Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(cowman @ 2011 03 25, 09:46)
Tai išeina taip, kad čia jis su Jumis būna dėl pinigų?

Nebūtinai, bet kad žmonai išėjus į darbą vyras dažnai traukia pas kaimynką, tai panašu į teisybę biggrin.gif Nebent vyras nedirba ale samdomas, tačiau užsiima kažkokiu tai amatu namuose.
Atsakyti
Nu bliamba, nereikia sexo-ieškok tokio pačio, tai nee, išsirenka normalų, tada verkia, kad jis kairėn eina vietoj to, kad dulkintų ją, sukandusią dantis ir skaičiuojančią muses ant lango.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 25, 10:00)
Nu bliamba, nereikia sexo-ieškok tokio pačio, tai nee, išsirenka normalų, tada verkia, kad jis kairėn eina vietoj to, kad dulkintų ją, sukandusią dantis ir skaičiuojančią muses ant lango.

Tai, kad apie tai ji nieko nerašė, ar aš kažką praleidau?

Beje, o jūs tikrai apart sesko ir pinigų nematot jokios prasmės žmonių bendravime?
Tai ką veiksit senatvėje, kai kūnai jau bus nusidėvėje ir seksui nebetinkami, o ir pensija be galo kukli?
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 25, 10:28)
Tai, kad apie tai ji nieko nerašė, ar aš kažką praleidau?

Beje, o jūs tikrai apart sesko ir pinigų nematot jokios prasmės žmonių bendravime?
Tai ką veiksit senatvėje, kai kūnai jau bus nusidėvėje ir seksui nebetinkami, o ir pensija be galo kukli?

Kalbam ne apie senatvę. Santuoka, gyvenimas kartu, kaip jau rašiau anksčiau-trikojis staliukas. Negalima ignoruoti vienos srities ir tikėtis, kad partneris laimingas ir viskas puiku.
Vyras-sexo partneris, draugas, vaiko tėvas... Vieną dalį išmesk-ir grius visas kortų namelis. Žinoma, jei poroje abu labu vienodi-jiems to sexo pvz gali ir nereikėt, valio.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 25, 10:38)
Kalbam ne apie senatvę. Santuoka, gyvenimas kartu, kaip jau rašiau anksčiau-trikojis staliukas. Negalima ignoruoti vienos srities ir tikėtis, kad partneris laimingas ir viskas puiku.
Vyras-sexo partneris, draugas, vaiko tėvas... Vieną dalį išmesk-ir grius visas kortų namelis. Žinoma, jei poroje abu labu vienodi-jiems to sexo pvz gali ir nereikėt, valio.

Ai, nežinau, kartais nori nenori staliukų kojos išlūžta, paskui vėl įsistato, o jei dar žmonės tai su jumoru pateikia, tai aš linkusi manyti, kad pas juos iš esmės viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 25, 10:54)
Ai, nežinau, kartais nori nenori staliukų kojos išlūžta, paskui vėl įsistato, o jei dar žmonės tai su jumoru pateikia, tai aš linkusi manyti, kad pas juos iš esmės viskas gerai.

Tai čia tam, kurias pateikia gal ir gerai. bet nematom to antrojo.
Vienam reikia sykio per mėnesį, kitam-dviejų par savaitę. Manot, kad trinties nėra tokiose šeimose? Ir gali būti jie puikūs draugai, pašnekovai, bet ano galo atsiprašant ignoruoti irgi negalima, naivu būtų.
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 03 24, 19:22)
Nezinau prie ko tai prives  verysad.gif

prie neistikimybes ir / arba skyrybu
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 03 25, 10:59)
prie neistikimybes ir / arba skyrybu

anksciau ar veliau. Klausimas tik ka daryt tokioj situacijoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavos pupelė @ 2011 03 25, 11:20)
anksciau ar veliau. Klausimas tik ka daryt tokioj situacijoj? g.gif

kol vaiku nera, nematau prasmes kankintis paciai ir kankinti vyro. geriau abu susirastu partnerius, su panasiais libido.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 03 25, 12:48)
kol vaiku nera, nematau prasmes kankintis paciai ir kankinti vyro. geriau abu susirastu partnerius, su panasiais libido.

Būtent.
Atsakyti
Na, aš kažko apie tuos libidus ir žmonių santykius šeimose nesuprantu...
Pvz., jei vyras nori sekso kasdien, o moteriai pakanka 3 kartų per savaitę- tai jūs siūlote tokiai šeimai skirtis ir ieškotis naujų partnerių, nepaisant to, kad visa kita juos tenkina?..
Jūs, chebryte, čia rimtai, matot tik skyrybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 25 kovo 2011 - 13:28
QUOTE(juzė @ 2011 03 25, 14:27)
Na, aš kažko apie tuos libidus ir žmonių santykius šeimose nesuprantu...
Pvz., jei vyras nori sekso kasdien, o moteriai pakanka 3 kartų per savaitę- tai jūs siūlote tokiai šeimai skirtis ir ieškotis naujų partnerių, nepaisant to, kad visa kita juos tenkina?..
Jūs, chebryte, čia rimtai, matot tik skyrybas?

Čia gal dar ne toks akivaizdus atvejis. Trys kartai gal dar nieko baisaus, jei visa kita tenkina, jei laikas nuo laiko vienas partneris 'užjaučia' kokiu nors būdu kitą. Bet jeigu vienam norisi kasdien, o kitam tris kartus per mėnesį, ir jis/ji nebando bent jau suprasti savo partnerio poreikių- tada jau neištikimybės ir skyrybų tikimybė tikrai nemaža.
Atsakyti