Gražu...
Aukit gražios ir laimingos
keista kaip tokie storuliukai pilve užaugo.nė vienas iš mano trijulės daugiau kaip3300gr.nesvėrė.sveikinu,aukite didutes ir sveikutes
Labai graži ir linksma istorija. Linkiu, kad kitas skrydis būtų kartu su vyru.
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 01 08, 15:32)
keista kaip tokie storuliukai pilve užaugo.nė vienas iš mano trijulės daugiau kaip3300gr.nesvėrė.sveikinu,aukite didutes ir sveikutes
Man ir pačiai keista , nes kiek girdėjau teorijų, tai maniškė nė vienos iš jų neatitiko. Atseit, aukštaūgių tėvelių būna didesni vaikai, bet mes abu iš mažesnių. Atseit, jei per nėštumą priaugi daugiau svorio, tai ir vaikui riebaliukų priaugini, o aš priaugau ne per daugiausia 15 kg. Atseit, jei mama t.y. aš gime nedidelio svorio (o aš gimusi svėriau 3000 g), tai mamos vaikelis gali sverti 200-300 g daugiau- irgi nepasitvirtino. Na va, žinok tu žmogus, čia jau turbūt kažkas genuose užkoduota.
Malonu skaityti
QUOTE(Joalin @ 2006 01 12, 19:07)
Labai graziai ir siltai papasakojai Ech... Net susigraudinau
Nesigraudink, Dievulis tikrai panorės ir tau suteikti tokį krislelį skausmo ir apstybę džiaugsmo
Labai grazi, laiminga ir smagi istorija!!! Linkejimai jums!!! Smagu, kad cezario neprireike, ir kad sauniai padirbejai viena!!!
Labai grazi istorija aukit didutes ir sveikutes
Na kad jau "su marškinėliais" gimėt, tai ir augsit laimingos, mano mažoji taip pat "palaiminta".