QUOTE(giluze @ 2010 05 11, 10:57)
Skaitau H. Fielding "Olivija Džaules ir audringa vaizduotė". Dar nežinau, ar man patinka ir kaip ją vertinti. Žinau, kad pakankamai lengva knyga, bet tas lengvumas irgi įvairus būna.
Kazkada seniai ja skaiciau - jei gerai pamenu, toks pusiau komiskas pasakojimas apie zurnaliste, kuri tapo snipe? Daugiau nieko apie sia knyga neprisimenu... matyt, vidutiniska buvo, nes nei teigiamu, nei neigiamu ispudziu nebelike
QUOTE(Dolitlė @ 2010 05 11, 18:33)
Pagaliau registruojuosi tokioje gražioje temelėje.
Pradėjau S. Larssono trilogijos antrąją dalį "Девушка которая играла с огнем".
Andreï Makine. MOTERIS, KURI LAUKĖ
Ilgai buvai dingusi, as jau pasigedau. Aciu uz Makine anotacija, ir mane sudomino
Kalbant apie Larssona - pagaliau ir as pasidaviau masinei psichozei ir vakar nusipirkau pirmaja knyga -
"Mergina su drakono tatuiruote". Pagaliau knygynuose pasirode kiseninio formato angliskas leidimas, tai ir nebeatsilaikiau. Pakeliui namo (po to, kai susipykau su Woolf
) perskaiciau gal 50 psl. - pradzia man pasirode nuobodoka. Matyt, toliau turetu buti idomiau?
O su Woolf siandien susitaikiau, ir su malonumu skaitau toliau
"Bangos" - nepaprastai grazus kurinys, bet skaityti reikia neskubant ir kantriai. Tiksliau, kantrybes reikia tol, kol teksto banga tave uzlieja, o paskui jau belieka tik plaukti su ja ir tiketis, kad niekas nesutrukdys (pvz. bilietu kontrolierius arba stotele, kurioje reikia islipti is traukinio
)