Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 67

QUOTE(zis @ 2010 06 03, 00:23)
Aisku staliuka butu neprosal uzrezervuoti... ax.gif Mat jis tenais populiarus 4u.gif

Gal galėtum tai padaryti ? 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2010 06 03, 13:06)
Sofija5,susigrazink avataraaaa  biggrin.gif

Aha, nepažinai tongue.gif
Niekaip negaliu susigrąžinti - man krizė. Rimtai, krizė. Noriu kažko, nežinau ko. Va, vakar paėmiau į rankas Sarah Ban Breathnach "Paprasta pilnatvė. Pašnekesiai apie dvasinę ramybę" - esu jau ją skaičiusi ir ši knyga man visai nepatiko: per daug materializmo, amerikietiškų vertybių ir požiūrio į gyvenimą, daug banalybių. Tai yra taip maniau pavasariop. O vakar, paėmusi į rankas tą pačią knygą, radau tiek nuostabių dalykų: ir tas patiko, ir anas, kai kuriuos patarimus pati noriu išbandyti. Sakau, nežinau, kas man darosi. g.gif
Atsakyti
Buvo smalsu, tad - M. Burgess Heroinas.
Vis dar tikiuosi (naiviai?), kad pas mus taip blogai nėra.
Dar galėčiau pradėti: "o kai man buvo keturiolika..."
Dar: keturiolikmečio mokinio mama iškoneveikė mokyklą ir mokytojus (mane), kad NIEKO NEDAROME.
Ar turėčiau laisvu nuo darbo metu iššniukštinėti pakampes ir išvaikyti jaunuosius rūkalius...?
O knyga tokia, kokios beveik ir tikėjausi. Apie maištaujančius ir nelaimingus jaunus žmones. Kai kuriems iš jų viskas baigiasi ganėtinai neblogai. Na, autorius, regis, skirdamas šią knygą jaunimui, lyg savotiškai saugojo skaitytojų emocijas.
Drastiškai, bet su saiku.
Atsakyti
paauglystėje mane žavėjo dvi temos - koncentracijos stovyklos ir narkotikai. literatūrine prasme žavėjo, žinoma smile.gif) skaičiau daug ta tema, ir grožinės ir negrožinės literatūros, gal todėl "Heroinas" man jokio įspūdžio nepadarė. Kaip eilinis holivūdo filmas. Visai kas kita, pvz, Christiane F. atsiminimai "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo" ("Mes, vaikai iš Zoo stoties") - tikra (dar gi su nuotraukom), šiurpi knyga. dabar radau, kad ir ekranizuota
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 06 03, 18:39)
Buvo smalsu, tad -  M. Burgess Heroinas.
Vis dar tikiuosi (naiviai?), kad pas mus taip blogai nėra.
Dar galėčiau pradėti: "o kai man buvo keturiolika..."
Dar: keturiolikmečio mokinio mama iškoneveikė mokyklą ir mokytojus (mane), kad NIEKO NEDAROME.
Ar turėčiau laisvu nuo darbo metu iššniukštinėti pakampes ir išvaikyti jaunuosius rūkalius...?
O knyga tokia, kokios beveik ir tikėjausi. Apie maištaujančius ir nelaimingus jaunus žmones. Kai kuriems iš jų viskas baigiasi ganėtinai neblogai. Na, autorius, regis, skirdamas šią knygą jaunimui, lyg savotiškai  saugojo skaitytojų emocijas.
Drastiškai, bet su saiku.

Man "Heroinas" irgi nepatiko, bet kai skaičiau, buvau jau per sena šiai knyga. nepatiko nei stilius, nei temos vystymas.
Pažintiniais tikslais buvau pasiėmusi "Traukinių žymėjimą", bet nepabaigiau, nes buvo per daug bjaurios tikrovės. Dabar tikiuosi, kad iš šios problemos mūsų šeima išaugo ir galiu be tokio pobūdžio pažinimo apsieiti.
Atsakyti
Dorifore, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Dorifore sveikinimai tortadienio proga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 03, 13:34)

Aha, nepažinai  tongue.gif
Niekaip negaliu susigrąžinti - man krizė. Rimtai, krizė. Noriu kažko, nežinau ko.

neberandi to senojo avataro? negaliu prie naujo vaizdo priprast,netinka tau,tas buvo geriausias biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

knygas skaitau intensyviai, bet neturiu kada Jums parašyti...
vakar pabaigiau skaityti Tom Rob Smith VAIKAS 44 , sukrečianti knyga ir žiauri.... ypač kas turi vaikų ir turi lakią vaizduotę..... tikroviška, žiauri, bet labai įdomi.... šnipai, saugumas, agentai.... tiesa tik viena ir jokios kitos, kankinimai, moteris neturinti vaikų jau priešas.... ir pasirodo, kad ir tais laikais buvo DAUG homoseksualų.... man patiko ši knyga, po pertraukos perskaitysiu to paties autoariaus SLAPTOJI KALBA.... bet kol kas reikia pertraukos smile.gif

prieš tai skaityta knyga Guillaume Musso O PASKUI ... intriguojanti knyga nuo pirmojo puslapio.... prasimanymų manau, kad yra, kita vertus kas ten žino, tik tiek, kad už bet ką gyvenime tenka mokėti, o kartais ir labai skaudžiai....vienos šeimos istorija..... kai jau atrodo, kad viskas gerai, pasirodo, kad tuoj bus blogai, labai blogai.....

Maeve Binchy Raudonlapis bukas , kiek žinau Jūsų jau senokai apkalbėta knyga, nes ką skaityti pasirenku dažnai iš Jūsų smile.gif patiko, kad visa knyga aprašyta vis kito herojaus akimis.... išgyventa daug įdomių istorijų..... kiekvieno gyvenimas vis kitoks, nors ir tame pačiame mažame kaimelyje....

Gailsidonie Sobat MARIJOS KNYGA..... stiprios mes moterys.... ir turbūt visada būsime stiprios smile.gif knyga ir istorija apie šaunią mergaitę, merginą...vėliau jau ir moterį.... apie meilę, uždraustą meilę...... jos vaisių.... pasiaukojimus.... išgyvenimus.... vargus, rūpesčius, ryžtą....

kol kas tiek....

dbr padėjau skaityti Dororhy Koomson Mano geriausios draugės dukra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliantas: 04 birželio 2010 - 07:44
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 03, 15:34)
Gal galėtum tai padaryti ? 4u.gif

Nelabai blush2.gif Gal kuri turedama laiko ir teo telefona galetu tai padaryti 4u.gif blush2.gif

Vakar buvau jeruzales bibliotekoje ir tik grizus kritau i Gilybes biggrin.gif Skaitau "vaikiska" literatura, tikras poilsis ir kaifas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 04 birželio 2010 - 08:05
QUOTE(Dolitlė @ 2010 05 30, 12:55)
Langana, jau perskaičiau Василий Аксенов. Таинственная страсть. Роман о шестидесятниках.
Langana, kada grįžti į Lietuvą? Būtų fantastiška, jei savo lietuviškoje įtemptoje dienotvarkėje - darbotvarkėje rastum valandėlę kitą apsilankymui Kaune ir knygių susibėgimui . mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu labai uz issamu atsiliepima, ieskosiu paskaityt.
Deja, siemet Lietuva atkrenta cray.gif (finansines problemos:jau metai esu bedarbe, dabar dar neaisku ir del pasalpos pratesimo, zodziu, pinigeliu kelionems nera), bet aciu labai, kad lauki ir tikiesi ax.gif Kai tik pasitaikys galimybe grizti, butinai atvaziuosiu i Kauna pioneer.gif
Atsakyti
Nu va ka reiskia kelias dienas neapsilankyti forume:imi ir praleidi toki reiksimnga ivyki doh.gif
Dolitle, sveikinu kuo nuosirdziausiai su paejusia svente . Be taves sis klubas ko gero greitai subyretu arba bent jau butu ne toks kaip dabar. Todel linkiu laimes, sveikatos ir energijos 4u.gif
Dorifore, sveikinu gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 04 birželio 2010 - 11:08
Dorifore, su Gimtadieniu! happybday.gif
Atsakyti