ar bandete nupirkti maximoj sausainiuku sunims, tokie,kur supakuoti po puse kilo?
Aš perku Kikoj sausainiukus įvairių spalvų ir formų. jau labai dievina mūsų ciucius juos
o mums vienas pazistamas rekomendavo kaip skanesta duoti lydyta suri, tik labai nedaug, ji ciaucius labai megsta. pabandem ir mes - musu mazylei labai patiko, taip pat jau isbandem agurko gabaliuka ir obuoli. rad sake morka sutarkuota duoti, bet uzlasinti aliejaus laseli, nes kitaip nesuvisrkins ir isk.. ka suvalge ir dar pomidora sviezia reikes isbandyti..
Žiūrint kokiam reikalui reikia tų skanėstukų.Mes turim canidae skanėstų, trapūs sausainiukai supakuoti po puse kilogramo, maniškiai juos noriai valgo.Jei dresūrai tai naudojam pieniškas dešreles arba lydytą sūrį.Parodose seniau statydavau šunis su džiovintais plaučiais, pabandžiau su lydytu sūriu, eina geriau.
QUOTE(gaisia @ 2006 10 22, 20:49)
o mums vienas pazistamas rekomendavo kaip skanesta duoti lydyta suri, tik labai nedaug, ji ciaucius labai megsta. pabandem ir mes - musu mazylei labai patiko, taip pat jau isbandem agurko gabaliuka ir obuoli. rad sake morka sutarkuota duoti, bet uzlasinti aliejaus laseli, nes kitaip nesuvisrkins ir isk.. ka suvalge ir dar pomidora sviezia reikes isbandyti..
Morką man atrodo suvirškina ir be aliejaus, bent jau mūsų ciena sugriaužia ir gerai, gal kaip kam na o su pomidorais man atrodo geriau neduokit, nes jie kažką blogo turi, kas šunim netinka
Mūsiškė tiesiog dievina juoda duona, nežinau ar gerai ar ne, tai susilaikom ir labai retai kada duodam. jūs gal žinot geriau?
QUOTE(mamavaida @ 2006 10 22, 21:30)
na o su pomidorais man atrodo geriau neduokit, nes jie kažką blogo turi, kas šunim netinka
pomidorai turi oksalatų, kurie gali pakenkti virškinimo, nervų ir šalinimo sistemoms
pas mus tai dabar "ant bangos" džiovinti skrandžiai ir jaučių daiktai. sausainiai jau ne taip skaniai sueina.
QUOTE(LoJoo @ 2006 10 22, 23:08)
pas mus tai dabar "ant bangos" džiovinti skrandžiai ir jaučių daiktai. sausainiai jau ne taip skaniai sueina.
Skrandžius ir mes duodam, bet jie taip smirdi, kad tik lauke įmanoma juos duot o mūsiškė taip megsta tik pamato iškart ant blakstienų šoka
O bybuku niekaip nepavyksta rast, dar rimtai paiešom nesileidom, bet kartais pravažuodami sustojam paklaust... ir kaip tyčia neturi
Aš saviškiams gardinu gyvenimą tokiais džiovintais skaniukais iš Latvijos. Oi kaip juos maniškiai dievina, iš proto eina vos tik užuodžia
O kažkada buvo pasibaigę šie skaniukai ir nusprendžiau iš Kikos nupirkti jiems kiaulės ausį, daviau mažus gabaliukus ir visi keturi sublogavo.. Kas vėmė, kam vidurius paleido.. Vienas šuniukas tai labai sunkiai pernešė, ne vieną dieną pravėmė Taip kad iš Kikos nuo to karto nieko valgomo neperku
O kažkada buvo pasibaigę šie skaniukai ir nusprendžiau iš Kikos nupirkti jiems kiaulės ausį, daviau mažus gabaliukus ir visi keturi sublogavo.. Kas vėmė, kam vidurius paleido.. Vienas šuniukas tai labai sunkiai pernešė, ne vieną dieną pravėmė Taip kad iš Kikos nuo to karto nieko valgomo neperku
Mūsiškė visai nemėgsta dirbtinių kaulų, anksčiau buvom nupirkę jai kremzlinį kaulą negraužė, dabar kitokį vis tiek net dėmesio nekreipia, o va visokius plastmasiukus ir medinukus gvelbia iš dukrytės ir niokoja
Mes pastoviai perkame šunims skitus šokoladų gabaliukus. Pradėjome duoti prieš pusę metų, tai dabar esame tiesiog terorizuojami. Mažė kiekvieną dieną lekia prie šaldytuvo ir reikalauja tų šokoladukų. Dėl jų visas komandas atlieka, nors šeip nenori dresuojama būti jokiu būdu
Esu girdėjusi, kad tikras (žmonėms skirtas) šokoladas labai kenkia, todėl radome manau labai gerą pakaitalą, nes bent jau kvapas tai kaip tikro pieniško šokolado , ragauti nebandžiau, bet manau, kad nerealiai skanus, nes mūsiškė tai alpsta dėl tų šokoladukų
Esu girdėjusi, kad tikras (žmonėms skirtas) šokoladas labai kenkia, todėl radome manau labai gerą pakaitalą, nes bent jau kvapas tai kaip tikro pieniško šokolado , ragauti nebandžiau, bet manau, kad nerealiai skanus, nes mūsiškė tai alpsta dėl tų šokoladukų