Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 09, 15:26)
Tai klausimas - kodėl tik vyras turi aukotis? Pas jį nėra fiziologijos problemų?

Tada gal tiesiog kompromisą surasti?

Va čia būtų geriausia išeitis, todėl ir rašiau, kad šiuo atveju buvo Jūsų abiejų kaltės... Tik kad reikėjo tai daryti anksčiau, dabar jau kaip suprantu tai nebeaktualu... todėl labai svarbu pamiršti tą etapą ir bandyti grąžinti buvusį artumo jausmą, kitaip iš šeimos manau nieko gero nebeliks... Savo postu bandžiau tik įrodyti, kad nėra dėl ko pykti, nes ne viskas priklausė tuo metu tik nuo žmonos.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 06 09, 14:38)
1 O tau įdomu, ko reikia moterims? Jei bus kokybė, bus ir kiekybė...pabėgti pas kaimynę lengviausia (tik kažin ar ta kaimynė priims ir antrą kartą, jei nebus pateisninti jos lūkesčiai), bet yra ir kaimynai, galintys suteikti kokybišką seksą...savo arba tavo žmonai...jei tau moterų norai nerūpi, tad geriau paklausyk blondino, nes jau gaunasi diskusija apie nieką....
2 Kaip tu nori susikalbėti su savo žmona, jei iškreipi kitų žodžius, darai klaidingas prielaidas...tikrai nesakau, kad vyrai kiaulės, o tuo labiau visi...sakiniu, kad gal problemos slypi jumyse, nesakiau, kad būtinai dėl sumažėjusio moters libido kaltas vyras...bet kartais būna ir taip...negi sunku tai pripažinti...
Taip pat nesakau, kad mormalu, jei moteriai rūpi tik vaikas ir visai pamirštamas vyras...taip, ji šiuo atveju neteisi...bet ar jūs visada teisūs, niekada neklystat? Svarbiausia išsiaiškinti, kodėl taip yra ir keisti padėtį...šiuo atveju reiktų dažniau ištrūkti iš namų vieniems, pabūti tik dviese...bet čia aš jau pradėjau kartotis, o tai daryti beprasmiška...tik jei žmogus visiškai neklauso, ką sako kiti, tai kam tada kurti temas apie tai, kad kalbėjimasis nepadeda...

1. Visiškai teisi, tačiau kada moteris ieško dėmesio - puikiai matyti iš jos elgesio. Apie tai ir kalba.

2. Tipo 3 kartus pakartojau, reiškias tai tiesa ir tai turi kitas "suprasti" ty priimti už tiesą.

Aš puikiai suprantu, ką tu sakai, bet nereiškia, kad sutinku su tokia pozicija.

Nes kai aš kartoju - tu irgi nesutinki, kuo čia kitaip?

Mano požiūris paprastas, vyras ar moteris - jokio skirtumo. Jei neduosi pageidaujamo dėmesio - jo/jos nebeturėsi.

Antra, kaip indų plovimas nėra vien moteriškas darbas, taip ir dėmesio rodymas nėra vien vyriškas užsiėmimas.

Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 09, 16:32)

Mano požiūris paprastas, vyras ar moteris - jokio skirtumo. Jei neduosi pageidaujamo dėmesio - jo/jos nebeturėsi.

skamba labai panasiai, kaip mazo vaiko klyksmas ir spardymasis negavus saldainio...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 06 09, 16:01)
skamba labai panasiai, kaip mazo vaiko klyksmas ir spardymasis negavus saldainio...

O tavo replika sako, kad matyt jokio kito garso ir nebegirdi gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 09, 17:30)
O tavo replika sako, kad matyt jokio kito garso ir nebegirdi gyvenime.

manyk, kaip tau patogiau 4u.gif
Atsakyti
Nu, bet aš nesuprantu. Jūs moterys gal nesveikos ar kas jums yra? Gincijates iki apsisikimo atsiprasant, kad moterys visada teisi, vyrui duoti sekso nebutina, bet, kad vyras turi priziureti vaika, padeti tvarkytis buitije, uzdirbti alga, buti jum istikimas, bei visaip kitaip jumis pasirupinti tai tai pritariat.. smile.gif

Jus visada rasite simtus pasiteisinimu kodel nenorite myletis ir, kodel jus teisios.. Mat as mama as nenoriu, ir ka tai keicia? Hormonai siek tiek pasisuko i kita puse, vistiek turetu islikti kazkiek to noro. Manau reiketu daugumai mamyciu apsilankyti pas daktarus ir paziureti ar kas nesutriko pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 06 09, 18:03)
Nu, bet aš nesuprantu. Jūs moterys gal nesveikos ar kas jums yra? Gincijates iki apsisikimo atsiprasant, kad moterys visada teisi, vyrui duoti sekso nebutina

zinoma nesveikos.
Butu sveikos, dulkintis dazniau noretu.
As manau, kad cia yra nuo kenksmingo gyvenimo budo jom taip.
Tepa ant saves visokia chemija, vartoja tabletes vietoj maisto, nesportuoja.

Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 06 09, 18:03)
Nu, bet aš nesuprantu. Jūs moterys gal nesveikos ar kas jums yra? Gincijates iki apsisikimo atsiprasant, kad moterys visada teisi, vyrui duoti sekso nebutina, bet, kad vyras turi priziureti vaika, padeti tvarkytis buitije, uzdirbti alga, buti jum istikimas, bei visaip kitaip jumis pasirupinti tai tai pritariat.. smile.gif

Jus visada rasite simtus pasiteisinimu kodel nenorite myletis ir, kodel jus teisios.. Mat as mama as nenoriu, ir ka tai keicia? Hormonai siek tiek pasisuko i kita puse, vistiek turetu islikti kazkiek to noro. Manau reiketu daugumai mamyciu apsilankyti pas daktarus ir paziureti ar kas nesutriko pas jus.

100 % palaikau. As visada noriu sexsu,ir iki pat gymdimu mylesim. Ir po savaites po gymdimu (buvau siuta) norejou,vyras viska padare svelnei. Ir mes ne vaikai. Net as dazniau uz vyra noriu,cia jam tik galva skauda smile.gif No cia gal del to kad as karstu budu, is kavkazu biggrin.gif
Atsakyti
Vajėtus. Aiškinatės jūs čia, aiškinatės... kas buitim rūpintis turi, kas dirbti, kas vaiką sūpuoti, kas indus plauti...
Esmė tame, KODĖL negauna vyras (ar moteris!) sekso ir tada jau KĄ DARYTI, kad gautų.. O ne žiūrėti į partnerį kaip į daiktą, kuris privalo tenkinti mūsų norus ir jei jau kokie nesklandumai santykiuose, pirma mintis keliaut į kairę. Išsiaiškinam problemą ir ją sprendžiam. O ne abstrakčiai diskutuojam ir spėliojam, kodėl visos moterys nenori...
Apskritai, nesuvokiami man šiek tiek tokie santykiai. Juk gyveni su žmogum, jam rūpi tavo norai, tau rūpi jo. Jei kažkas ne taip, ieškot kompromiso.. O čia... rodos, tiek metų pragyventa, jau niekas neberūpi, tik seksas seksas ir seksas, ką daugiau su ta boba veikti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konnichiwa @ 2010 06 09, 19:39)
Vajėtus. Aiškinatės jūs čia, aiškinatės... kas buitim rūpintis turi, kas dirbti, kas vaiką sūpuoti, kas indus plauti...
Esmė tame, KODĖL negauna vyras (ar moteris!) sekso ir tada jau KĄ DARYTI, kad gautų.. O ne žiūrėti į partnerį kaip į daiktą, kuris privalo tenkinti mūsų norus ir jei jau kokie nesklandumai santykiuose, pirma mintis keliaut į kairę. Išsiaiškinam problemą ir ją sprendžiam. O ne abstrakčiai diskutuojam ir spėliojam, kodėl visos moterys nenori...
Apskritai, nesuvokiami man šiek tiek tokie santykiai. Juk gyveni su žmogum, jam rūpi tavo norai, tau rūpi jo. Jei kažkas ne taip, ieškot kompromiso.. O čia... rodos, tiek metų pragyventa, jau niekas neberūpi, tik seksas seksas ir seksas, ką daugiau su ta boba veikti...  doh.gif

Veikt ira daug ka. No tiema apie seksa mirksiukas.gif
O ka veikt su vyru,ar vaiku,ar su zmona ira kitos tiemus. smile.gif
Atsakyti
Yra skirtingos problemos. Viena, kai moteris iš viso nenori niekada, kita, kai moteris nori rečiau nei vyras. Pirmu atveju gal ir moteris kaltesnė, bet antru... Kas pasakė, kiek yra norma? Gal norma yra tiek, kiek nori moteris, o vyras nori nenormaliai daug? Jei seksas kartais yra, tai ar jo visada turi būti tiek, kiek nori daugiau norintis? Nes kitaip nevykdomi santuokiniai įsipareigojimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 06 09, 20:07)
Veikt ira daug ka. No tiema apie seksa  mirksiukas.gif
O ka veikt su vyru,ar vaiku,ar su zmona ira kitos tiemus. smile.gif

Šiaip jau ne tą, mielasis, norėjau pasakyti. Čia viskas, patikėk, dar ir kaip susiję... mirksiukas.gif
Atsakyti