Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 67

QUOTE(Salsa @ 2010 05 17, 16:58)

"Terakotinio" dar neskaitau, tai negaliu lyginti. Bet apie "skanumą" ar kokius patiekalus ten beveik nieko nerašo - tik kad pa tą komisarą namų tvarkytoja ateina ir vis palieka jam kokio nors maisto šaldytuve.

Taip. taip seimininke jam maisto palieka, o maistas taip aprasomas, kad...prisimenu knyga kaip skania ir... vel noriu makaronu biggrin.gif

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 05 17, 19:27)
Sveiki,o gal kas nors skaite knyga apie nergina narkomane,kuri pabego su savo vaikinu is namu,bet mama net zinodama kad dukrai padet nebeimanoma stengesi padaryt viska,po to jos dukra isvaziavo kazkur,rodos dainuoti pradejo,bet po to neistvere ir vel puole prie narkotiku.As labai noreciau surast sita knyga bet nzn jos pavadinimo ir autores.Zinau tik kad ten autore yra mama tos merginos ir apraso ji savo pacios givenima.Cia britanijos knyga atrodo.

Manau, kad kalbi apie knyga
Deborah Spungen "Nenoriu tokio gyvenimo", lietuviskai isleido "Vilties zingsniai", 2002 metais. Labai liudna ir tikroviska knyga, savo laiku sukretusi mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 17 gegužės 2010 - 19:14
Dar karta aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zis, su Gimtadieniu! user posted image
Atsakyti
zis, kuo nuosirdziausi sveikinimai birthday.gif
Pabaigiau ''Trylikta pasaka'' ir, manau, kad cia vien tik jos itaka, pradejau ''Raupsuotaja'' doh.gif . Dar pasizymejau, kad reikia butinai kada nors ''Vetru kalna'' perskaityti doh.gif Ir dar ''Mano pussesere Rebeka'' parsisiunciau doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Zodziu, esu iki ausu ikritusi i moteriska literatura blush2.gif
Pati 'Pasaka' itrauke ir visai neblogai susiskaite. Tik man nepasirode nei kazkuo labai isskirtine, nei ypac isimenanti (Luiziana, nemusk, prasau rolleyes.gif ). Istrigo aprasyta meile knygoms. Nors pati esu aistringa skaitytoja, nesuprantu ju pavertimo kultu. Ta prasme, kaip isvis galima svarstyti, ar nusauti zmogu, naikinanti knyga? Gal ta nesupratima lemia, kad knygos dabar lengvai prieinamos g.gif Zodziu, 'Pasaka', matyt, vis tik labiau L, jei palieka si ta po saves. Rekomenduoju neskaiciusioms ir nesitikincioms kazko super rimto. (kazkokia nelabai nuosekli as siandien, bet kitaip nepavyko)
Atsakyti
Zis su gimtadieniu!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 05 17, 20:37)

*Pabaigiau ''Trylikta pasaka'' ir, manau, kad cia vien tik jos itaka, pradejau ''Raupsuotaja'' doh.gif . Dar pasizymejau, kad reikia butinai kada nors ''Vetru kalna'' perskaityti doh.gif
**Ir dar ''Mano pussesere Rebeka'' parsisiunciau doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Zodziu, esu iki ausu ikritusi i moteriska literatura blush2.gif
***Pati 'Pasaka' itrauke ir visai neblogai susiskaite. Tik man nepasirode nei kazkuo labai isskirtine, nei ypac isimenanti (Luiziana, nemusk, prasau rolleyes.gif ).
****Zodziu, 'Pasaka', matyt, vis tik labiau L, jei palieka si ta po saves.

*Oho,uzsikrovei tu cia romantiskaja literatura thumbup.gif
**tai gal turejai omenyje "Mano pussesere Reicel" cia "Rebekos" autores knyga.
***Nu jau musti...,net minciu nekyla biggrin.gif As ir pati nezinau kuom man ji taip patiko,tiesiog itrauke skaitant ir tiek,man patinka kai knyga skaitosi su dideliu susidomejimu,kaip ten bus toliau... biggrin.gif
****Nelabai supratau ,kas tas L ?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 05 17, 23:40)

****Nelabai supratau ,kas tas L ?

Literatūra. Kuo daugiau L, tuo labiau Literatūra smile.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Baigiau skaityti "Pribuvejos nuodeme" smile.gif Pagaliau...kazkaip labai daug visokios veiklos atsirado, tai ir knyga, ypac, lyginant su pirmaja dalimi letai skaitesi doh.gif Nors si dalis nusileidzia savo pirmtakei, taciau su idomumu lauksiu treciosios, labai idomu kokias kancias dar karta autore parenge vargsei pribuvejai (jau atrodo ji tiek ir tiek visokiu kanciu patyre) smile.gif
Sofija, galeciau tau abi dalis perduoti ketvirtadieni... 4u.gif
Atsakyti
truputį ieškau 1959 metų "Mažojo princo" leidimo (lietuviško smile.gif. gal kas nors žinote, matėte, turite? smile.gif
Atsakyti
ZIS, SU GIMTADIENIU! 4u.gif

Pabaigiau Francoise Sagan "The Unmade Bed" (Nepaklota lova). Sukele nemazai priestaringu minciu. Tai turbut prasciausia is skaitytu Sagan knygu. Sia rasytoja labai megau nuo "Sveikas,liudesy" laiku. Formule panasi, myliu-nemyliu istorija Paryziaus/Prancuzijos fone, bet daug psichologizavimu/filosofavimu, kai kas taikliai, itikinamai pastebeta (ypac apie rasytojo darba), bet visuma sukelia pseudo-psichologijos ispudi, kuri priedo dar yra gana nuobodi, daznai atrodo nelogiska. Nebelieka to zavaus lengvabudiskumo, to "tik Paryziuje" jausmo, kuris patiko ir gelbejo kitas skaitytas knygas. Vietomis net kildavo mintis, kad tai Sagan kurybos parodija. Herojai irgi pasirode labai jau nesubrende (trisdesimtmeciai), nuplauke i jausmu krastutinumus. Bet gal tai tik mano nuobodi galvele tokiu heroju nesupranta, juk jie - dramaturgas ir populiari ekstravagantisku/bohemisku gyvenimo budu garsejanti aktore, gal "tame pasaulyje" taip ir buna? Pati Sagan garsejo tokiu gyvenimo stiliumi... Knyga kiek gelbejo tam tikra prasme Sagan nebudinga pabaiga. Zodziu, nera visai prasta knyga, bet kaip Sagan romanas nuvyle.
Atsakyti
su Gimtadieniu, ZIS 4u.gif
Atsakyti
per savaitgali sugrauziau S.kinsellos serija apie "Parduotuviu maniake" (na, isskyrus paskutiniaja dali)
pirmoji - Parduotuviu maniakes svajoniu pasaulis - patiko, prajuokino, atpalaidavo. kadangi daug is sios knygos neitikejau, tai ir nenusivyliau ja. drinks_cheers.gif
kitos dalys skaitesi jau nebe taip lengvai - visose aprasoma tas pats, ir principo aprasomos tos pacios situacijos, tas pati kurinio struktura - apsipirkimas, ivykis, apsipirkimas, nelaime, apsipirkimas, visas pasaulis pries parduotuviu maniake, ir staiga - happy end'as. tai tiek...

jeiu vis delto kuri nors susigundytu paskaityt, taj siulau pasirinkti viena kuria nors ir tiesiog nieko is jos nesitiketi - tik atsipalaidavimo. istorijos lyg ir susije, bet galima skaityt ir kiekviena atskirai

M.Burgess "Mejos angelas" - duokle nostalgijai - mat mano paauglystej tokiu knygu nebuvo, o gaila... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 18 gegužės 2010 - 21:09