QUOTE(vega2 @ 2012 04 26, 07:23)
Bet kaip jus ir radot visas tas grozybes? Sakyciau kad patyre kelioniu asai, o dabar pirma kelione automobiliu . Mes tai jau keliavom i Slovakija patys. Bet gerai paklaidziojom .
Ypac miestuose sunku atrasti ka nori pamatyt...
Visa didžioji dalis iš SM, daug ką mamytės patarė,papasakojo. Svarbiausia nebijoti klausti,visada atsiras kas ir 100-ąjį kartą tą patį pakartos
Buvau susirašius visus adresus,nuorodas, išskyrus Punkva urvą, atvažiavom mes į Brno ir įsivaizdavau kad toliau visur nuorodos bus...deja tai lėkėm į pardę, vartėm visas enciklopedijas,turistinius gidus čekiškus kol radom koordinates
Dar labai daug ką reiškia aplinka, aš ir B patys geriausi kompanijonai kelionėj nenorėjau ir nenorėčiau,kad į tokią kelionę kažkas dar važiuotų
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 04 26, 11:24)
5. Vinjetę pirkome pirmoje degalinėje jau įvažiavus į Čekiją. Paskaičius temų prisigąsdinau, kad ten niekas nesupranta ko nori, kad reikia gestais rodyti ir pan Nieko panašaus - visi viską supranta ir nėra problemos ją įsigyjant. Primenu, kad šiuo metu 10-ties dienų kelių vinjetė kainuoja 310 čekijos kronų.
Tai va tau ir pasisekė labai kiek aš kamavausi kol prisiminiau stebuklingą žodį "vinjetė"...niekaip manęs nesuprato ko noriu