Sveikinu švenčiančias
Sveikos gyvos, senokai nematytos Nelindau, nes neturėjau ką pasakyti, bo skaityti nebuvo kada, bet dabar, o dabar jau turiu ką papaskoti. Ir ateinu su labai gera naujiena, jei kam dar neteko "ragauti" -
Puiki ir verta dėmesio knyga apie Stalino metodus, NKVD persekiojimus, trėmimus, grėsmes, žiaurumus, išdavystes, aliuziją į A. Čikatilos - žmogžudžio maniako nusikaltimus ir kt. Viskas labai tikroviškai, ryškiai, aitriai - anglo Tom Rob Smith jauno autoriaus kngoje "Vaikas 44". Tai ta knyga, kuri priskiriama skaitytinų sąrašui. Žinoma, jei jums priimtinas šis žanras ir tematika.
Dar perskaičiau lengvo turinio Douglas Carlton Abrams Prarastas Don Žuano dienoraštis, bet čia taip aišku, kad ką ir pasakoti Nebent tai, kad leidėjai dar kartą parodė savo ciniškumą ir iš plonos knygelės sukurpė storą "enciklopediją" už atitinkamą kainą
QUOTE(Dolitlė @ 2010 06 21, 21:50)
QUOTE(Dolitlė @ 2010 06 21, 22:32)
Visiškai priešingą įspūdį paliko G. Orwello "Dienos Paryžiuje ir Londone". Be jokių mandrybių, "saldybių" - rupi žmogaus, besistengiančio kaip nors išgyventi, kasdienybės užrašai, savotiška skurdo ir išlikimo enciklopedija.
Paskutiniu metu skaitome tas pačias knygas Aš neseniai perskaičiau Orwellą, o dabar skaitau Morris "Švelnusis kirvis". Orwello paprastumas man patiko, o "Švelniajame kirvyje" kažkodėl nejaučiu rusiškos dvasios, man kol kas norisi veiksmą perkelti į Angliją
Vakar perskaičiau Mary Higgins Clark Kur tu dabar esi? - sakyčiau saldus čiupa-čiupsas, ta prasme, kad perskaičiau ir bijau, jog po kelių dienų turinio jau neatsiminsiu, o stiliaus kaip ir nebuvo. Paprastas detektyvas, greitai perskaitomas ir taip pat greitai pamirštamas Kartais norisi ir tokių knygų
Ir norisi, ir reikia, ir labai gerai pravėdinti smegenis
Pajauta, Saulėgąža, daug jums laimės ir knygų
Papildyta:
Man irgi toks įspūdis buvo. Ir aplamai ta knyga man nelabai Per daug niūrumo, žiaurumo ir beviltiškumo. Pirmosios knygos užteko per akis, tęsinių tikrai neieškosiu.
Vakar pabaigiau R. Istomaki 'Sarasvati upės smėlis'. Hmm, ekologinis trileris linksmai nenuteikė.. Bet padėtį gelbėja tai, kad visai neseniai skaičiau Crichtono 'Baimės būseną', kurioje viskas beveik priešinga. Taigi didelio streso neapturėjau
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 22, 10:26)
o "Švelniajame kirvyje" kažkodėl nejaučiu rusiškos dvasios, man kol kas norisi veiksmą perkelti į Angliją
Man irgi toks įspūdis buvo. Ir aplamai ta knyga man nelabai Per daug niūrumo, žiaurumo ir beviltiškumo. Pirmosios knygos užteko per akis, tęsinių tikrai neieškosiu.
Vakar pabaigiau R. Istomaki 'Sarasvati upės smėlis'. Hmm, ekologinis trileris linksmai nenuteikė.. Bet padėtį gelbėja tai, kad visai neseniai skaičiau Crichtono 'Baimės būseną', kurioje viskas beveik priešinga. Taigi didelio streso neapturėjau
Pajauta
Saulėgrąža
Saulėgrąža
Pajauta, Saulėgrąža, saulėto, nuostabaus ir šilto jums tortadienio
Su gimtadieniu Pajauta ir Saulėgrąža.
Gražių akimirkų su knyga
Gražių akimirkų su knyga
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 06 22, 12:30)
Ir norisi, ir reikia, ir labai gerai pravėdinti smegenis
Aha, galvą tikrai reikia po Makso Frajaus pravėdinti. Iš eilės 4 knygas perskaičiusi, jaučiausi lyg padauginusi Džubatiko kvaitalo
QUOTE(saintlina @ 2010 06 22, 12:41)
Tas knygas tikrai reikia vieną po kitos skaityti Tada ne taip baisu Nors man Sarasvati vis tiek labiau patiko
Sveikos .
trumpam įlindau pas jus, kad dar niekur nedingus ir neemigravus Šiuo metu gyvenu be kompo , kuris bus sutaisytas tik po Joninių , o rašau iš bibliotekos.Va bibliotekos tai tikras gėris
Saulėgrąža, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga
Atsiprašau, visų sveikintojų , bet dėl laiko stokos necituosiu visų.
Labai, labai jums ačiū visoms už sveikinimus.
trumpam įlindau pas jus, kad dar niekur nedingus ir neemigravus Šiuo metu gyvenu be kompo , kuris bus sutaisytas tik po Joninių , o rašau iš bibliotekos.Va bibliotekos tai tikras gėris
Saulėgrąža, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga
Atsiprašau, visų sveikintojų , bet dėl laiko stokos necituosiu visų.
Labai, labai jums ačiū visoms už sveikinimus.
Pajauta, Saulėgrąža, su Gimtadieniu!
Kas nori patirti stalinistiškos Rusijos "skonį", skaitykit Solženicyną.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 06 22, 11:08)
Puiki ir verta dėmesio knyga apie Stalino metodus, NKVD persekiojimus, trėmimus, grėsmes, žiaurumus, išdavystes, aliuziją į A. Čikatilos - žmogžudžio maniako nusikaltimus ir kt. Viskas labai tikroviškai, ryškiai, aitriai - anglo Tom Rob Smith jauno autoriaus kngoje "Vaikas 44". Tai ta knyga, kuri priskiriama skaitytinų sąrašui. Žinoma, jei jums priimtinas šis žanras ir tematika.
Man ji pasirodė šiaip sau, o Tutele visiškai sukritikavo: http://smknyguklubas...=...i&Itemid=54 Kas nori patirti stalinistiškos Rusijos "skonį", skaitykit Solženicyną.
Nuoširdžiausiai dėkavoju visoms už sveikinimus Ir Pajautai siunčiu karštą virtualų apkabinimą su linkėjimais !
Pati gi jau išėjau atostogų, Ir sugrįžau prie normalios literatūros - ne tik apie vystyklystę, prenatalinį gyvenimą ir panašiai Tai labai tikiuosi greitu laiku įkišti nosį ne tik balionais pamojuoti Į naująją Radvilavičiūtės knygą kaip tik įkritau... Vaje, kaip veža...
Pati gi jau išėjau atostogų, Ir sugrįžau prie normalios literatūros - ne tik apie vystyklystę, prenatalinį gyvenimą ir panašiai Tai labai tikiuosi greitu laiku įkišti nosį ne tik balionais pamojuoti Į naująją Radvilavičiūtės knygą kaip tik įkritau... Vaje, kaip veža...
VISAS JUBILIJATES SVEIKINU
siuo metu beveik neskaitau... apsoliutus štilis....
siuo metu beveik neskaitau... apsoliutus štilis....