Dėkoju už pagalbą ir patarimus forumietėms Mes Prahoje viešėjome per pačias šventes gruodžio 24 - 27 dienomis. Labiausiai baiminaus, kad nedirbs maisto parduotuvės ir kavinės, bet kaip jau buvo minėta mažutės vietnamiečių parduotuvėlės dirbo ir būtiniausių maisto prekių nusipirkome be problemų. Dauguma barų ir kavinių buvo uždaryti, bet centre veikė mugė, tad užkandžių ir karšto vyno netrūko
QUOTE(Ugniažolė @ 2015 12 30, 11:19)
Labiausiai baiminaus, kad nedirbs maisto parduotuvės ir kavinės, bet kaip jau buvo minėta mažutės vietnamiečių parduotuvėlės dirbo ir būtiniausių maisto prekių nusipirkome be problemų. Dauguma barų ir kavinių buvo uždaryti, bet centre veikė mugė, tad užkandžių ir karšto vyno netrūko :
O taip, nemanau, kad Prahoje galėtų ko nors trūkti.
sveiki forumieciai,
kreipiuosi su klausimu planuojame aplankyti Cekija , arciausiai musu esanti kampa Gal galite patarti kas graziau ir ka aplankyti Adrspach ar Prachovske Skaly?
kreipiuosi su klausimu planuojame aplankyti Cekija , arciausiai musu esanti kampa Gal galite patarti kas graziau ir ka aplankyti Adrspach ar Prachovske Skaly?
QUOTE(esu-mama @ 2016 01 04, 20:44)
sveiki forumieciai,
I t en , ir ten idomu , ir is viso tuosekalnu parkuose labai daug lankomu vietu / Galima apsistoti vien tik Adrspadu ir veiklos ten maziausiai dviem savaitem rasciau
QUOTE(Aruna @ 2016 01 05, 15:43)
I t en , ir ten idomu , ir is viso tuosekalnu parkuose labai daug lankomu vietu / Galima apsistoti vien tik Adrspadu ir veiklos ten maziausiai dviem savaitem rasciau
Aciu Esu susideliojus sitaip:
1 diena:
Kaunas- Wroclavas
2 diena
Wroclavas- Ardspachai. Diena Ardspachuose
3 diena- Ardspachai- Dvur Kralove Zoo . Diena zoo ( kadangi vaziuojam su vaikais)
4 diena- Prachovsky Scaly
5 diena- Spindleruv Mlyn. Pasikelimas i Medvedino kalna, pasivaiksciojimas ten trasomis kazkokiomis, maudynes akva parke.
6 diena kelione namo
Neramina mane ar nesusklysime del to Medvedino, ar nebus labai sukomercinta. Pernai vaziavome i Zakopane, tai visai be reikalo i ta Gobulovka kelemis, sugaisome ir laiko ir pinigu be reikalo isleidom visai nepatiko. Dabar svarstau ar gerai delioju marsruta.
Del dvieju savaiciu tai kaip ir su Zakopane vieni sako dienos uztenka, as ten dvi savaites tureciau ka veikti Tikiuosi dar sugrisiu, nors tema ir ne apie tai ))
o norejau pakausti jeigu nesikeliant i Medvedin kalna o ryte pasikelti i Snezka, o po pietu meginti pasivaikscioti tais kalnu takais iki Elbes upes istaku gal butu idomiau? Kaip reiktu rasti tuos takus Spindleruv Mlyn kad nueiti iki tos Elbes? Tikriausiai norint jais pasivaiksciot nereikia pasikelt i Medvedina? Ar tik ant jo pasikelus toliau tesiama kelione tolyn?
Taip pat gal kas buvote Dvur Kralove zoo?ar vertas demesio? Gal galima su kuom nors palyginti? Gal pvz Wroclavo geresnis? Nebuvau nei tam nei tam, bet kiek teko but Lenkijos, Lietuvos, Latvijos ir Estijos zoo neziurint toliau i Europa, tai is siu saliu man didziausia ispudi padare Gdansko zoo.
Taip pat gal kas buvote Dvur Kralove zoo?ar vertas demesio? Gal galima su kuom nors palyginti? Gal pvz Wroclavo geresnis? Nebuvau nei tam nei tam, bet kiek teko but Lenkijos, Lietuvos, Latvijos ir Estijos zoo neziurint toliau i Europa, tai is siu saliu man didziausia ispudi padare Gdansko zoo.
[quote=esu-mama,2016 01 05, 18:01]
o norejau pakausti jeigu nesikeliant i Medvedin kalna o ryte pasikelti i Snezka, o po pietu meginti pasivaikscioti tais kalnu takais iki Elbes upes istaku gal butu idomiau? Kaip reiktu rasti tuos takus Spindleruv Mlyn kad nueiti iki tos Elbes? Tikriausiai norint jais pasivaiksciot nereikia pasikelt i Medvedina? Ar tik ant jo pasikelus toliau tesiama kelione tolyn?
Per viena diena Sniezka ir Medvedina.... begsite tekini, pagalvokote ar to norite. Mes ryte kelemes i medvedina ir ejome iki Elbes istaku, sukome rata ir kitu krastu pro krioklius grizome atgal. Kalnu kavineje uzkandome, atsigerem arbatos, susilome, nes ta diena lijo... i miesteli nusileidome apie 16 val. Trasos su graziais vaizdais, nesinorejo grizti, tik lietus labai maude.
Geros keliones
Per viena diena Sniezka ir Medvedina.... begsite tekini, pagalvokote ar to norite. Mes ryte kelemes i medvedina ir ejome iki Elbes istaku, sukome rata ir kitu krastu pro krioklius grizome atgal. Kalnu kavineje uzkandome, atsigerem arbatos, susilome, nes ta diena lijo... i miesteli nusileidome apie 16 val. Trasos su graziais vaizdais, nesinorejo grizti, tik lietus labai maude.
Geros keliones
Ape zoo. Buvom pernai, labai patiko, užima tikrai visą dieną, galima atsinešti savo maisto, galima vietoj nusipirkti, bet nėra labai ten skanu, valgėm sriubą duonoj tai miesto kavinukėj tikrai skaniau buvo. Bet jei neatsineši savo, išalkusiam tinka
Kadangi buvau pirmam savo zoo, man tikrai labai patiko. Yra ką žiūrėti, gražu, tvarkinga. Ir vyrui patiko, ir vaikui labai (11 m) . Safari irgi patiko, tik iš liūtų tikėjausi kažko daugiau. Bet pamatėm , pliusiukas uždėtas.
Draugė buvo po šito Wroclavo zoo, ten yra daugiau vandens gyvūnų, žuvų, krokodilai.
Ir būtinai nueikit į vietinę kokią knaipę pavalgyt, nebrangu ir smagu. Mes buvom apsistoję Penzion Aura https://www.booking....a2773a08;dcid=2
labai svetinga šeimininkė, labai ramu, švaru, ir šalia buvo kavinukė-alinė , labai paprasta, skanu. Vakare atėjom , sako jadla nebėra , tik čekiškai kalbėjo, bet susikalbėjom. Ėmėm du alaus ir riešutų, pakainavo 2 eurus ....
Prie zoo yra nemokama aikštelė, nepasistatykit mokamoj
Kadangi buvau pirmam savo zoo, man tikrai labai patiko. Yra ką žiūrėti, gražu, tvarkinga. Ir vyrui patiko, ir vaikui labai (11 m) . Safari irgi patiko, tik iš liūtų tikėjausi kažko daugiau. Bet pamatėm , pliusiukas uždėtas.
Draugė buvo po šito Wroclavo zoo, ten yra daugiau vandens gyvūnų, žuvų, krokodilai.
Ir būtinai nueikit į vietinę kokią knaipę pavalgyt, nebrangu ir smagu. Mes buvom apsistoję Penzion Aura https://www.booking....a2773a08;dcid=2
labai svetinga šeimininkė, labai ramu, švaru, ir šalia buvo kavinukė-alinė , labai paprasta, skanu. Vakare atėjom , sako jadla nebėra , tik čekiškai kalbėjo, bet susikalbėjom. Ėmėm du alaus ir riešutų, pakainavo 2 eurus ....
Prie zoo yra nemokama aikštelė, nepasistatykit mokamoj
mmmm kaip fainai Ačiū labai
Ne ,per viena diena nenorime ir Sniezkos ir Medvedino svarstom ar ten ar ten , gal ne taip parasiau. Bet manau Medvedinas bus graziau. Zakopaneje kelemes i Kasprowy Wierch tai manau, kad Sniezka niekuo nenustebins
Ne ,per viena diena nenorime ir Sniezkos ir Medvedino svarstom ar ten ar ten , gal ne taip parasiau. Bet manau Medvedinas bus graziau. Zakopaneje kelemes i Kasprowy Wierch tai manau, kad Sniezka niekuo nenustebins
Labas,
gal kas gali parekomenduoti nebrangu viesbuti arti Prahos centro?
gal kas gali parekomenduoti nebrangu viesbuti arti Prahos centro?
QUOTE(borjomi @ 2016 01 21, 15:52)
Buvom čia su pusryčiais.
Metro stotelė netoli, prekybcentris netoli. Iki centro irgi nedaug, ar 3 ar 4 sustojimai. Wi fi veikia, pusryčiai sotūs nors aplinka kukli. Ar rinkčiausi dar kartą- ko gero taip.
QUOTE(borjomi @ 2016 01 21, 14:52)
Hotel PETR(Drtinova 17),tikrai arti centro,nereikia visuomeninio transporto,su gerais pusryciaais!