Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?
P.S. nenoriu diskusijos apie tai, kad turiu pats stengtis ir panašiai...
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Klausimas tiesiai šviesiai vyrams: ką darote, jei iš žmonos negaunate pakankamai sekso? Noriu sužinoti, kaip kitose šeimose spendžiama tokia problema- ieškoti meilužės ar tiesiog padėti sau pačiam?
ir vėl apie tą patį.

ieškok meilužės.ale ji nuo tavęs pabėgs.
1. masturbuokis
2. išsiskirk
3. susirask kitą ir žmona su tavim išsiskirs. tokiu būdu turėsi daugiau teismo išlaidų, nes būsi skyrybų kaltininkas
, bet nereiks pačiam užvirinėt tos košės
4. melskis
5. daugiau dirbk fiziškai, mažiau norėsis sex
6. lankyk psichoterapiją, nes nesusivoki pasaulyje ir realybėje
2. išsiskirk
3. susirask kitą ir žmona su tavim išsiskirs. tokiu būdu turėsi daugiau teismo išlaidų, nes būsi skyrybų kaltininkas

4. melskis
5. daugiau dirbk fiziškai, mažiau norėsis sex
6. lankyk psichoterapiją, nes nesusivoki pasaulyje ir realybėje

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 11, 11:11)
nepadės jau

QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 13:37)
Panašu, kad reikia ieškoti kito forumo, kur pradėti diskusiją, nes čia jau atsikartoja ankstesnė tema...tos pačios emocingos moterys, patenkintos savo gyvenimu, nors iki galo ir pačios nežino, kas dedasi jų vyrų galvose ir širdyse...o po to stebisi tokiais kaip aš ir bando pašiepti....
Gal "delfi" yra koks forumas

QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 13:37)
Panašu, kad reikia ieškoti kito forumo, kur pradėti diskusiją, nes čia jau atsikartoja ankstesnė tema...tos pačios emocingos moterys, patenkintos savo gyvenimu, nors iki galo ir pačios nežino, kas dedasi jų vyrų galvose ir širdyse...o po to stebisi tokiais kaip aš ir bando pašiepti....
šiaip žinok žmonės bendrauja ir kalbasi tokiomis temomis,todėl ir žino.jau tik nereikia galvoti kad visose šeimose vyrai užguiti nabagėliai,negaunantys sekso.jei yra problema-yra pokalbis-ieškoma sprendimų.tu gi nieko nenori pats daryti.
QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 12:37)
Panašu, kad reikia ieškoti kito forumo, kur pradėti diskusiją, nes čia jau atsikartoja ankstesnė tema...tos pačios emocingos moterys, patenkintos savo gyvenimu, nors iki galo ir pačios nežino, kas dedasi jų vyrų galvose ir širdyse...o
po to stebisi tokiais kaip aš ir bando pašiepti....
po to stebisi tokiais kaip aš ir bando pašiepti....
o tau dar trūksta diskusijų? taigi gavai konkrečius patarimus, papunkčiui, ką nei 1 išbandyt nenori?

aš tai visai nesistebiu toki kaip tu. manau kad tokių netgi daugiau nei pusė yra lietuvoj. joks čia unikumas nesi

QUOTE(Radaras @ 2010 05 11, 10:44)
Mano vyrui irgi vis sekso negana