QUOTE(Bekasė @ 2010 06 08, 10:39)
1. Beje ir sunku spresti apie situacija, kai girdama is vienu lupu.
2. Kai kuriems vyrams apsipirkimas parduotuveje su sudarytu sarasu karta per savaite yra toksai milzininskas darbas, kad po to giriasi, kaip jie visa seimos uki islaiko patys vieni ir kokia niekam tikusia zmona turi, kuri nieko neveikia.
3. galimas dar vienas variantas - moteris pagalvos, nu kam jai dar vienas vaikas, kuris savo poreikius iskelia auksciau kitu ir prades gyventi sau patogu gyvenima, primindama reproduktoriui jo isipareigojimus, o emocniu ir fiziniu ja tenkinanciu rysiu ieskos kitur (kaip kad daro vyras).
4. p.s. galima paklausti, kodel moteris turetu buti aukle tavo vaikui ir ji priziureti, kol tamsta savo figura tobulini ir kitas moteris kabini?
5. o pries reikalaujant kazko is kitu ir juos kaltinant, kad del taves jie nedare nieko, ka tu pats padarei del saves? Kodel kaltini del tik zmona, jeigu dvieju zmoniu santykius kuria DU zmones?
off topic
7. bet kaip banaliai ( ar net vulgariai) pateikiamas moteriskumas.
As pagal ji siandien tikrai moteriska - suknele su gile iskirpte
1. Tai tada uždarykite iš viso šitą forumą

Juk 99% forumo sudaro moterų vienapusiškos problemos. Kodėl tada niekas nesako - sorry, bet čia tik viena pusė.
2. Gal kam tai ir yra, tačiau aš 95% einu apsipirkti.
3. Pala, tai aš irgi galiu pagalvoti - kam man reikalingas dar vienas vaisas (moteris), kuriuo reikia rūpintis, paguosti ir pan? Prašau kažką sakant pagalvoti apie reversą. Kažkodėl kaip tik moterys šeimoje elgiasi infantiliai, vengia sudėtingų problemų ir nuolat apie saugumą kalba.
Be to visa diskusija, ne apie aptarnavimą, kurio reikia vaikui, o suaugusių dėmesį vienas kitam. Būtent poros santykius, o ne vienas kito apšokinėjimą.
Tai moteris iškelia savo poreikius būti motina aukščiau kitų - kuo tai skiriasi?
Kokie yra vyro (atsiprašau, reproduktoriaus) įsipareigojimai? Nes kaip tik čia buvo bandoma paneigti įsipareigojimų svarbą šeimoje.
Kodėl iškreipi mano žodžius - kur rašau apie neištikimybę? Kalbu apie tai, kad savo seksualumą nukreipti nuo žmonos, kad ji suprastu koks tai jausmas.
Jei moteris ieško emocinio ir fizinio (kaip tandemo, nei vieno neišskiriant) pirma šeimoje, o jei jo negaus už jos ribu - bus normalu. Juk negali ji kančioje gyventi.
5. Todėl, kad už tai ją maitinu, rengiu, pramogas darau, stoga ant galvos duodu, transportuoju, gydau ir taip toliau.
Manau retas vyras, turintis tokių bėdų nepadėtų moteriai pačiau ta kryptimi eiti. Turiu daug draugų tėvelių, kurie kaip ir aš labai džiaugtusi, jei moteris prašytų pagalbos savęs tobulinime. Ty mielai leisčiau sportuoti, jei tik to noro realaus būtų.
6. Na čia visai juokas. Tai jei ateitų žmona ir sakytų - pykstu, man nepadedi, o aš sakyčiau, žinai mieloji, santykiai tai dviejų reikalas, ir tu pagalvok ką darai ne taip, kad jautiesi blogai

O gal tiesiog man jai padėt reikėtų?
Visa diskusija - ką daryti, o ne kas kaltas.
7. Nepradėkim aiškinti, kad yra moteriškumas vyrams. Sorry, čia tas pats, kad moterims aiškinti kad yra nesveikos, nes nepasiekia orgazmo per 5 min.
Jei tau nepatinka gundančios moterys - nieko tokio, tačiau prašau neaiškinti kas man turi patikti.
Pažiūrėk į žurnalų stendus parduotuvėje ir pasakyk kodėl absoliuti dauguma yra "vulgari"? Gal tiesiog taip žmonės supranta patrauklumą, bet niekas neverčia tau neturėti savo suvokimo.
PS Beje klausė ką veikiau vakar po darbo - buvau tame pačiame Burbuliatoriuje. Vienas su vaiku. Tai čia kažkoks nuopelnas? Man labai patinka su vaiku būti. Mes labai gerai sutariam ir mėgstam vienas kito draugiją.