Įkraunama...
Įkraunama...

Labas, "Varškyte"

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gražu...

Aukit gražios ir laimingos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
keista kaip tokie storuliukai pilve užaugo.nė vienas iš mano trijulės daugiau kaip3300gr.nesvėrė.sveikinu,aukite didutes ir sveikutes
Atsakyti
Labai graži ir linksma istorija. Linkiu, kad kitas skrydis būtų kartu su vyru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 01 08, 15:32)
keista kaip tokie storuliukai pilve užaugo.nė vienas iš mano trijulės daugiau kaip3300gr.nesvėrė.sveikinu,aukite didutes ir sveikutes

Man ir pačiai keista g.gif , nes kiek girdėjau teorijų, tai maniškė nė vienos iš jų neatitiko. Atseit, aukštaūgių tėvelių būna didesni vaikai, bet mes abu iš mažesnių. Atseit, jei per nėštumą priaugi daugiau svorio, tai ir vaikui riebaliukų priaugini, o aš priaugau ne per daugiausia 15 kg. Atseit, jei mama t.y. aš gime nedidelio svorio (o aš gimusi svėriau 3000 g), tai mamos vaikelis gali sverti 200-300 g daugiau- irgi nepasitvirtino. Na va, žinok tu žmogus, čia jau turbūt kažkas genuose užkoduota. verysad.gif
Atsakyti
Malonu skaityti 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai ir siltai papasakojai wub.gif Ech... Net susigraudinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2006 01 12, 19:07)
Labai graziai ir siltai papasakojai wub.gif Ech... Net susigraudinau unsure.gif

Nesigraudink, Dievulis tikrai panorės ir tau suteikti tokį krislelį skausmo ir apstybę džiaugsmo smile.gif
Atsakyti
istorija tai super, man net juoka sukele kai kurios vietos...pvz.:apie ta lektuva.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o tau ir tavo didckei didziausi linkejimai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai grazi, laiminga ir smagi istorija!!! thumbup.gif lotuliukas.gif Linkejimai jums!!! wub.gif Smagu, kad cezario neprireike, ir kad sauniai padirbejai viena!!! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif aukit didutes ir sveikutes biggrin.gif
Atsakyti
Na kad jau "su marškinėliais" gimėt, tai ir augsit laimingos, mano mažoji taip pat "palaiminta".
Atsakyti
smagi istojija wub.gif
Atsakyti