Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 67

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 11, 17:57)
Pradėjau skaityti "Gimdymo namus", kol kas  thumbup.gif

sia irgi labai noreciau perskaityt
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 06 11, 14:39)
Gal ir susikooperuosim.  ax.gif

labai tikiuosi wub.gif ,nes i Kauna nebus laiko man vaziuoti,kai neilgai busim,ir nieko Kaune nereik,tai nedasikasiu iki jo ax.gif

QUOTE(zis @ 2010 06 11, 15:46)

Is Norvegijos doh.gif  doh.gif  doh.gif Is po visu atostogu...Tai turbut apsilenksim, ania verysad.gif

bigsmile.gif geras,ka veiksi keliausi ar siaip?kurioje puseje busi,gal Norgej galim susimatyt biggrin.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 11, 18:57)
Oi, kaip faina, jau laukiu  4u.gif Pasiilgau ax.gif

As irgi wub.gif
Atsakyti
M.Orths. Mokytojų kambarys - keista knyga, blogų emocijų knyga, ar galėtų taip būti knyga.
Nejuokinga net ir pro ašaras.
Mokytojai - emocinio teroro aukos.
Savotiška "Devyniolikos minučių" transkripcija.
Atsakyti
Del susitikimo,ar tinkama diena butu sestadieni,liepos 24d.Vilniuje,kaip kaunietem ar iseitu koperuotis,ar vilnietem tinka irgi?Ar paprasta darbo diena labiau tinkama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 06 13, 19:41)
Del susitikimo,ar tinkama diena butu sestadieni,liepos 24d.Vilniuje,kaip kaunietem ar iseitu koperuotis,ar vilnietem tinka irgi?Ar paprasta darbo diena labiau tinkama?  smile.gif

Man siaip tinka, nebent kazkas pasikeistu
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 06 11, 21:44)
sia irgi labai noreciau perskaityt

Kalbink Pajautą, kad paskolintų mirksiukas.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 06 13, 22:41)
Del susitikimo,ar tinkama diena butu sestadieni,liepos 24d.Vilniuje,kaip kaunietem ar iseitu koperuotis,ar vilnietem tinka irgi?Ar paprasta darbo diena labiau tinkama?  smile.gif

Aš liepos 24-25 d. tikrai negaliu. Jau nuo balandžio žinau, kad tą savaitgalį važiuoju į žygį verysad.gif

Ami McKay „Gimdymo namai“ - patiko man labai labai. Visiškai moteriška knyga ir nemanau, kad vyras ją suprastų ax.gif Kaip sunku buvo moterims, kai jos turėjo krūvą vaikų ir alinančią buitį, kurioje neikdavo vietos romantikai. Drąsiai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 14, 09:51)
Kalbink Pajautą, kad paskolintų  mirksiukas.gif

ax.gif nugi tikriausiai reiks prasyti Pajautos, kad skolintu, nes jau ne viena gera atsiliepima girdziu, tai noras perskaityti tik auga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Per vakardiena iveikiau "Bado zaidynes". Nuostabi knyga apie drasa, zmoniu ziauruma ir nezmogiskuma ir visas kliutis iveikiancia meile smile.gif Apie ateities pasauli. Drasiai rekomenduoju Sofijai ir Fatimalai. butinai perskaitykit, esu isitikinusi, kad jums labai patiks 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2010 06 12, 01:00)
bigsmile.gif  geras,ka veiksi keliausi ar siaip?kurioje puseje busi,gal Norgej galim susimatyt  biggrin.gif

Busiu Bergene 4u.gif Pas teta i svecius vaziuosiu smile.gif 4u.gif Galeciau nebent su tavim susitikt per ta vienintele diena, kai grisim is Preilos, nes kita diena jau isskrisim i Norge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 14 birželio 2010 - 16:45
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 14, 10:51)
Kalbink Pajautą, kad paskolintų  mirksiukas.gif
Aš liepos 24-25 d. tikrai negaliu. Jau nuo balandžio žinau, kad tą savaitgalį važiuoju į žygį  verysad.gif

Uj,kaip gaila verysad.gif bet as kitaip irgi negalesiu matyt,nes ta savaitgali,kai atskrendu tikrai negalesiu,o 31 jau isskrendu atgal.darbo dienomis jum ir paciom matyt sunku,nes visos dirbancios.
QUOTE(zis @ 2010 06 14, 16:33)

Busiu Bergene 4u.gif Pas teta i svecius vaziuosiu smile.gif  4u.gif Galeciau nebent su tavim susitikt per ta vienintele diena, kai grisim is Preilos, nes kita diena jau isskrisim i Norge biggrin.gif

faina,nu Bergenas toliau nuo manes,tai nesusitiksim,o kelinto ta tavo vienintele diena?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 06 14, 19:24)
Uj,kaip gaila  verysad.gif  bet as kitaip irgi negalesiu matyt,nes ta savaitgali,kai atskrendu tikrai negalesiu,o 31 jau isskrendu atgal.darbo dienomis jum ir paciom matyt sunku,nes visos dirbancios.

faina,nu Bergenas toliau nuo manes,tai nesusitiksim,o kelinto ta tavo vienintele diena?

Zinok, pasirodo 23-24d. busiu Vilniuje, o 25 d. isskrendu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 06 14, 19:45)
Zinok, pasirodo 23-24d. busiu Vilniuje, o 25 d. isskrendu bigsmile.gif

Nu va,matai,kaip gerai kortos krito biggrin.gif Gal dar ir Sofijai5 atsikels zygis i kita diena? ax.gif na kaip kitom,laukiu daugiau pasisakanciuju,kaip Kaunas?
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 06 14, 15:33)
Sveikutes 4u.gif
Per vakardiena iveikiau "Bado zaidynes". Nuostabi knyga apie drasa, zmoniu ziauruma ir nezmogiskuma ir visas kliutis iveikiancia meile smile.gif Apie ateities pasauli. Drasiai rekomenduoju Sofijai ir Fatimalai. butinai perskaitykit, esu isitikinusi, kad jums labai patiks 4u.gif

Na as sia turiu lietuviu kalba, o maciau, kad jau ir antra dalis yra 'Catching fire'. Reiks kada perskaityti. biggrin.gif

o as va sudorojau Lauren Kate 'Fallen'(Puoles). jei vis tik kada lietuviai pradetu versti sia serija, tai rekomenduoju Zis zinok tau tikrai patiks biggrin.gif Labai artima 'Saulelydziui', tik esminiai skirtumai - stipresne siuzeto linija, israiskingesne kalba, sakiniu sklandumas, vietoj vampyru - puole angelai. o siaip netruksta meiles, aistros, pavydo, konkurencijos ir pavoju. jau laukiu antros dalies pasirodant si rudeni blush2.gif ax.gif
Atsakyti