Įkraunama...
Įkraunama...

Per mažai sekso iš žmonos

Pauliau, ar jusu seimoje problema tik viena? Tik sekso trukumas tau? As cia be ironijos, kur draugyste, kur meile kaip biblijoj - kantri ir maloninga? Nejaugi neuztenka pokalbiu kaip tu jautiesi, kam visi tie strateginiai planai? Tau reikia pasisneketi. Kaip supratau bandei, bandyk dar karta, nejaugi negalima pasisneketi.
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2010 06 08, 14:40)
Pauliau, ar jusu seimoje problema tik viena?  Tik sekso trukumas tau? As cia be ironijos, kur  draugyste, kur meile kaip biblijoj  - kantri ir maloninga?  Nejaugi neuztenka pokalbiu kaip tu jautiesi, kam visi tie strateginiai planai?  Tau reikia pasisneketi. Kaip supratau bandei, bandyk dar karta, nejaugi negalima pasisneketi.

Pas mus tų problemų, kaip kiekvienoje šeimoje.

Mūsų požiūriai nesutampa į šeimą, į vyro ir moters vietą ir pareigas šeimoje ir panšiai.

Bet labiausiai - mano žmona nėra kalbėtoja ir klausytoja, jai viskas savaime (kaip keliom komentuotojom) turi gautis arba ne. Ji per emociją ir intuiciją, o aš per logiką suvokiu pasaulį.

Viena iš diskusijos bėdų - aš aprašau buvusią situaciją, o ne esamą, todėl man patarti tiksliai nereikia.

Grįškim prie temos - per mažas žmonos (vyro) libido.
Atsakyti
Nes aš galėčiau apie kitką sakyti - šeima lygiavertė sąjunga. Pvz, turim butą, kuris yra bendra nuosavybė ir abiejų įsipareigojimai bankui vienodi - jei vyras praranda darbą ir negali mokėti savo dalies - jis turėtu nebeyventi ar skolintis, kad padengtu savo dalį.

Tačiau moteris dažniausiai savo sąskaita pridengia vyrą.

Taip ir su seksu - šeimoje vienas kitu turi pasirūpinti. Kaip ir viskuo kitu.

Arba surasti alternatyvų.
[/quote]

Sutinku su paskutiniu posmu drinks_cheers.gif
Kodėl moterys kai kuriuose dalykuose sutinka dalintis viskuo, o kai kuriuose- vyro reikalas.... Po to stebisi, kad vyrai jas isduoda... Zinoma- ta pati situacija ir su vyrais. Neisimtis- moterys irgi buna visokios... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 08, 15:01)
Pas mus tų problemų, kaip kiekvienoje šeimoje.
Mūsų požiūriai nesutampa į šeimą, į vyro ir moters vietą ir pareigas šeimoje ir panšiai.
Bet labiausiai - mano žmona nėra kalbėtoja ir klausytoja, jai viskas savaime (kaip keliom komentuotojom) turi gautis arba ne. Ji per emociją ir intuiciją, o aš per logiką suvokiu pasaulį.
Viena iš diskusijos bėdų - aš aprašau buvusią situaciją, o ne esamą, todėl man patarti tiksliai nereikia.
Grįškim prie temos - per mažas žmonos (vyro) libido.

Kažkaip nesistebiu. Tokiam vyrui ir aš paskelbčiau embargą. Jūs net nesitengiate išgirsti problemų, kartojate tik "aš aš aš aš". O kaip kiti?
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 08, 01:22)
...paziuresim ka 'ciulbes' tavo merguzele, kai turesit vaiku...

Teoriskai mes jau turime vaika, praktiskai jis gims uz maximum dvieju menesiu. Ir kolkas nepradejo ciulbeti ar sukti tema i kita puse ir visiskai supranta tokia situacija. Esame gerai issiaiskine vieni kito prioritetus ir pareigas seimoje.

QUOTE(Nakviša @ 2010 06 08, 07:31)
1. Jūs man nurodykyte mano žodžius, kur aš teigiu, kad normalioje šeimoje sekso gali iš vis nebūti?
2. Taip pat prašyčiau nurodyti vietą, kur aš teigiu, kad vaikaas priskiriu tik sau?
Pageidautina citatomis.
Nes galiu tedaryti išvadas, kad skaitote kažką, ko nelabai rašiau ir teigiate tą, ko tikrai neteigiau. Iškraipant žodžius "pagal save" diskusija nelabai įmanoma, nes jūs bandote įdėti savo mintis į mano žodžius.

Pranesimas: http://www.supermama...;#entry38003285

Citatos:

"Seksas?

...
...
- Jo aplamai gali nebūti"

next:

"Vaikai?

- Abipusis išlaikymas
- Pasimatymų grafikas
- Kiti galimi variantai"

Del vaiku galbut galejau klysti, bet man pasirode, kad is jusu pozicijos rasant atrodo, kad vaika turi islaikyti abu - normalu, pasimatymu grafikas - toks vaizdas, kad vaikas pas jus ir jus sudarote pasimatymu grafika vyrui - its bad. Gal geriau jus sudarote, grafika kada JUS galite aplankyti vaika? smile.gif

QUOTE(Nakviša @ 2010 06 08, 12:52)
Vyro klausimai:
- Planai penktadieniui?
- Jokių
- Varom?
- Kur?

- 09 išskrendu.
- Iš mašinos ištrauk kėdutę.

- Po darbo meet'as
- OK
Mano pokalbis:
- Šiandien planuoju pasedėti su bobom, prisijungsi?
- Ne
- Būsiu namie ~22.
- OK
- Savaitgali ginuosi
- Ponial

- Varau "ant arklių"
- Kelintą?

Mes neprašom leidimo, mes koordinuojam savo veiksmus, kad vieno ar kito planai, jei tai yra susije tik su vienu asmeniniu, netrukdytų kito asmens planams. Galų gale netgi kartais tenka tik konstatuoti faktą, kad namo po darbo parsivilksi neaišku kelintą.

JEI vyras paskambintų ir pradėtų mandagiai teirautis ar jis kažkur gali praleisti savo laisvalaikį, su prašymų "leisti"... nu nežinau, pirmas klausimas būtų "tau kas?" unsure.gif

Aš nelabai suprantu žodžio "leisti" prasmės jūsų teiginio kontekste. Kas čia per "leisti"? Jūs kas, ponas Dievas, kuris sprendžia leisti ar neleisti. Nori - eina, susiderina laiką dėl vaikų priežiūros ir eina. Su jumis, be jūsų.

Na as pritariu Pauliui, kad reikia mandagumo seimoje tada ir nekils barniu. Pats stengiuosi pasiklausti ar galima. Zinau, kad jei yra ne prie sirdies, kad as pvz eisiu su draugais i bara, ar kazkur leksim be jos. Todel ir atsiklausiu ar ji nieko pries. O ne pasakymas - siandien varau i bara. O tu mazdaug jau gali daryti ka nori, nieko nepakeisi. Taip pat ir ji, zino, kas man ne prie sirdies ir visada atsiklausia. Po tokiu bendravimo seimoje neatsiranda nesusipratimu ir grizes namo nesulauksi staigmenu kaip raudonplaukes tatuiruotos ir girtos zmonos su draugem namuose smile.gif Jeigu ir sulauksi tai nebus staigmena o bus susitarta is anksto. smile.gif

QUOTE(Deganti @ 2010 06 08, 13:37)
paklauskit jos to pacio, kai ji bus Jusu zmona ir Jusu (duok dieve aisku) vaiku motina, ir kaip supratau is panaudotu epitetu kitos moters atzvilgiu, tai ta Jusu merga nedauk verta, gal tik tiek, kad duoda  4u.gif 

Sakai paklaust kai ji bus vaiku motina, mano zmona - ji man zmona, ir busimo vaikelio motina. Jau klausiau vakar. Jos nuomone minejau vakar.

Butent paminejau jai Pauliaus atveji, bei moteru kontrargumentus ir vyro kaltinima. Paklausius kaip reiketu susiskirstyti darbais seimoje jeigu vyras suteiktu 100% finansini stabiluma, ji pasake, kad uztektu jai jeigu priziuretum vaika kai ji kur nors noretu iseiti, siek tiek minimaliai padetum buityje.

Kaip gaunasi lygybe as dirbu darbe, ji dirba namuose. Jeigu dirbsim kartu ir turesim darbus tai faktas, teks darbus namuose dalintis per puse. smile.gif

QUOTE(trojana @ 2010 06 08, 14:55)
ne viska perskaiciau, bet tiek kiek paskaitinejau pauliaus sav. santykiai su jo moterimi yra ne zmona-vyras, o vyras-prostitute. islaikau, su vaikais padedu  - tenkink mane.

Na man tai juokinga. Jeigu vyras nori moters (kas yra normalu sveikam ir jaunam vyrui) tai jau zmona = prostitute?

Isvis man keista kaip jaunos mamos/moterys cia "atmazinasi" kaip tik galedamos, kad nenori vyru. Atrodo lyg jus butumet nesveikos moterys. Galbut jums pas daktarus apsilankyti.

Ar jus jau ant tiek karalienes, kad viskas turi vykti pagal jus? Kada uzsimanot tada ir mylites ir pan?

Mano nuomone, jeigu seksas buvo pries vestuves turi buti ir po vestuviu, seksas padeda islaikyti ramia ir darnia seima. Ir siaip abu zvalesni buna ir siaip linksmesni o ne vienas piktas nepatenkintas vaiksto kitai isvis ****** atsiprasant ant vyro. smile.gif Seksas nera kazkoks isipareigojimas ar pareiga viens pries kita, bet manau, bent jau stenginamsis del kito seimoje turi buti, jeigu jam reikia jis nori tai duok ar jam kaip dvilikameciui paaugliui reikia sapnuoti slapius sapnus, kad nespaustu smegenu? smile.gif

Beto tom neduodanciom patarciau nepradeti verkti ir rekauti koks vyras kiaule kai pagausite ji su kita. Kaip sakoma, myli tik viena, bet pamyli kiekviena. smile.gif Kolkas man nereik eiti i kaire, nes seimoje gaunu visko ko reikia, bet esu minejes zmonai, kad jeigu bus taip, kad mano norai bus ignoruojami susirasiu, kas juos patenkins is salies, bet tave vistiek mylesiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2010 06 08, 16:11)
Kažkaip nesistebiu. Tokiam vyrui ir aš paskelbčiau embargą. Jūs net nesitengiate išgirsti problemų, kartojate tik "aš aš aš aš". O kaip kiti?

Tokia moteri kaip tu, as isvis senai per langa buciau ismetes ar bent su kojine kakaryne uzkises. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 06 08, 15:11)

O turiu sakyti - ji ji ji?

tada ant jos varyčiau. Šiuo atveju noriu tik dėl galimų sprendimų kalbėti, o ne ją kaltinti.

Tai geriau kalbėti abstrakčiai? smile.gif
Atsakyti
duoda... neduoda... tarsi kalba apie obuolius kokius būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2010 06 08, 15:34)
O turiu sakyti - ji ji ji?
tada ant jos varyčiau. Šiuo atveju noriu tik dėl galimų sprendimų kalbėti, o ne ją kaltinti.
Tai geriau kalbėti abstrakčiai? smile.gif

O kur "mes", kur bendrumo sąvoka?
Realiai, sėdžiu ir galvoju, kokiais tavejais aš sau leisčiau viešumoje aiškiai "varyti ant jo" ir ieškoti savipasieitisinimų? Nesugalvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 08 birželio 2010 - 16:06
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 06 08, 15:29)
Citatos:
"Seksas?
...
...
- Jo aplamai gali nebūti"
<...>

Klausimas buvo ponui Pauliui, jei neatkreipėt dėmesio, su užklausa kam reikalingas vyras, jei moteris sugeba save pilnai finansiškai apsirūpinti. Matyt praskaitėt.

Tokia moteri kaip tu, as isvis senai per langa buciau ismetes ar bent su kojine kakaryne uzkises. smile.gif

Smurtas - silpnybės išraiška. Be to, su jumis kiaulių neganiau ir jūsų nepažįstu tiek, kad leisčiau sau jus "tujinti". Jeigu norite toliau tęsti normalią ir įdomią diskusiją išlaikykyte subordinaciją ir pagarbos ribas.
Atsakyti

Na man tai juokinga. Jeigu vyras nori moters (kas yra normalu sveikam ir jaunam vyrui) tai jau zmona = prostitute?

Jei vyras nori moters viskas ok, smagu, bet jei sako, kad as moteri islaikau, o ji DEL TO privalo su manim myletis, dvelkia prostitucija
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 06 08, 18:08)
Smurtas - silpnybės išraiška. Be to, su jumis kiaulių neganiau ir jūsų nepažįstu tiek, kad leisčiau sau jus "tujinti". Jeigu norite toliau tęsti normalią ir įdomią diskusiją išlaikykyte subordinaciją ir pagarbos ribas.

Mes vykdome diskusija ne oficialioje aplinkoje, kad turėčiau kreiptis būtinai Jūs. Nors tavęs ir nepažįstu, tai nereiškia, kad negaliu vadinti tu o būtinai turiu kreiptis Jūs. Kol į tave nesikreipiu kekšė ir panašaus tipo epitetais tol manau išlaikome normalia diskusiją. smile.gif
Atsakyti
Nu ir šnekūs tie vyrai. ohmy.gif smile.gif
Visko neperskaičiau, bet iš to kiek perskaičiau, tai ar ne geriausia išeitis - paulius atrėžia žmonai su vaiku kas mėnesį pvz. 2k, vienas k už daržą, kitas k - pragyvent, ir lieka su žmona draugais. smile.gif Paulius už likusius 6k perka tiek ir tokio įvairaus sexo, kiek tik nori. Žmona pagaliau gauna normalų gyvenimą. smile.gif
Atsakyti