Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(Artūras-M @ 2011 03 23, 23:05)
Tokiame trumpame ir kategoriškame savo teiginyje, padarei dvi klaidas, nekalbant apie nesugebėjimą naudotis lietuviškomis raidėmis. Atsipalaiduok mergyt, ne tau mane mokinti gramatikos ir aiškinti kas yra priebalsių asimiliacija.... Geriau tikrai nerašytum, jeigu nesugebi nieko į temą parašyti. Jeigu tau nesiseka gyvenime, tai nereikia ant kitų išsilieti, paieškok priežasčių savyje, arba panaudok vibratorių pagal paskirtį, nuimsi įtampą  biggrin.gif

Kas jums sake,kad as nemoku, man taip patogiau,o jus nesugebate atskirti priebalsiu asimiliacijos nuo gramatines klaidos( -g su -k sumaisyti ,jus vadinate tai asimiliacija... doh.gif )...dabar visai prajuokinote...nesiseka man...issilieti...tai gal jus greiciau cia issiliejate save,sioje temoje(paziurekite i pavadinima...)...ir vaikiuk,nejuokinkite...bandote protingesniu tapti,nevarkite...jums tai neduota... ir del vibratoriaus,gal pasinaudokite pats tuo pasiulymu,nes man jo nereikia,turiu sex vyra...taigi...kvepuokite giliau...viskas dar pries akis... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 23, 23:09)
Kas tau darbo? Neatleistina, tai ir neatleisk.

Kur buvus,kur nebuvus...ir vel jus... assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 24 kovo 2011 - 00:49
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 24, 01:27)
Kas jums sake,kad as nemoku, man taip patogiau

Jeigu kas nors ko nors nemoka, visada sako, jog taip patogiau, klasika biggrin.gif
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 24, 01:27)
o jus nesugebate atskirti priebalsiu asimiliacijos nuo gramatines klaidos( -g su -k sumaisyti ,jus vadinate tai asimiliacija... doh.gif )..

Anea? bigsmile.gif Varai nesamones net nesusimastydama wink.gif

P.S. Viskas, aš daugiau neofftopinsiu, o tai iš geros temos liks tik flood'as. Siūlau ir pačiai nusiramint, taip, tu graži ir protinga, o aš durnas ir senas diedas, dar priedo neraštingas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Artūras-M @ 2011 03 24, 08:30)
Jeigu kas nors ko nors nemoka, visada sako, jog taip patogiau, klasika  biggrin.gif

Siūlau ir pačiai nusiramint, taip, tu graži ir protinga, o aš durnas ir senas diedas, dar priedo neraštingas    thumbup.gif

Sprendziate pagal save,ane... mirksiukas.gif

Oi mielasis,as tikrai rami...ko nepasakyciau apie jus...gal ne senas,bet kad d.....,tai tiesa... good.gif
poster_offtopic.gif
Atsakyti
Ilgo plauko išmintingoji, žinanti, kas yra priebalsių asimiliacija, eik pasimylėk su vyru iš dūšios, na gal palengvės?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 24, 19:05)
Ilgo plauko išmintingoji, žinanti, kas yra priebalsių asimiliacija, eik pasimylėk su vyru iš dūšios, na gal palengvės?

Na jeigu is plauku ilgio TIK ir sugebate spresti apie zmogu,tai ka jau cia bepridursi...o jus to nezinojote,na jo...pavydite...juk turite namuose erzila(tik ir giriates,aname sk.),bandote spresti pagal savo sugedimo laipsni... hihihi.gif
Atsakyti
nesuprantu del ko cia reikia juoktis ir saipytis??? g.gif as galiu pasakyt is savo puses del ko mano vaikinas (gyvenam kartu 2metai) gauna mazai sekso is manes.... 2,3 kartai per savaite.Tiesiog jis neidomus man lovoj ir niekad nebuvo..... tiesiog myliu ji kaip zmogu,o sekso man beveik nereik.as pati galiu save patenkinti puikiai 4u.gif manau tai didele beda musu santykiuose-nes as daznai kartoju-nenoriu,dbr nenoriu,gal veliau...... Nezinau prie ko tai prives verysad.gif
Atsakyti
o jis žino, kad negeidžiate jo kaip vyro?
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 03 24, 19:22)
nesuprantu del ko cia reikia juoktis ir saipytis??? 

sekso man beveik nereik.as pati galiu save patenkinti puikiai

jei bobai nereik sekso, bet ji vis tiek gyvena su vyru, tai reiskia, kad bobai reikia pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 24, 18:29)
Sprendziate pagal save,ane... mirksiukas.gif

Oi mielasis,as tikrai rami...ko nepasakyciau apie jus...gal ne senas,bet kad d.....,tai tiesa...  good.gif
            poster_offtopic.gif

O kuris cia klasikas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.283 @ 2011 03 24, 21:46)
jei bobai nereik sekso, bet ji vis tiek gyvena su vyru, tai reiskia, kad bobai reikia pinigu.

deja.... mano draugas neturi darbo,tik vasara kartais atsiranda,o as dirbu pastoviai.taigi as laikau viska ant savo peciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 03 24, 23:42)
deja.... mano draugas neturi darbo,tik vasara kartais atsiranda,o as dirbu pastoviai.taigi as laikau viska ant savo peciu  4u.gif

Tai išeina taip, kad čia jis su Jumis būna dėl pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 03 25, 00:42)
deja.... mano draugas neturi darbo,tik vasara kartais atsiranda,o as dirbu pastoviai.taigi as laikau viska ant savo peciu  4u.gif

Bet ir durna , gyvena su žigolo ir sekso jai nereikia . smile.gif tai už ką jam pinigus moki , jei ne už seksą ? Pinigus sumoki , o dirbti savo darbo neverti . smile.gif
Atsakyti