QUOTE(juraga @ 2010 06 07, 13:26)
O tu apversk situaciją ir sukeisk vyrą su moterim vietomis.
Ir pasakyk, kaip jai spręsti situaciją?
jei:
1. Moteris dirba tiek pat valandų, kiek vyras, nors gal ir ždirba mažiau.
2. Kur jai dėti savo frustraciją, kai vyras yra pervargęs, ir jam nereikia aistringos romantikos, be to jis vis pyksta ant žmonos, kad ji kažkokia ne tokia, kokios jis tikisi.
3. Ar patirimai bus tie patys, kuriuos surašei vyrams pirmoje savo žinutėje šioje temoje?
Mano manymu, visos problemos prasideda tada, kai žmonės nebesusikalba. Ir sprendimo aš tikrai nežinau.
Ir pasakyk, kaip jai spręsti situaciją?
jei:
1. Moteris dirba tiek pat valandų, kiek vyras, nors gal ir ždirba mažiau.
2. Kur jai dėti savo frustraciją, kai vyras yra pervargęs, ir jam nereikia aistringos romantikos, be to jis vis pyksta ant žmonos, kad ji kažkokia ne tokia, kokios jis tikisi.
3. Ar patirimai bus tie patys, kuriuos surašei vyrams pirmoje savo žinutėje šioje temoje?
Mano manymu, visos problemos prasideda tada, kai žmonės nebesusikalba. Ir sprendimo aš tikrai nežinau.
Kai pastebėjai, rašydamas bandau vartyti pozicijas, kad nebūtų vienapusiškos. Niekada netaikau pozicijų vienai lyčiai.
1. Pirmiausiai norėti uždirbti. T.y. įdėkit tiek darbo ir troškimo siekti darbinės karjeros ir oj kaip viskas bus gerai. Pilna tokių moterų pažįstu. Bet ne, daugumai darbas yra neprioritetas. Tai kodėl tada turi ji gauti didesni atlyginimą, jei jei savarbiau apie vaikus galvoti? Čia jau pasirinkimas jūsų.
Aš esu darbdavys ir trokštu priimti kuo daugiau moterų, kurios turėtu didelę motyvaciją dirbti. Ir moku atlyginimą vienodą ir moterim, ir vyram pagal rezultatus. Tik kad vyrai daug daugiau stengiasi ir yra žymiai ambicingesni.
2. Tie patys patarimai - 100% tuos kur dėsčiau. Juk jei pagalvojot, jie visi yra paprastai duodami moterims, tik kai juos daviau vyrui - širšulys sukilo.
3. Taip,tie patys.
Mylėk save ir visi tave mylės. Todėl ir patariu visiems - dėk pastangas į save, tada kita tavo pusė visai kitomis akimis į tave žiūrės. Ir čia abiem pusėm vienodai svarbu.
Dar pridėsiu - tas mistinis "susikalbėjimas" man dar iki šiol alergiją kelia. Tam temą užvedžiai. Gal kas galite paaiškinti, kas tai per reiškinys?