QUOTE(Vilika @ 2010 06 09, 14:38)
1 O tau įdomu, ko reikia moterims? Jei bus kokybė, bus ir kiekybė...pabėgti pas kaimynę lengviausia (tik kažin ar ta kaimynė priims ir antrą kartą, jei nebus pateisninti jos lūkesčiai), bet yra ir kaimynai, galintys suteikti kokybišką seksą...savo arba tavo žmonai...jei tau moterų norai nerūpi, tad geriau paklausyk blondino, nes jau gaunasi diskusija apie nieką....
2 Kaip tu nori susikalbėti su savo žmona, jei iškreipi kitų žodžius, darai klaidingas prielaidas...tikrai nesakau, kad vyrai kiaulės, o tuo labiau visi...sakiniu, kad gal problemos slypi jumyse, nesakiau, kad būtinai dėl sumažėjusio moters libido kaltas vyras...bet kartais būna ir taip...negi sunku tai pripažinti...
Taip pat nesakau, kad mormalu, jei moteriai rūpi tik vaikas ir visai pamirštamas vyras...taip, ji šiuo atveju neteisi...bet ar jūs visada teisūs, niekada neklystat? Svarbiausia išsiaiškinti, kodėl taip yra ir keisti padėtį...šiuo atveju reiktų dažniau ištrūkti iš namų vieniems, pabūti tik dviese...bet čia aš jau pradėjau kartotis, o tai daryti beprasmiška...tik jei žmogus visiškai neklauso, ką sako kiti, tai kam tada kurti temas apie tai, kad kalbėjimasis nepadeda...
1. Visiškai teisi, tačiau kada moteris ieško dėmesio - puikiai matyti iš jos elgesio. Apie tai ir kalba.
2. Tipo 3 kartus pakartojau, reiškias tai tiesa ir tai turi kitas "suprasti" ty priimti už tiesą.
Aš puikiai suprantu, ką tu sakai, bet nereiškia, kad sutinku su tokia pozicija.
Nes kai aš kartoju - tu irgi nesutinki, kuo čia kitaip?
Mano požiūris paprastas, vyras ar moteris - jokio skirtumo. Jei neduosi pageidaujamo dėmesio - jo/jos nebeturėsi.
Antra, kaip indų plovimas nėra vien moteriškas darbas, taip ir dėmesio rodymas nėra vien vyriškas užsiėmimas.