QUOTE(Bekasė @ 2010 06 08, 13:25)
klysti - ne viena karta tokia fraze yra skambejusi.
cia vienas is galimu reakcijos budu i tamstos modeliuota situacija- kodel taip is karto atmeti tokia situacija?
nekaltink kitu tuo, ka darai pats.
1. Fizinis kontaktas gali buti ir per soki, gali buti rankos padavimas lipant is masinos, palto palaikymas rengiantis.....
2. velgim ziurek keliom eilutem auksciau ( apie zodziu iskreipima).
tai yra papildymas tavo modeliuoju moters reakciju i vyro demesio skyrima sau, savo hobiui, kitoms moterims ir dar kam tik nori su siekiu pamokyti zmona, nes ana nesielgia taip, kaip kad vyras noretu.
3. tai jinai uz tai priziuri, kol tu dirbti (kaip cia dar mano darbdavys nepareikalavo, kad as jo vaikus priziureciau, kol jisai ka nors mergins - gi jisai man moka atlyginima, uz kuri as galiu sau leisti visus tuos isvardintus dalykus).
4. Kaip ten tavo tradicinis seimos modelis skamba - vyras islaiko seima, moteris priziuri namus ir vaikus. Vyro flirtavimas su kitomis moterimis yra seimos islaikymas? (sutinku jei tamsta zigolu dirbi)
5. jeigu jau tamsta ta akmeni taip nesioji uzantyje ir vis ji prikisi, tai koks dar gali buti klausimas ka daryti? Tai yra tik kaltu ieskojimas ir net ne ieskojimas, o primygtinis rodymas pirstu i kita asmeni - va koks jisai blogas, as jam dar po siai dienai atleisti negaliu.
Nes ka daryti visu pirma prasidetu nuo nuoskaudu uzmirsimo. Na galima tai islieti vienas kitam - kai kam toksai budas padeda. Issakai viska kas susirinka, kas ramybes neduoda, kas slegia ir pamirsti tai, o ne vis prikisi ir is paskos tampaisi ( tada greitai ir ratuku gali prireikti, nes nuoskaudos yra linkusios kauptis ir dideti).
6. man gundanti (dar maciau ir patraukli buvo) ir moteriska moteris nera tapacios savokos. Todel ir gili iskirpti su moteriskumu mazai tesusijusi.
as tai vadinu leidimu.
1. Šioje vietoje fizinis kontaktas man turi kitą prasę - bučianiai ir seksas.
2. Tai ko tada siekia moteris neskirianti vyrui savo dėmesio? Nes rezultatai identiški.
3. Kaip dešimt kartų sakiau - aš prieš tradicinį modelį. Tačiau jei jis yra - tai turi būti abiem pusėm. Jei iš vyro reikia saugumo, tai iš moters paklusnumo.
Man toks modelis nepatinka, bet ką daryt, jei žmona nenori kitokio. O nori saugumo, kaip tradiciniame, o laisvės kaip moderniame. Aš prieš tai.
Be to, aš žmonos į vaikų priežiūros darbus nesamdžiau ir nėra susitarimo. Tačiau jei jau viniojam į tą pusę tai - ji prižiūrį vaiką puse dienos už ką aš jai moku (gerokai permokėdamas rinkos vertę), o kai aš grįžtu - ji vaiką prižiūri už save, ty mano pusę atžiūri už finansus, o kitą - už savo prievoles vaikui.
Juk ji neina uždirbti pinigų, kai aš grįžtu namo. Jei taip būtų - visai kita situacija.
Bet dar kartą - diskusija yra apie tai kai trūksta dėmesio iš moters pusės.
4. Tradicinis modelis yra kitoks:
Vyras dirba (8-12 val per dieną) ir už tai užtikrina stabilius finansus sau, vaikui ir žmonai.
Moteris prižiūri vaikus, tvarko namus ir daro valgyti sau, vaikui ir truputi vyrui (paprastai veiklus vyras nelabai namuose valgo).
Vyras, bendrauja su vaikais ir skiria jiems dėmesio laisvu laiku.
Vyras ir moteris rodo dėmesį vienas kitam ir užtikrina vienas kito seksualinius poreikius.
Štai tradicinis modelis. Jame nėra vienos flirtui su kitomis. Tačiau, kai žmona nebesirūpina vyro intymiais poreikiais (na ar vyras nesirūpina) - tradicinim modelis griūna.
Visos mano mintis būtent apie jau sugriuvusį modelį, o ne apie sveikai veikiantį.
Klausimas, ką daryti jei jis neveikia.
5. Akmuo susidaro dėl ilgai nesprendžiamos problemos. Vadinkim jį randu ar mozoliu. Bus kur kas tiksliau. Tokio dalyko paprastai valios jėga neatsikratysi. Kaip kas moteris niekada nepamirš išdavystės.
Jei gyvenime niekada neturėjai ilgalaikės furstracijos - manau tikrai bus sunku suprasti. Kai kad aš tik labai teoriškai galėčiau patarti ką daryti su girtaujančiu vyru.
6. Man beveik tapačios. Man moteris (būtent apibrėžiant lytiškumą) yra ta kuri traukia su ja poruotis (plačiaja prasme). Visos kitos, žmogiškos ar asmeninės savybės - tai jau neįvardiju moteriškumu.
Papildyta:
QUOTE(trojana @ 2010 06 08, 13:55)
ne viska perskaiciau, bet tiek kiek paskaitinejau pauliaus sav. santykiai su jo moterimi yra ne zmona-vyras, o vyras-prostitute. islaikau, su vaikais padedu - tenkink mane.
O gal atvirkščiai - gal mano žmona žiūri į mane kaip bankomatą ir tarną?
Ty galima nagrinėti klausimą, kodėl moterys nori, kad vyrai jas išlaikytų ir jomis rūpintusi? Juk turėtu užtekti pokalbių ir emocinio palaikymo?
Kažkaip, kai atsiranda vaikų, moterų prioritetai koks turi būti vyras, gerokai pakinta.
O čia išlaikymas ar ne mano pozicija tokia - šeimoje vyras ir moteris turi (privalo) tenkinti vienas kito sekesualinius poreikius. Jei to nesinori ar nesigauna - kuriami surogatai (meilužės, nuotykiai, flirtai ir t.t.).
Nes aš galėčiau apie kitką sakyti - šeima lygiavertė sąjunga. Pvz, turim butą, kuris yra bendra nuosavybė ir abiejų įsipareigojimai bankui vienodi - jei vyras praranda darbą ir negali mokėti savo dalies - jis turėtu nebeyventi ar skolintis, kad padengtu savo dalį.
Tačiau moteris dažniausiai savo sąskaita pridengia vyrą.
Taip ir su seksu - šeimoje vienas kitu turi pasirūpinti. Kaip ir viskuo kitu.
Arba surasti alternatyvų.