Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha

QUOTE(Noa @ 2012 07 20, 23:18)
Mieli Čekijos žinovai!
Kaip geriau važiuot į Prahą?
Aš važiuočiau per Vroclavą, ir tiek žinių.
Bet man čia iš šalies sako, kad geriau važiuot nuo Varšuvos nauja autostrada link Berlyno, o tada žemyn žemėlapiu iki Prahos.
Aš sakau - nesąmonė, baisus lankstas.
Man atsako - užtat geras kelias, skrendi su vėjėliu, dar greičiau išeina... Iš serijos, tiesiog arčiau, aplink greičiau.
Man Viamichelin aiškiai rodo, kad per Vroclavą - 16 val., o per Berlyną, na gerai, Berlyno apylinkes - 18.
Bet man kontratakuoja, kad durniai tie viamichelin.

Kieno teisybė? biggrin.gif
Jei tikrai patogiau per Vokietiją ir visi ten pulkais važiuoja, tik aš, žąsis, susiruošiau per Vroclavą, kaip gilioj senobėj - tai ar yra pakeliui Vokietijoj kas nors gero lankytino? rolleyes.gif

Noa, kai sudarinėjau maršrutą į Čekiją, būtent per Wroclavą rinkausi. Ten galima pernakvoti - nakvyne pigi. Be to Wroclavas senas buvęs vokiečių mieslas Breslau. Gražus senamiestis, būtų vakare kur pašliaužiot. Ir jis visas salose išsidėstęs. Esu jame buvusi, tai norėčiau dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 07 11, 22:18)
Dėl II dienos. Man atrodo tai nerealu. Kai įėjom į Ardšpach, nesinorėjo išeiti iš ten.  cool.gif  Prabuvom gerą pusdienį

Na, čia tikrai nieko negalima patarti, nes kiekvienam savaip. Man nepaliko didelio įspūdžio tos uolos. Gražu, bet ne vau...Gal todėl, kad po jų mes kopėme į didžiausią Čekijos viršukalnę - Sniežką. Va čia tai super. thumbup.gif Verta pamatyti. wub.gif Geriausiai patiko iš visų lankytinų vietų. Net Praha nepaliko didelio įspūdžio.
Atsakyti
[quote=singaaa,2012 07 11, 12:42]
Gal kas gali pakomentuoti ir įnešti kokių pasiūlymų\pastabų dėl manojo suplanuoto maršruto 4u.gif Tai pirmas savarankiškai sudarytas maršrutas, nes anksčiau visada be rūpesčių važiuodavom lydimi kone profesionalo biggrin.gif

Taip, antra ir ketvirta dienos per daug intensyvios. Vien Hluboka pilis verta demesio - nebent i vidu neisite. Tokiu atveju prie jos galetumete ir net nevykti taupant laika. Cesky krumlov - taip pat per valanda nelabai apleksite - o miestelis - fantastika wub.gif Plius dar paskaiciuokite laika jei uztruksite kamstyje, jei nuklysite nuo kelio, kol rasite parkavimo aikstele; mes ilgai sukome ratus Hluboka nad Vlatau, kol radome vieta auto (mokamai) + dar atstumas iki pilies.
Pasirinkite kelis objektus su mintimi isbraukdami kitus, kad dar grysite i sias vietas.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 07 21, 08:45)
Noa, kai sudarinėjau maršrutą į Čekiją, būtent per Wroclavą rinkausi. Ten galima pernakvoti - nakvyne pigi. Be to Wroclavas senas buvęs vokiečių mieslas Breslau. Gražus senamiestis, būtų vakare kur pašliaužiot. Ir jis visas salose išsidėstęs. Esu jame buvusi, tai norėčiau dar  mirksiukas.gif

Aš nesiruošiu po jį vaikščioti nei jame nakvoti! Aš noriu jį, rupūžę, kuo greičiau pervažiuot skersai biggrin.gif O geriausia - aplamai per jį nevažiuoti!!! Grabe aš, atvirai pasakius, mačiau tą visą Lenkiją su jos keliais, kur greitis 50, ir nuo Lt atvažiavus iki Vroclavo, aš visai ne kultūros, o jau vemt norėsiu!

Man švilpt, kas tam Vroclave buvo.
Man tik įdomu, kartoju klausimą, kaip GREIČIAU privažiuoti Prahą. Per Vroclavą ar per Berlyno apylinkes??? Važiuojant ta nauja mokama magistrale, kuri prasideda už 100 km nuo Varšuvos ir eina tiesiai iki Vokietijos, ir kainuoja ar tai 13 zlotų kas 100 km? O paskui jau Vokietija, kur keliai padorūs ir greičia padorūs? Jeigu ne stau? biggrin.gif

Ir dar klausiu - gal kas nors važiavot vat šitaip pro Berlyną, ir galgi taip yra ir iš tikro toliau, bet gal pakeliui yra koks labai vertas dėmesio lankytinas objektas, ir dėl to tai yra pateisinama priežastis važiuoti pro Berlyną? biggrin.gif
Nes kiek man teko pro ten važiuoti, aš ten nieko nemačiau, bet kadangi neieškojau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2012 07 21, 21:00)
Na, čia tikrai nieko negalima patarti, nes kiekvienam savaip. Man nepaliko didelio įspūdžio tos uolos. Gražu, bet ne vau...Gal todėl, kad po jų mes kopėme į didžiausią Čekijos viršukalnę - Sniežką. Va čia tai super.  thumbup.gif Verta pamatyti. wub.gif  Geriausiai patiko iš visų lankytinų vietų. Net Praha nepaliko didelio įspūdžio.

O tas kopimas - labai aukšto lygio? rolleyes.gif Kokio ten fizinio pasirengimo reikia? Kiek laiko užtrunka? Ką dar iš kultūrinių atrakcijų rekomenduotumėt su ja derinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 liepos 2012 - 20:30
Ir dar smile.gif

Jei eis ne alpinistas, o taip tik, boba su sportbaciais, bet be ramentų, ir reikia rinktis, ką geriausia rinktis:

Česky Raj - Čekijos Rojus
Česke Švycarske - Čekijos Šveicarija
Krkonošsky N.P. - Snežka.

Skaičiau, kad į tą Snežką kelia. Iš kur? Už kiek?
Atsakyti
Ar Čekijoje prie tų uolų, Čekijos rojaus ar Čekijos Šveicarijos ekspromtu galima rasti nakvynę šeimai, 4 asmenims? Iš anksto neužsisakius? Slovakijoj Žemuosiuose tatruose nebuvo problemų, o kaip Čekijoj?
Atsakyti
Per Vroclavą tikrai greičiau pasieksit, mano manymu, net nekiltų mintis važiuot per Berlyną.
O Ardšpachai man - kažkas WOW, ne dėl aukštumų, o šiaip labai graži gamta, visur žalumos ir uolų kontrastas. Tiksliai juos apibūdina žodžiai "uolų miestas".
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 07 22, 22:05)
Ir dar smile.gif

Jei eis ne alpinistas, o taip tik, boba su sportbaciais, bet be ramentų,  ir reikia rinktis, ką geriausia rinktis:

Česky Raj - Čekijos Rojus
Česke Švycarske - Čekijos Šveicarija
Krkonošsky N.P.  -  Snežka.

Skaičiau, kad į tą Snežką kelia. Iš kur? Už kiek?

Ne alpinistam Čekijos Šveicarijoje siūlyčiau Pravčička brana ir Mariina skala. Ir būtinai Adršpachus wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galėtų rekomenduoti netoli Prahos centro esantį kokį nebrangų viešbutuką ar svečių namus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 15 rugpjūčio 2012 - 14:02
sveiki parekomenduokit nebrangia nakvyne Brno ar kur netoliese, ir zinoma ka grazaus ten pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2012 08 26, 12:45)
sveiki parekomenduokit nebrangia nakvyne Brno ar kur netoliese, ir zinoma ka grazaus ten pamatyti?

Pakeliui iki Brno zymiai idomesniu vietu yra. Pvz Kromerizas, Olomoucai ( nors jis didelis), Stramberk puikus miestelis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 26, 18:39)
Pakeliui iki Brno zymiai idomesniu vietu yra. Pvz Kromerizas, Olomoucai ( nors jis didelis), Stramberk  puikus miestelis ir t.t.

dekui:)

radau stai toki kempinga tik nieko nesuprantu cekiskai, gal kas pagelbet galit?nuomoja jie koki namuka kad tiktu 4 zmonems?ir kokia kaina?

Ceník ubytování a služeb
Za ubytovací služby v A U T O K E M P U HSTS Šternberk-Dolní Žleb
Pro rok 2012
(ceny služeb jsou včetně DPH)

Uvedené ceny platí pro jeden pobytový den(lůžko,osoba,služba).

Při ubytování na tři a více nocí-sleva 10% z ceny za lůžko

Zahradní chatka (3 lůžka)-společné soc. zařízení ------------------------- 130,-Kč/lůžko
Chatka "UNIMO"(1x 2 lůžka , 1x 3 lůžka) -------------------------------------- 140,-Kč/lůžko
Chatka "Osada" (4 lůžka) -společné soc.zařízení ------------------------ 140,-Kč/lůžko
Chatka "Ba 22"-přízemí(2 lůžka)-společné soc.zařízení
patro (2 lůžka) ---------------------------------------------------------- 140,-Kč/lůžko
Chatka "DANA"-přízemí(2 lůžka)WC,umyvadlo,st.voda ,lednička
patro (4 lůžka) ------------------------------------------------------------ 185-Kč/lůžko
Chaty "OKAL" 1x(5+2=7 lůžek) 1x(3+3+3=9 lůžek) 4x(2+3+3=8 lůžek),WC,
sprcha,2 umyvadla,teplá voda,lednička ------------------------------------ 230,-Kč/lůžko
Chaty "FLORA" (3x2 lůžka)-WC,sprcha,umyvadlo,kuchyňka ----------- 330,-Kč/lůžko
Chatky "SK 400" (3 lůžka)- WC,sprcha,umyvadlo,kuchyňka ------------ 330,-Kč/lůžko
Pes,kočka v zařízení ubytovatele ------------------------------------------------- 40,-Kč
Pes jako doprovod pro invalidu ----------------------------------------------- Zdarma
Poplatek MěÚ za použité lůžko ----------------------------------------------------- 6,-Kč
Přitápění(přímotop) ------------------------------------------------------------------ 80,Kč/den
Neobsazené lůžko ------------------------------------------------------------------ 30,-Kč/den

Nástup na ubytování po 14-té hodině dne nástupu.Ukončení pobytu do 9:00 hod poslední den pobytu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 26 rugpjūčio 2012 - 20:24