Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

Perskaiciau cia keliuose pasisakymuose ,kad seksualumas brukamas i akis .O noreciau paklausti del ko jis brukamas?Ar ne del to ,kad motinos arba neauklejo savo dukteru arba pacios tokios ,kaip cia pasakius ,laisvo elgesio ,o tai persiduoda is kartos i karta .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 02 22, 13:25)
Perskaiciau  cia keliuose pasisakymuose ,kad seksualumas brukamas i akis .O  noreciau paklausti  del ko jis brukamas?Ar ne del to ,kad motinos arba neauklejo savo dukteru arba pacios tokios ,kaip cia pasakius ,laisvo elgesio ,o tai persiduoda is kartos i karta .

Na, man regis, kad seksualumas virto preke, arba manipuliacine priemone, kuri jau pati savaime jaudina. Kad ir tos reklamos, kokį š... benusipirktum potekstė viena- viskas susiveda į vieną... Pvz. na kad ir šampūnas: "kodėl visi vyrai stovi tavo eilėje" ir taip toliau ir panašiai.
Ir manau, tai ne vien tik moterų dukrų auklėjimo pasėkmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 22 vasario 2011 - 12:52
QUOTE(juzė @ 2011 02 22, 13:49)
Na, man regis, kad seksualumas virto preke, arba manipuliacine priemone, kuri jau pati savaime jaudina. Kad ir tos reklamos, kokį š... benusipirktum potekstė viena- viskas susiveda į vieną... Pvz. na kad ir šampūnas: "kodėl visi vyrai stovi tavo eilėje" ir taip toliau ir panašiai.
Ir manau, tai ne vien tik moterų dukrų auklėjimo pasėkmė.

Ne ,tik motinu auklejimo pasekmes .Kada tai viskas prasidejo-nuo geliu vaiku ,septintame praeito simtmecio desimtmetyje .Nu tai musu babunes ta visa ir pradejo-laisvas seksas , nuogi kunai -artejimas prie motinos gamtos ir t.t. biggrin.gif
Nu tai ir prisiartinome .O kai kurie sukrus vertelgos is to darosi bizni .Bet kas tose nuotraukose fotografuojasi -gi ne vertelgos ,o tos - morales neislepintos asabos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 22 vasario 2011 - 13:02
o ka daryt kai per mazai sekso is vyro??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 10:51)
o ka daryt kai per mazai sekso is vyro??? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

atimkit is jo kompiuteri mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad nelabai kompiuteriuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 14:37)
tai kad nelabai kompiuteriuoja mirksiukas.gif

tada televizorių
Atsakyti
va ta tai gal ir vertetu atimti lotuliukas.gif
bet jei rimtai-kodel taip sunku susiderint..vienam is zmonos mazai,kitai is vyro sekso trukumas...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 15:27)
va ta tai gal ir vertetu atimti lotuliukas.gif
bet jei rimtai-kodel taip sunku susiderint..vienam is zmonos mazai,kitai is vyro sekso trukumas...

kodel vienas uzdirba 1000, o kitas 10000. Toks jau pasaulis, negali visi but direktoriais, reikia ir kasininku, vairuotoju, kroviku, taip ir cia negali but visi vienodi su vienodais poreikiais.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 03 12, 09:51)
o ka daryt kai per mazai sekso is vyro??? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
[

Ieskoti kito vyro(meiluzio)... hihihi.gif sokiai.gif
Atsakyti
sakyciau problema jau kaip ir issiprende nes temos autorius neberaso, matyt surado tinkama sprendima smile.gif
Atsakyti
Taip ir atrodo, kad yra dvigubi standartai - vyras turi būti visada pasiruošęs, o štai moteris gali nenorėti ar būti pavargusi. Man irgi buvo taip, kad po gimdymo ir man solidariai 6 mėnesius nesinorėjo, o per pastaruosius 6 mėn. gal 6 kartai ir buvo. Kaip "intelektualus žmogus" su "normaliu libido" ir įsitikinimais negriešyti, padariau išvadą, kad susilaikyti yra lengviau, negu būti atstumtam. Vis tiek renkasi moteris, ir jeigu jai nereikia, nelendu į akis. Kai ir jeigu norės, pati paprašys. Taigi tas 1 kartas per 1 ar 2 mėn. yra matyt jai priimtinas variantas, o mano poreikiai atremiami moterų teisių argumentais.
Atsakyti