Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukų skanėstai

QUOTE(grange @ 2005 12 21, 01:07)
tai vat, jauciu kad mano cia tas sunkesnis atvejis...saunu,kad jums pavyksta..aisku, jei galeciau siuo metu kasdien nuo ryto iki vakaro su juo buti, tai gal ir pasirasytu apgaulem, bet dabar taip neiseina...bandysiu pradziai mazinti o po to nebeduoti kai kuriu is isvardintu produktu, o ir geriausia patys nepirksim tai tada ir jis nematys...
[SIZE=1][SIZE=1]

Man irgi buvo labai sunku šunį įpratint prie sauso maisto, nes prieš tai pas buvusius "globėjus" ji jau buvo pripratinta prie žalios mėsytės, faršo ir pan.
Tai iš pradžių nuolaidžiaudavau - pridėdavau sauso maisto, neėsdavo, ir taip pat duodavau visokių smulkmenų nuo stalo, bo gi gaila labai g.gif
bet paskui paaiškėjo, kad juk niekad taip ir nepradės ėsti sauso maisto, jei gaus kažką iš pašonės blink.gif
tai užsispyriau ir nežiūrėjau į prašinėjančias akis. Dvi dienas nieko neėdė, tik vandenį gėrė. Na ir ką - trečią dieną ištuštino visą bliūdą thumbup.gif deja, man nematant, tai nežinau ar su apetitu, ar po viena kruopelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2005 12 21, 01:07)
tai vat, jauciu kad mano cia tas sunkesnis atvejis...saunu,kad jums pavyksta..aisku, jei galeciau siuo metu kasdien nuo ryto iki vakaro su juo buti, tai gal ir pasirasytu apgaulem, bet dabar taip neiseina...bandysiu pradziai mazinti o po to nebeduoti kai kuriu is isvardintu produktu, o ir geriausia patys nepirksim tai tada ir jis nematys...
[SIZE=1][SIZE=1]

Nu kur jau sunkesnis atvejis. Ar šuo buvo visiškai NIEKO neėdęs 4 paras?
Jeigu nepavyksta valgant atsilaikyti prieš graudų žvilgsnį, geriausia valgant šuns neleisti į tą kambarį. Ir šeimininkam tada ramu, ir šuo seilių nevarvina smile.gif
Atsakyti
Kaip kažkas čia buvo jau sakęs - nei vienas šuo dar nenudvėsė prie pilno bliūdo thumbup.gif
O bandyt pakeiti maistą nėra ko bijot. Pvz., vieni mūsų draugai šėrė savo šunį viskuo, tik unims skirtu maistu (dešrelės ir pan.) + visada laikydavo bliūdelyje padėta sauso (Darling ir kažkokio panašaus š...). Ir šuo be abejo iš rankos suėsdavo vieną kitą sausiako gabalėlį, bet iš gailesčio kad šuo neėda, šeimininkai duodavo daug skanesnioų dalykėlių. Galiausiai jie paėmė pavyzdį iš mūsų ir nusipirko Brit (premium klasės). Ir ką - patys buvo nustebinti - šuo daug mieliau ėda tą maistą (tik jie vis dar nenustoja duoti kąsnelių nuo savo doh.gif ). Mano šuo beje buvo šeriamas Pro Planu, bet vieną dieną nustojo ėsti ir viskas. tada pakeičiau maistą ir viskas vėl gerai thumbup.gif
Atsakyti
As skaiciau, jog kopustu, pupu, zirniu ir visokiu greitai puvanciu darzoviu sunims negalima duoti, nes jiems labai vidurius pucia ir jie gali labai rimtai sunegaluoti. O bulviu jie nevirskina.
Saldumynu visiskai negalima.
Toks mastymas, jog mums irgi daug kas nesveika, bet mes vistiek valgome, tikriausiai pats blogiausias. Juk samoningai gadiname suniuko sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2006 01 13, 18:51)
As skaiciau, jog kopustu, pupu, zirniu ir visokiu greitai puvanciu darzoviu sunims negalima duoti, nes jiems labai vidurius pucia ir jie gali labai rimtai sunegaluoti. O bulviu jie nevirskina.
Saldumynu visiskai negalima.
Toks mastymas, jog mums irgi daug kas nesveika, bet mes vistiek valgome, tikriausiai pats blogiausias. Juk samoningai gadiname suniuko sveikata.

Aš irgi tą skaičiau smile.gif be to šiais laikais yra ir spec. šunų skanėstų, tik su jais irgi reikia atsargiai, neperdozuot
Atsakyti
Na,as galiu parasyt apie sokolada.Kazkada nusvilpe mano grazuole nuo stalo kelias plyteles,tai visa nakti praveme.Kiek zinau,tai ziauriai nuodingas sokoladas sunims.
O vat morkos (skaiciau knygoj,ir veterinaras patvirtino) labai sveika suniui,kadangi jos gerai isvalo dantis.Na zinoma tik saika reiktu jaust.O gal tai irgi tik ismislas?Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2006 01 13, 20:45)
Na,as galiu parasyt apie sokolada.Kazkada nusvilpe mano grazuole nuo stalo kelias plyteles,tai visa nakti praveme.Kiek zinau,tai ziauriai nuodingas sokoladas sunims.
O vat morkos (skaiciau knygoj,ir veterinaras patvirtino) labai sveika suniui,kadangi jos gerai isvalo dantis.Na zinoma tik saika reiktu jaust.O gal tai irgi tik ismislas?Kaip manot?

Mano ryžas naglas snukis per praeitas Kalėdas nušvilpė... 4 plytas blink.gif ir dar pora šokoladinių saldainių blink.gif Oi apturėjo malonumą skrandį plautis doh.gif

o morkos sveika, bet kad dantis valytų, tai abejoju...
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 01 13, 20:40)
Mano ryžas naglas snukis per praeitas Kalėdas nušvilpė... 4 plytas  blink.gif ir dar pora šokoladinių saldainių  blink.gif Oi apturėjo malonumą skrandį plautis  doh.gif

o morkos sveika, bet kad dantis valytų, tai abejoju...

Kažkurioj šunų enciklopedijoj ar pan. skaičiau, kad morkos valo rolleyes.gif
Atsakyti
Apie tas morkas as skaiciau knygoj,kurioj ivairios sunu ligos aprasytos ir tu ligu gydimo budai.Tiksliai neatsimenu kaip vadinas g.gif ,bet joje prie kiekvienos ligos parasyta,ka gali veterinaras ir kaip namu salygom gydyt (ta prasme vaistazolem ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2006 01 13, 19:45)
(skaiciau knygoj,ir veterinaras patvirtino) labai sveika suniui,kadangi jos gerai isvalo dantis.Na zinoma tik saika reiktu jaust.O gal tai irgi tik ismislas?Kaip manot?

Bent maniškiai tai visiškai nevirškina morkų, ką prariją, tą iškakina doh.gif Nors jas dievina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2006 01 13, 22:22)
Apie tas morkas as skaiciau knygoj,kurioj ivairios sunu ligos aprasytos ir tu ligu gydimo budai.Tiksliai neatsimenu kaip vadinas g.gif ,bet joje prie kiekvienos ligos parasyta,ka gali veterinaras ir kaip namu salygom gydyt (ta prasme vaistazolem ir pan.).

Va, va ir aš toj pačioj skaičiau smile.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet musu ciucius jokiu spec. skanestu is parduotuves nevalgo visai schmoll.gif
Jam spec. skanestas yra tik tas, kas is musu lekstes biggrin.gif O duoti jam beveik nieko is darzoviu, vaisiu negalim, nes daug ka is karto isvemia.
Atsakyti