Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 13:26)
O tu apversk situaciją ir sukeisk vyrą su moterim vietomis.
Ir pasakyk, kaip jai spręsti situaciją?
jei:
1. Moteris dirba tiek pat valandų, kiek vyras, nors gal ir ždirba mažiau.
2. Kur jai dėti savo frustraciją, kai vyras yra pervargęs, ir jam nereikia aistringos romantikos, be to jis vis pyksta ant žmonos, kad ji kažkokia ne tokia, kokios jis tikisi.
3. Ar patirimai bus tie patys, kuriuos surašei vyrams pirmoje savo žinutėje šioje temoje?

Mano manymu, visos problemos prasideda tada, kai žmonės nebesusikalba. Ir sprendimo aš tikrai nežinau.

Kai pastebėjai, rašydamas bandau vartyti pozicijas, kad nebūtų vienapusiškos. Niekada netaikau pozicijų vienai lyčiai.

1. Pirmiausiai norėti uždirbti. T.y. įdėkit tiek darbo ir troškimo siekti darbinės karjeros ir oj kaip viskas bus gerai. Pilna tokių moterų pažįstu. Bet ne, daugumai darbas yra neprioritetas. Tai kodėl tada turi ji gauti didesni atlyginimą, jei jei savarbiau apie vaikus galvoti? Čia jau pasirinkimas jūsų.

Aš esu darbdavys ir trokštu priimti kuo daugiau moterų, kurios turėtu didelę motyvaciją dirbti. Ir moku atlyginimą vienodą ir moterim, ir vyram pagal rezultatus. Tik kad vyrai daug daugiau stengiasi ir yra žymiai ambicingesni.

2. Tie patys patarimai - 100% tuos kur dėsčiau. Juk jei pagalvojot, jie visi yra paprastai duodami moterims, tik kai juos daviau vyrui - širšulys sukilo.

3. Taip,tie patys.

Mylėk save ir visi tave mylės. Todėl ir patariu visiems - dėk pastangas į save, tada kita tavo pusė visai kitomis akimis į tave žiūrės. Ir čia abiem pusėm vienodai svarbu.

Dar pridėsiu - tas mistinis "susikalbėjimas" man dar iki šiol alergiją kelia. Tam temą užvedžiai. Gal kas galite paaiškinti, kas tai per reiškinys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulius.sav: 07 birželio 2010 - 13:50
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 14:49)
Mylėk save ir visi tave mylės. Todėl ir patariu visiems - dėk pastangas į save, tada kita tavo pusė visai kitomis akimis į tave žiūrės. Ir čia abiem pusėm vienodai svarbu.

Tau suveikė?
Bet vistiek jai negali atleist. Vadinasi veikia kažkaip ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 07 birželio 2010 - 13:57
QUOTE(Bekasė @ 2010 06 07, 13:35)
gal todel, kad pats rasei

va cia manau ir yra esminis skirtumas. Viena, kai tai yra nuolatinis zmogaus gyvenimas ir jisai be to negali, nes tai jam i krauja iaugo. Ir visai kas kita, kai tai pradedama naudoti savanaudiskiems tikslams pasiekti/patenkinti. Tai daryti ne todel, kad tau to reikia, o tam kad parodytumei kitam zmogui, kad bet kada gali ji pakeisti, vos tik jisai nebepatenkina tamstos "teisetu" lukesciu
tai gal ir pradekime nuo to, ka Radaras padare, kad galetu tenkinti savo zmonos norus? (jau buvo issiaiskinta, kad nelabai, tik i savigrauza ir aukos vaidmeni inikes buvo.)
Pas moteriskes matai yra kiek kitaip, nei pas vyrus siuo atveju - jos gali visada, bet ar nori cia kitas klausimas. Ir dazniausiai tam, kad noretu myletis, turi buti patenkinti tam tikri kiti poreikiai - daugiausiai emociniai. Moteris turi jaustis mylima, svarbia, geidziama, kad ja rupinamasi ir t.t.
kodel frigidiskumas? Tai naturali busena, kuria salygoja tam tikri veiksniai. Butu frigidiskumas, tai butu problema buvusi ir anksciau.  Arba tavo atveju, zmona nebutu pradejusi noreti daugiau, kai baige zindyti.
jeigu tau nemazina, tai nereiskia, kad kitiems nemazina. + kaip minejai zmona zinde- o tai jau ir hormanai pradeda veikti, pries kuriuos nelabai pamaistausi.
zinok visai nesvarbu kad tu taip rasai. Bent savo pazistamu tarpe nu nerandu tokiu.
Vyraujantis variantas yra, kad zmona finansiskai inesa 20 - 40% i biudzeta ir panasiai apie 90% inasas ne pinigais ( t.y. rupestis vaikais ir namais).
Na jeigu imtume  keliu metu laikotarpi, kol po pirmo vaiko neisejau dirbti ( pries tai neturejau darbo stazo), tai ir butu isejusi tokia proporcija, bet jinai pasikeite tik man pradejus dirbti. Ir pries iseinant i dekreta su antru vaiku, musu atlyginimai su vyru skyresi apie 15%.
tai kad nematau niekur as to "tradicinio" modelio, kad vyras aprupina zmona ir vaikus finansiskai. Nors gal reiketu issiaiskinti ka tu laikai aprupinimu?
MB algos uztektu musu egzistavimui -be atostogu, be lavinamos veiklos vaikams, su padevetais drabuziais, su pigiu vaistu ir maisto pirkimu. Bet as to nelaikau finansiniu aprupinimu, nes nera patenkinami net baziniai seimos nariu poreikiai.
jeigu man uztenka karta i ketvirti, o del vyro geroves myliuosi karta ar du i menesi, tai cia jau rupinimasis ar ne?

Aš aiškiai rašiau "lyg ieškotum", o ne "kad ieškotum".

O tai keistis žmogus turi, o ne, kad savaime viskas gautusi. Juk visur kalbat apie brandą ir savęs keitimą, tai kodėl žmogus turi būti toks koks yra? Jis turi keistis ir jei yra nelamingas - dėti pastangas.

Kodėl neskaitot mano postu - jei yra lygybė, tai aš ne už tai, kad vyras namuose nepadėtų. Aš tik sakau turi būti adekvatu.

Jei jūsų vyras elgiasi neadekvačiai - tai bėda ir aš jo neteisinu. Bet lygiai taip pat neteisinu moterų, kurios elgiasi neadekvačiai.

Kita bėda - jei vyras neuždirba tiek kiek reikia, labai blogai. Jis mažai stengiasi. Ypač jei mažai laiko namuose praleidžia.

Mano pozicija - arba pinigai, arba laikas, arba abudu, bet ne nei vienas.

Kiek šeimai reikia 4 žmonių? 6k per mėn užtenka ar čia mažai? Na buvo čia tokia tema, tai taip ir neišsiaiškinom, kiek normalu turėti šeimos biudžete, tai ir nelendam į šią diskusija.

Aš manau kad vyrui uždirbant 8k ir daugiau neturėtų būti priekaišktu, ypač šiais laikais.

Tik kad tiek uždirbti, nesimaivant, reikia labai daug dirbti, bent jau daugumai.

Todėl aš visai sutikčiau, kad man žmona sakytu - dirbk tik 8 valandas per dieną, be jokių ten viršvaladžių ar savaitgalių. Duok mums dėmesio ir kokių 4k mums pakaks, išsisuksim kaip nors.

Tai būčiau pilnai laimingas grįžti anksti ir džiaugtis gyvenimu. Bet kai kabo paskolos, daržas 1k kainuoja, reikia 2 atostogų ir dar pramogų - sorry tiek tikrai nepakanka.

Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 13:53)
Tau suveikė?
Bet vistiek jai negali atleist. Vadinasi veikia kažkaip ne taip.

Aš dar nepakankamai save mylių, per daug apie šeimos poreikius galvoju.

O tai kodėl turėčiau atleisti ir pamiršti? 2 metus sukandęs dantis gyvenau ir tipo tai reikia pamiršti?
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 15:06)
1k
Papildyta:
Aš dar nepakankamai save mylių, per daug apie šeimos poreikius galvoju.

O tai kodėl turėčiau atleisti ir pamiršti? 2 metus sukandęs dantis gyvenau ir tipo tai reikia pamiršti?

Kas tas skaičius k (koeficientas kažkoks)?

Bet tai kaip tu įsivaizduoji pasitaisiusią padėtį šeimoj?
Tipo, žmona glaustosi, masažą padaryt siūlosi... O tu išdidžiai priešiniesi, nes 2 metus ji tave prakankino... Tegu visą tai tęsiasi dar ilgiau, dabar jai keršiji...
Tikiuosi, kad ne taip tu galvoji.
Gal geriau priimti tą gyvenimo etapą, kaip tokį, kurio metu buvo svarbesni kit prioritetai. O dabar, paaugus vaikui, vėl po truputį atrasti vienam kito artumą, bei juo pasimėgauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 07 birželio 2010 - 14:17
QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 14:15)
Kas tas skaičius k (koeficientas kažkoks)?

Bet tai kaip tu įsivaizduoji pasitaisiusią padėtį šeimoj?
Tipo, žmona glaustosi, masažą padaryt siūlosi... O tu išdidžiai priešiniesi, nes 2 metus ji tave prakankino... Tegu visą tai tęsiasi dar ilgiau, dabar jai keršiji...
Tikiuosi, kad ne taip tu galvoji.
Gal geriau priimti tą gyvenimo etapą, kaip tokį, kurio metu buvo svarbesni kit prioritetai. O dabar, paaugus vaikui, vėl po truputį atrasti vienam kito artumą, bei juo pasimėgauti...

1.

k - kilo, x1000, kilometras, kilobaitas ir pan

6k - 6000

2. O tu patartum taip savo draugei, jie ją vyras būtų 2 metus palikęs ir dabar grįžo ir vėl bendrauti nori?

Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 15:06)

dar vienas Radaras... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 15:24)
2. O tu patartum taip savo draugei, jie ją vyras būtų 2 metus palikęs ir dabar grįžo ir vėl bendrauti nori?

Draugėms aš nieko nepatarinėju, pačios turi galvas.
Bet jei pas mane po 2 metų grįžtų vyras, ir norėtų bendrauti, o aš tuo metu būčiau vieniša, o ir vyras vis dar mielas- tai ko gero bendraučiau...
Bet ar tos situacijos yra vienodos, juk tavuoju atveju (kaip ir Radaro), jūsų sntykiai su žmona nebuvo nutrūkę, jus abu rūpinotės savo kūdikiu, jus siejo šiek tiek kiti dalykai... Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 14:49)
Tik kad vyrai daug daugiau stengiasi ir yra žymiai ambicingesni.

O nepagalvoji kodėl taip yra? Gal dėl to, kad vyrai gali visą save atiduoti darbui, dirbti su viršvalandžiais ir siekti užsibrėžto tikslo, o moterys pasibaigus darbo laikui bėga į darželius susirinkti vaikų, daryti jiems ir savo vyrams vakarienę, tvarkyti per tą laiką jau nusiaubtus mažųjų namus...o jei dar vaikai serga...moterys nesiskundžia darbdaviui, kiek laiko per naktį nešiojo verkiantį ligoniuką, kokia ji pavargusi ir kad nors ir sėdi darbe, širdimi ji pas namuose, kur jos laukia sergantis vaikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 birželio 2010 - 14:46
QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 14:33)
Bet jei pas mane po 2 metų grįžtų vyras, ir norėtų bendrauti, o aš tuo metu būčiau vieniša, o ir vyras vis dar mielas- tai ko gero bendraučiau...
Bet ar tos situacijos yra vienodos, juk tavuoju atveju (kaip ir Radaro), jūsų sntykiai su žmona nebuvo nutrūkę, jus abu rūpinotės savo kūdikiu, jus siejo šiek tiek kiti dalykai... Ar aš klystu?

Nu tai ir tavo draugė galbūt su vyru toliau vaikais rūpinosi, bet vis vien jie nebuvo pora.

Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 15:33)

drinks_cheers.gif
Bendraučiau tuo atveju, jei galėčiau atleisti ir vėl pradėti santykius nepriekaištaudama ir nelaikydama nuoskaudos dėl tų dviejų metų...jei jos negalėčiau užgniaužti, tada neverta tų santykių gaivinti, nes nuoskauda tik kartins tolimensius santykius kuo toliau, tuo labiau skaudindama abu partnerius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 07 birželio 2010 - 15:00
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 07, 15:55)
Nu tai ir tavo draugė galbūt su vyru toliau vaikais rūpinosi, bet vis vien jie nebuvo pora.

Na gerai, koks tavo manymu galimas tolesnių santykių variantas?
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 06 07, 14:46)
O nepagalvoji kodėl taip yra? Gal dėl to, kad vyrai gali visą save atiduoti darbui, dirbti su viršvalandžiais ir siekti užsibrėžto tikslo,  o moterys pasibaigus darbo laikui bėga į darželius susirinkti vaikų, daryti jiems ir savo vyrams vakarienę, tvarkyti per tą laiką jau nusiaubtus mažųjų namus...o jei dar vaikai serga...moterys nesiskundžia darbdaviui, kiek laiko per naktį nešiojo verkiantį ligoniuką, kokia ji pavargusi ir kad nors ir sėdi darbe, širdimi ji pas namuose, kur jos laukia sergantis vaikas...

Na o aš ką kitaip sakau? Tačiau esmės nekeičia, jei moteris nori daryti karjerą - niekas nestabdo, jei visdėlto nori būti namų šeimininke - jos reikalas.

Mano išvada - darykit karjeras kai jaunos ir be vaikų, o 30 tekėkit ir vaikus darykit. Turėsit viską.

Bet kad sunku ir reikia aukoti daug - tas teisybė.

Iš kitos pusės, jei jau taip sunku viską daryt, to kodėl vis kalbat, kad vyras darbe atostogauja ir grįžta tik pailsėjęs?
Papildyta:
QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 15:00)
Na gerai, koks tavo manymu galimas tolesnių santykių variantas?

Sunku pasakyti, matyt reikės daug laiko ir pastangų, kad normalizuotusi santykiai. Bet jie niekada nebus kokie buvę.

Jei mano žmona nekeis pozicijos, ty neįrodis, kad vėl grįžo į senas vėžias, tai savęs nekankinsiu.

Bet kažkaip čia viskas nuvažiavo į lankas.

Grįžtam prie temos.

Kaip spręsti sekso trūkumą šeimoje?
Atsakyti