Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 67

QUOTE(Aga @ 2010 05 11, 22:37)
Tikiuosi nesupyksit, kad prisjungiu ax.gif
Sveika prisijungus! 4u.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif

Marakes labai grazus ir silti nauji namuciai. dekui 4u.gif

Dolitle labai sudominai, jau ir as labai lauksiu sios knygos 4u.gif

Siandiena pabaigiau Charles Brokaw 'Atlantidos kodas'. Trileris praturtintas nuotykiais, archeologiniais atradimais, paslaptimis, zinoma pavojais ir mirtimi. Labai primena David Gibbins, kazkiek net Dan Brown, tik stilius, minciu nuoseklumas ir ju destymas, pateikimas yra daug geresnis. Jei patinka pastaruju autoriu knygos, tikrai rekomenduoju ir sia. Man patiko.

tai pat einu i pabaiga su John Katzenbach 'Analitiku'. Beliko vos kelios desimtys puslapiu. Pati pradzia buvo idomi, bet kiek nuobodoka, bet nuovidurio knygos pats idomumas prasidejo. nenuspejama, netiketa, savotiska. labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 05 11, 19:01)

Kalbant apie Larssona - pagaliau ir as pasidaviau masinei psichozei ir vakar nusipirkau pirmaja knyga - "Mergina su drakono tatuiruote". Pagaliau knygynuose pasirode kiseninio formato angliskas leidimas, tai ir nebeatsilaikiau. Pakeliui namo (po to, kai susipykau su Woolf  ) perskaiciau gal 50 psl. - pradzia man pasirode nuobodoka. Matyt, toliau turetu buti idomiau?  g.gif

dar mazai paskaitei,iki tiek ir man nuobodu buvo,paskui tikrai itraukia...,nors bent jau mane tongue.gif ,juk skonio reikalas 4u.gif ,nebutinai itrauks ir tave,bet pamegink biggrin.gif

QUOTE(madrugada @ 2010 05 11, 21:01)
išversta į lietuvių? o geras, jaučiu, nupievinau pavadinimą aš, kažkaip tekstą skaityt skaitau be didelių problemų, bet ties pavadinimais visad stringu
ieškok ieškok, verta 

Tai,kad nupievinti pavadinimus visada lengva,dar kita kart neaisku kas tiksliau ir isvercia,ar pats ar vertejas,nes megsta jie irgi juos pakoreguoti biggrin.gif Man tai isvis kartais kai kokie norgiski issireiskimai buna pieviski,neina isverst ,tai savaip pagal konteksta sumastau biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2010 05 11, 21:37)

Sveika,prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 05 11, 12:57)
Skaitau H. Fielding "Olivija Džaules ir audringa vaizduotė". Dar nežinau, ar man patinka ir kaip ją vertinti. Žinau, kad pakankamai lengva knyga, bet tas lengvumas irgi įvairus būna.  ax.gif

Žurnalistė tapo šnipe biggrin.gif Daugiau nieko neatsimenu, tik tai, jog perskaičiusi knygą nesupratau jos "lengvumo" laipsnio g.gif

QUOTE(Aga @ 2010 05 11, 23:37)

Kuo daugiau, tuo smagiau. Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 05 12, 00:45)

Siandiena pabaigiau Charles Brokaw 'Atlantidos kodas'. .

Man ši knyga taip pat patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, šiek tiek norėtųsi įsiveržt pas Jus

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 05 11, 23:45)
tai pat einu i pabaiga su John Katzenbach 'Analitiku'. Beliko vos kelios desimtys puslapiu. Pati pradzia buvo idomi, bet kiek nuobodoka, bet nuovidurio knygos pats idomumas prasidejo. nenuspejama, netiketa, savotiska. labai patinka.

Vat taip man buvo ir su J.Katzenbacho "Pamišėlio išpažintim". Pradėjau, perskaičiau vieną skyrių, nesugundė, pasiėmiau D. Kazragytės "Gyvenimas prieš gyvenimą". Ją pabaigus, vėl grįžau prie "Pamišėlio išpažinties", šį kartą - viskas gerai, taip įdomu skaityti, nesinori knygos padėti. Dabar esu persiritus per 300 psl - labai patinka thumbup.gif

Fatimaallaa, o Tu "Pamišėlį" skaitei?Jei taip, kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2010 05 11, 21:45)
Kaip tik ieškau šitos knygos.  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aišku, lietuvių, ne norvegų kalba. hihihi.gif

Kai rasi, gal pasidalinsi?
Aš skaitau Oz "Mano Michaelis". Iš pradžių buvo gražu ir liūdna, vyras net knygą atėmė. Dabar nei labai gražu, nei labai liūdna, kirba mintys tiesiog apie nesusipratimą.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2010 05 12, 15:39)
Kai rasi, gal pasidalinsi?
Gerai. pioneer.gif
Atsakyti
Kažkaip manyčiau, kad bręsta lauko sezono atidarymas Berneliuose? g.gif
Atsakyti
Neskaitau, nerasau ir is vis mazai kalbu. Galvojau, kad man tai labai nebudinga, pasirodo - buna.

Vakar pabaigiau Haris "Sokolada". Geras vaistas nuo depresijos blush2.gif .... Cia per 2 menesius. Ir dar gal 2 pradetos ir nepabaigtos blink.gif
Dabar ziuriu i ant stalo gulincia 'The girl who played with fire' ir nezinau noriu ar ne....

QUOTE(Gemma @ 2010 05 11, 13:47)
registruojuos su K.Dorn "Milonga" - kol kas labai skaniai skaitos  thumbup.gif manau siandien ir damusiu.

Susidomejau, teko buti vienoje milongoje Buenos Airese, ne sokti o tiesiog bandyti suzinoti 'su kuo valgoma':)smile.gif labai idomus reginys, iki siol pasilikes didele misle. Gal knyga ka nors paaiskintu mirksiukas.gif

Tiesa, apie Fielding 'Olivija...'. Perskaicius pagalvojau, kad po didelio pasisekimo su pirmaja knyga, tiesiog jaute reikala vel ka nors parasyti. Bet nei geru ideju, nei ikvepimo... Visa laika skaitant susidare ispudis, kad kazkas girdeta ar matyta. Turinio neprisimenu visai, tik ispudi, kuri paliko g.gif

Ech 'Berneliai'.... Uzvakar suaugusi dukra pasake, kad jei sugalvotume grizti i Lietuva, ji noretu su mumis.
Atsakyti
Aciu uz jaukia tema. Registruojuosi su jusu seniai perskaityta ir apkalbeta ''Tryliktaja pasaka'' (audio versija) ir kazkurios (giluzes arba gemmos) rekomenduotu Tatjanos Stepanovos detektyvu ''Zvaigzde vienai rolei''. Apie pasaka nelabai turiu ka pasakyti, dar nedaug isklausiau. O Stepanovos detektyvas visai neblogas, knygems turetu buti patrauklu, kad zudymo motyvas ar stimulas (nezinau, kaip tiksliau suformuluot) Oskaro Vaildo parasyta pjese bigsmile.gif Beje, zadetosios mistikos kol kas neizvelgiu, nors si serija buvo anonsuojama kaip mistiniai detektyvai. Isvada:Marininai neprilygsta, bet uz Doncova ir Ustinova zymiai geriau. Pabaigus sia, manau kazkada skaitysiu ir kitas tos serijos knygas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 12 gegužės 2010 - 20:29
Man prieš akis stovi nauja "Paskutinės Pompėjų dienos" E.Bulwer Lytton. Gal kas skaitė ir pakomentuotų?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Netiketai uzpuole ligos ir darbu lavina...
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 11, 09:48)
Ir kaip? Nusipirkau abi "pribuvėjas", pasiliksiu atostogoms ax.gif

Pirma labai itrauke ir suvalgiau ja dviem prisedimais. Antroji irgi gera, bet pirmai daliai neprilygsta. Bet skaityti vis iek labai idomu 4u.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 05 11, 11:31)
Gal planuoji į Jeruzalės biblioteką ir man Pribuvėjas duotum?  ax.gif

Nuejau i biblioteka (ne Jeruzales), antros dalies per uzgriuvusius darbus dar nebaigiau, o pirma knyga galiu tau atiduoti 4u.gif Ar lauksi, kol abi iskart duosiu?
Atsakyti