Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukų skanėstai

QUOTE(oztoko @ 2006 10 29, 21:10)
Mes pastoviai perkame šunims skitus šokoladų gabaliukus. bent jau kvapas tai kaip tikro pieniško šokolado  tongue.gif , ragauti nebandžiau, bet manau, kad nerealiai skanus, nes mūsiškė tai alpsta dėl tų šokoladukų  biggrin.gif

kokie čia šuniukams skirti šokoladai? kur jų pirkti galima? sudiminai nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 10 29, 20:22)
kokie čia šuniukams skirti šokoladai? kur jų pirkti galima? sudiminai nerealiai  wub.gif

Manyčiau turėtu būti Veterinarijos vaistinėse arba Kikoje wink.gif

dar nebent marketuose...
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 10 29, 21:25)
Manyčiau turėtu būti Veterinarijos vaistinėse arba Kikoje wink.gif

dar nebent marketuose...

Kikoje, tai tikrai yra tų šuniškų šokoladų, bet jaučiu dantim, tai kenkia normaliai, nes ir tie skaniukai tokie šokoladiniai yra, tai kai sūnus paragavo, tai sakė, kad grynas šokoladas.

Aš paskutinėj parodoj pirkau iš man rodos "mano šuo" tokius džiovintos mėsos skaniukus, ten avienos, vištienos tie skaniukai. Mano jorkei, tai jie thumbup.gif , bet jeigu šuo didesnis, tai net nesupras ką ten gavo ar skaniuką, ar nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 10 29, 21:22)
kokie čia šuniukams skirti šokoladai? kur jų pirkti galima? sudiminai nerealiai  wub.gif

Tų šokoladukų yra Kikose, kažkada buvau radusi Thomas Philips'e, bet dabar jau nebėra. Neseniai nusipirkau iš užsienio, bet dar neatsiuntė, tai žiūrėsiu ką gausim. O dėl naudos ar žalos, tai yra skirtingai sakančių. Puikiai žinau, kad NEGALIMA šunims duoti šokolado. Kai užėjau į vieną vet. vaistinę paklausti ar turi tokių šokoladų, tai pasakė, kad neveža nes kenksmingi jie (gal dėl to taip sakė, kad neturėjo, o gal...), o mūsų gyditojas sakė, kad tokie skanėstai gyvūnams nekenkia, juose gausu vitaminų ir kad jie kaip tik naudingi (žinoma tokiomis dozėmis, kurios nurodomos annt pakelio). Na, o be to, kad mažylė juos dievina, pastebėjau, kad pradėjo blizgėti kailis, labiau pradėjo valgyti (anksčiau tai kol įsiūlysi....). O dėl dantų, tai kažin ar jie labai pakenks, juk gabaliukai gana maži, duodame ne saujomis ir prižiūrime dantukus biggrin.gif
Atsakyti
aišq, reiks akda pasigeryti ir nupirkti maziukui tų šokoladukų... šeip saldumynus tai jis dievina, o šitie kaip tik šuniukams tai visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaU. @ 2006 10 23, 21:34)
Aš saviškiams gardinu gyvenimą tokiais džiovintais skaniukais iš Latvijos. Oi kaip juos maniškiai dievina, iš proto eina vos tik užuodžia  thumbup.gif

O kažkada buvo pasibaigę šie skaniukai ir nusprendžiau iš Kikos nupirkti jiems kiaulės ausį, daviau mažus gabaliukus ir visi keturi sublogavo.. Kas vėmė, kam vidurius paleido..  Vienas šuniukas tai labai sunkiai pernešė, ne vieną dieną pravėmė  verysad.gif Taip kad iš Kikos nuo to karto nieko valgomo neperku  schmoll.gif

Kas tai per skaniukai?Daznai vaziuoju i latvija, noreciau ir as savo suniukui pabandyti.Kur ju galima isigyti, ar zooparduotuvese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gandi: 17 lapkričio 2006 - 11:04
aha, butu gerai suzinoti kaina, kaip atrodo, kur galima gauti. paprasyciau draugs, kad nupirktu
Atsakyti
Latviai tikrai turėtų atvežti tų džiovintų skanėstų į gruodžio mėn. parodas Vilniuje. O kainos - mažesnės nei analogiškų lietuviškų smile.gif
Reiks būtinai užsipirkti dideliais kiekiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 11 17, 13:23)
Latviai tikrai turėtų atvežti tų džiovintų skanėstų į gruodžio mėn. parodas Vilniuje. O kainos - mažesnės nei analogiškų lietuviškų smile.gif
Reiks būtinai užsipirkti dideliais kiekiais biggrin.gif

Niekas taip ir nepasko kas cia per skanestai.Ar tai kokie nors naturalus dziovinti gyvunu organai ar kaip kokie sausainiukai? Nuvaziuosiu as i ta latvija ir ko man prasyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2006 11 25, 20:16)
Niekas taip ir nepasko kas cia per skanestai.Ar tai kokie nors naturalus dziovinti gyvunu organai

Nu tai turbūt , kad džiovinti jaučio daiktai ir kiti visokie kramtalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandi @ 2006 11 25, 20:16)
Niekas taip ir nepasko kas cia per skanestai.Ar tai kokie nors naturalus dziovinti gyvunu organai ar kaip kokie sausainiukai? Nuvaziuosiu as i ta latvija ir ko man prasyti? doh.gif

Nu taip, visokie džiovinti organai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 11 25, 23:19)
Nu taip, visokie džiovinti organai smile.gif

Nu tai sito gero ir lietuvoj yra, nebent latvijoj pigiau, bet , kad kiek ziurinejau kainas, tai visai tokios pacios, kazkas pigiau, kazkas ir brangiau.
Atsakyti