Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(braškytė @ 2010 08 08, 22:33)
O šita auklėtoja dar tebedirba darželyje? blink.gif  Ar įmanoma kažin tokias išgrūsti iš darbo? g.gif

Metyt kad nelabai, nes žinau kad buvo ne vienas skundas, bet... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*meriva* @ 2010 08 09, 00:48)
Metyt kad nelabai, nes žinau kad buvo ne vienas skundas, bet... unsure.gif  verysad.gif

Na, jeigu ta auklėtoja tebedirba darželyje, vadinasi mamytės ne viską padarė. Gaila vaikiukų, kurie dar papuls pas tą auklėtoją. Košmaras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškytė: 09 rugpjūčio 2010 - 18:34
labas

gal atsirado einanciu i Žibureli darzeli?
butu idomu atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 07 24, 22:34)
Gal galite koki atsiliepima apie Ezerelio trimeciu grupes aukletojas?
Is anksto labai dekoju

ar cia kur centre,netoli "auksiuko"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 08 13, 08:18)
ar cia kur centre,netoli "auksiuko"? blush2.gif

jo, centre, Ežero g., netoli auksinio berniuko
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu pasnekesiu 4u.gif

kalbat kad nepapuolate i darzeliu, mums ta pati beda, bet mes nepapuoleme nei i viena del to, kad esame is rajono unsure.gif o musu rajoninis tai padek D dar 6 km nuo musu visai net ne i Siauliu puse doh.gif tai kaip vazineti i darba, kai dirbi mieste??? blink.gif padarai bereikalingu 15km i diena, dar gal ir daugiau su visais aplinkeliais... sugaisti kiek laiko tai kada i darba nuvaziuoti doh.gif ot sh... su tais darzeliais...

sakykite, gal kuri susidurete ar girdejote kokiu atsiliepimu apie privatu darzeli lopseli "smalsieji pabiruciai"? gal zinote ka apie vedeja ir aukletojas mazuju grupeje ax.gif uzsiraseme ten, nes kitos iseities nera unsure.gif viskas butu gerai, jei ne tiek daug moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 13, 19:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 08 13, 19:12)
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu pasnekesiu  4u.gif

kalbat kad nepapuolate i darzeliu, mums ta pati beda, bet mes nepapuoleme nei i viena del to, kad esame is rajono  unsure.gif  o musu rajoninis tai padek D dar 6 km nuo musu visai net ne i Siauliu puse  doh.gif  tai kaip vazineti i darba, kai dirbi mieste??? blink.gif  padarai bereikalingu 15km i diena, dar gal ir daugiau su visais aplinkeliais... sugaisti kiek laiko tai kada i darba nuvaziuoti  doh.gif  ot sh... su tais darzeliais...

sakykite, gal kuri susidurete ar girdejote kokiu atsiliepimu apie privatu darzeli lopseli "smalsieji pabiruciai"? gal zinote ka apie vedeja ir aukletojas mazuju grupeje  ax.gif  uzsiraseme ten, nes kitos iseities nera  unsure.gif  viskas butu gerai, jei ne tiek daug moketi  lotuliukas.gif

Mama su vaiku prisiregistruoja mieste tada vaikas papuola į darželį .
Atsakyti
zinau sita, bet kad visi zmones pas kuriuos galetume registruotis gyvena uz Siauliu ribos hihihi.gif arba patys registruoti kur kitur (gyvena ne savuose ) ...

na bet gal kas turi atsiliepimu apie smalsucius??
Atsakyti
blush2.gif turiu dar viena klausima blush2.gif o gal Siauliuose yra M. Montessori darzeliu, ar grupiu darzeliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 08 13, 13:12)
jo, centre, Ežero g., netoli auksinio berniuko

Mano ten dicke lanke darzeli,tai esu lb geros nuomones ax.gif Siais metais musu buvusi aukletoja Eivyda ir seimininkele Alyte-"ims" mazyliu grupe nauja..Jei pas juos papuolat-tai skaitau lb pasiseke ax.gif wub.gif

Ten to darzelio vedeja lb "stipri" biggrin.gif Skaitau lb daug priklauso nuo "vado" smile.gif
Mes i ta darzeli gal kitamet jau eisim,tai del personalo ir pacio darzo-esu rami smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 08 14, 09:04-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 08 14, 09:04)
blush2.gif  turiu dar viena klausima  blush2.gif  o gal Siauliuose yra M. Montessori darzeliu, ar grupiu darzeliuose?  g.gif

man irgi idomu ar dirba kokie darzeliai pagal Montessori ar Valdorfo principus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 08 15, 15:20)
man irgi idomu ar dirba kokie darzeliai pagal Montessori ar Valdorfo principus?  g.gif

mano ziniomis ne schmoll.gif , bet galima tiesiog pasiskambinti arba parasyti elektroni laiskuti Siauliu svieimo skyriui ir ten gausit atsakymus.
Atsakyti