QUOTE(Noa @ 2012 07 20, 23:18)
Mieli Čekijos žinovai!
Kaip geriau važiuot į Prahą?
Aš važiuočiau per Vroclavą, ir tiek žinių.
Bet man čia iš šalies sako, kad geriau važiuot nuo Varšuvos nauja autostrada link Berlyno, o tada žemyn žemėlapiu iki Prahos.
Aš sakau - nesąmonė, baisus lankstas.
Man atsako - užtat geras kelias, skrendi su vėjėliu, dar greičiau išeina... Iš serijos, tiesiog arčiau, aplink greičiau.
Man Viamichelin aiškiai rodo, kad per Vroclavą - 16 val., o per Berlyną, na gerai, Berlyno apylinkes - 18.
Bet man kontratakuoja, kad durniai tie viamichelin.
Kieno teisybė?
Jei tikrai patogiau per Vokietiją ir visi ten pulkais važiuoja, tik aš, žąsis, susiruošiau per Vroclavą, kaip gilioj senobėj - tai ar yra pakeliui Vokietijoj kas nors gero lankytino?
Kaip geriau važiuot į Prahą?
Aš važiuočiau per Vroclavą, ir tiek žinių.
Bet man čia iš šalies sako, kad geriau važiuot nuo Varšuvos nauja autostrada link Berlyno, o tada žemyn žemėlapiu iki Prahos.
Aš sakau - nesąmonė, baisus lankstas.
Man atsako - užtat geras kelias, skrendi su vėjėliu, dar greičiau išeina... Iš serijos, tiesiog arčiau, aplink greičiau.
Man Viamichelin aiškiai rodo, kad per Vroclavą - 16 val., o per Berlyną, na gerai, Berlyno apylinkes - 18.
Bet man kontratakuoja, kad durniai tie viamichelin.
Kieno teisybė?
Jei tikrai patogiau per Vokietiją ir visi ten pulkais važiuoja, tik aš, žąsis, susiruošiau per Vroclavą, kaip gilioj senobėj - tai ar yra pakeliui Vokietijoj kas nors gero lankytino?
Noa, kai sudarinėjau maršrutą į Čekiją, būtent per Wroclavą rinkausi. Ten galima pernakvoti - nakvyne pigi. Be to Wroclavas senas buvęs vokiečių mieslas Breslau. Gražus senamiestis, būtų vakare kur pašliaužiot. Ir jis visas salose išsidėstęs. Esu jame buvusi, tai norėčiau dar