QUOTE(burbanti @ 2011 02 22, 13:25)
Perskaiciau cia keliuose pasisakymuose ,kad seksualumas brukamas i akis .O noreciau paklausti del ko jis brukamas?Ar ne del to ,kad motinos arba neauklejo savo dukteru arba pacios tokios ,kaip cia pasakius ,laisvo elgesio ,o tai persiduoda is kartos i karta .
Na, man regis, kad seksualumas virto preke, arba manipuliacine priemone, kuri jau pati savaime jaudina. Kad ir tos reklamos, kokį š... benusipirktum potekstė viena- viskas susiveda į vieną... Pvz. na kad ir šampūnas: "kodėl visi vyrai stovi tavo eilėje" ir taip toliau ir panašiai.
Ir manau, tai ne vien tik moterų dukrų auklėjimo pasėkmė.
QUOTE(juzė @ 2011 02 22, 13:49)
Na, man regis, kad seksualumas virto preke, arba manipuliacine priemone, kuri jau pati savaime jaudina. Kad ir tos reklamos, kokį š... benusipirktum potekstė viena- viskas susiveda į vieną... Pvz. na kad ir šampūnas: "kodėl visi vyrai stovi tavo eilėje" ir taip toliau ir panašiai.
Ne ,tik motinu auklejimo pasekmes .Kada tai viskas prasidejo-nuo geliu vaiku ,septintame praeito simtmecio desimtmetyje .Nu tai musu babunes ta visa ir pradejo-laisvas seksas , nuogi kunai -artejimas prie motinos gamtos ir t.t.

Nu tai ir prisiartinome .O kai kurie sukrus vertelgos is to darosi bizni .Bet kas tose nuotraukose fotografuojasi -gi ne vertelgos ,o tos - morales neislepintos asabos .
o ka daryt kai per mazai sekso is vyro???

QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 10:51)
atimkit is jo kompiuteri

tai kad nelabai kompiuteriuoja

va ta tai gal ir vertetu atimti
bet jei rimtai-kodel taip sunku susiderint..vienam is zmonos mazai,kitai is vyro sekso trukumas...

bet jei rimtai-kodel taip sunku susiderint..vienam is zmonos mazai,kitai is vyro sekso trukumas...
QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 15:27)
va ta tai gal ir vertetu atimti

kodel vienas uzdirba 1000, o kitas 10000. Toks jau pasaulis, negali visi but direktoriais, reikia ir kasininku, vairuotoju, kroviku, taip ir cia negali but visi vienodi su vienodais poreikiais.
sakyciau problema jau kaip ir issiprende nes temos autorius neberaso, matyt surado tinkama sprendima

Taip ir atrodo, kad yra dvigubi standartai - vyras turi būti visada pasiruošęs, o štai moteris gali nenorėti ar būti pavargusi. Man irgi buvo taip, kad po gimdymo ir man solidariai 6 mėnesius nesinorėjo, o per pastaruosius 6 mėn. gal 6 kartai ir buvo. Kaip "intelektualus žmogus" su "normaliu libido" ir įsitikinimais negriešyti, padariau išvadą, kad susilaikyti yra lengviau, negu būti atstumtam. Vis tiek renkasi moteris, ir jeigu jai nereikia, nelendu į akis. Kai ir jeigu norės, pati paprašys. Taigi tas 1 kartas per 1 ar 2 mėn. yra matyt jai priimtinas variantas, o mano poreikiai atremiami moterų teisių argumentais.