Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(eling @ 2010 05 15, 12:39)

P.S.1 Ar kada nors masažovot savo žmonai pėdutes???

kas tos pedutes?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 15, 22:57)
kas tos pedutes?

Skaityk atidžiau - pĖdutės, o ne pEdutės. Gal aiškiau bus? Ar tamsta šias kūno dalis kanopom vadinate?
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 05 16, 10:53)
Skaityk atidžiau - pĖdutės, o ne pEdutės. Gal aiškiau bus? Ar tamsta šias kūno dalis kanopom vadinate?

Tikriausiai - kanopėlėm... hihihi.gif
Atsakyti
pedutes ***...
Mirk is juoko.
Pedutes buna pas suniukus ir kaciukus.
Pas bobas - lastai su mazoliais nuo nenusakomo skaiciaus aukstakulniu batu.
Pedutes ***..

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 16, 15:39)
pedutes ***...
Mirk is juoko.
Pedutes ***..

Nu nu, prašyčiau schmoll.gif O tai jau pvz. 35-36 dydžio pėda tai jau lastas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 05 16, 22:33)
Nu nu, prašyčiau  schmoll.gif O tai jau pvz. 35-36 dydžio pėda tai jau lastas  blink.gif

gerai daugelis apie save mano, realiau 37-38, arba39- 40, na jei bandot save paguost lisdamos i mazesnes ismieras tai jau problema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VytautasSt: 18 gegužės 2010 - 09:49
QUOTE(VytautasSt @ 2010 05 18, 10:48)
gerai daugelis apie save mano, realiau 37-38, arba39- 40, na jei bandot save paguost lisdamos i mazesnes ismieras tai jau problema  biggrin.gif

nu bent jau ne 46-47, kaip pas vyra.
O 37 sunus ( 10 metu) nesioja
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 16, 15:39)
pedutes ***...
Mirk is juoko.
Pedutes ***..

Maziau cia kelkis, itariu, kad tamsta kompleksuotas esate, va tos su "lastais", tokiems vyrams is vis neduoda, geriau netikra uz 70 litu nusipirkti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linxa @ 2010 05 12, 07:49)
Ir aš jungiuosi prie tų,kurios vyrams neduoda biggrin.gif Bet mielai meilužiui duodu:)Ir duosiu,kol vyras susipras,kad žmoną netik lovoj reikia pastebėt:)))

Radai kuo pasigyrt.. kad kaip k..va atsiprasant vaikstai i kaire ir dar issip..sineji:)) Suprantu toki dalyka kai to negauni ir tau truksta, o cia neduoti tik del, to, kad matai vyras jos kazkur nepastebi, ismokit jus moterys su vyrais bendrauti, nevisada mes suprantam ko jus norit ir kas jums svarbu. Problemas reikia spresti bendraujant su savo antraja puse ir aiskinantis kas negerai.

O temos autoriui, nemanai, kad reiketu pasisneketi su savo zmona? Jeigu jau gyvenat kartu tai neturetu but toks tabu ateiti ir paklausti, kodel as to negaunu. Paaiskink situacija, kad man to reikia, paklausk kas negerai, galbut tu jai nesuteiki malonumo..

Jeigu prades aiskint, kad nera noro, tai tu jos paklausk kur tau detis, gal eiti pas kita? smile.gif Isaiskink, kad ir tu turi norus ir, kad galetu del taves viena kita karta, pasiaukoti ir pakentet jeigu jau labai to nenori..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 05 28, 03:51)
Isaiskink, kad ir tu turi norus ir, kad galetu del taves viena kita karta, pasiaukoti ir pakentet jeigu jau labai to nenori..smile.gif

Kazin koks malonumas vyrui zinoti jog zmona mylisi su juo tik del to kad reikia, nors visai jo nenori...be jokios aistros....dantis sukandusi g.gif
Atsakyti
Is patirties sakau, maniskiui irgi buvo per mazai, kol nepaaiskinau, kad buities darbuose man truksta pagalbos, o kasdienybeje elementaraus demesio.. matyt labai jau per retai gaudavo, kad susimaste ir dabar jau stengiasi padet kiek gali, net zodi "myliu" atrado is naujo bigsmile.gif o jei rimtai, tai tikrai pas pacia noras didesnis atsirado, kai buityje sulaukiu daugiau pagalbos, turbut todel, kad maziau pavargstu, o svarbiausia, kad mintyse nelaikau pykcio, kodel pvz.: as turiu daryt valgyt, indus plaut ir dar vaika priziuret vienu metu, kai tuo tarpu jis neistraukia galvos is kompiuterio. Tiesa sakant, manau jog tas pasamoneje buves pyktis mus ir atitolino, nes pora sykiu bandziau uzsimint apie tai ko man truksta, bet nesulaukiau susidomejimo tai daugiau ir nesakiau nieko, kol tai nepersikele i lova, o matyt paskui jau ir paciam idomu pasidare kame cia bedos biggrin.gif

Bet kuriuo atveju sekmes autoriui jo seksualiniame gyvenime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Rebecca>: 28 gegužės 2010 - 22:04
mes per vestuves padarem sutarti, kurios 8.1. punktas sako, kad zmona per savate turi duoti padulkinama maziausiai tris kartus. O jei del kokiu nors priezasciu as neisnaudosiu triju kartu, tai visi neisnaudoti kartai pereina i kita savaite. Ir taip toliau.
Santuoka tai verslas...
Atsakyti