kkari ačiū jums labai už atsakymus
Urvų pavadinimą aš, aišku, sumaišiau
Aišku, kad jūs buvote tuose pačiuose urvuose, apie kuriuos klausiau, tad manau, kad ir mes ten pasilankysim. Juo labiau, kad ir mums tai būtų pirmas apsilankymas urvuose. O tai ten ausynes duoda su rusų kalbos įrašu ? Teisingai aš supratau ?
Mūųs maršrutas šiai dienai toks:
1. Adršpach
2. Dvar Kralove Zoo safari
3. Spindleruv Mlyn
4. Liberec (cia busime dvi dienas, planuojam aplankyti Babilon'ą, Bozkovsko dolomito urvus, taip pat užsuksime į šalia esančias pilis - tvirtoves)
5. Praha (cia praleisime net 5 dienas. Daug visokių planų yra, žiūrėsime kiap mums seksis juos įgyvendinti)
6. Punkevni urvai
7. aplinkui esančios pilys 2 ar trys, priklausomai nuo situacijos.
8. Krokuva, Veličkų druskų kasyklos ir namo
nežinau, ar geras čia tas maršrutas, bet stengemės sudaryti jį taip, kad ir mums, ir sūnui būtų įdomu. Jeigu važiuotumėme tik dviese, maršrutas būtų šiek tiek kitoks
Iš pradžių buvau įtraukusi į maršrutą ne tik Spindleruv Mlyn ir Adršpachus, bet ir Čekijos šveicariją, tačiau paskui pagalvojau, kad mano šeima apskritia žygių nemėgsta. Tai mums būtų jaučiu, kankinė ten. Na nemoka mano vyrai eiti ir grožėtis kraštovaizdžiais ... Gerai pagalvoju ir pasitarusi su vyru, maršrutą koregavau. Gyvensime daugiausiai pansionatuose.
Iš tikrųjų jokios patirties šioje srityje neturime, tad žiūrėsime kaip mums seksis
Ai, tiesa, dar galvojome pakeliui gal prie kokio ežero stabtelėti, jeigu bus geras oras. Girdėjau, kad Čekijoje yra daug baseinų po atviru dangumi. Gal kuriame jų teko lankytis ?