QUOTE(Pajauta @ 2010 05 25, 16:21)
Luiziana, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga .
Atsiprašau . kad sveikinimai tokie vėlyvi, bet po visų savo sirguliavimų, temperatūrų tik šiandien šviesiau pasidarė.
Luiziana, parašyk man į az savo tikslų adresą, turiu tau išsiųsti skirtuką su besikeičiančiu jūros arkliuku.Atrodo tokio dar neturi. Tiesa jis vokiškas, bet tik Vilniuj pirktas.
Atsiprašau . kad sveikinimai tokie vėlyvi, bet po visų savo sirguliavimų, temperatūrų tik šiandien šviesiau pasidarė.
Luiziana, parašyk man į az savo tikslų adresą, turiu tau išsiųsti skirtuką su besikeičiančiu jūros arkliuku.Atrodo tokio dar neturi. Tiesa jis vokiškas, bet tik Vilniuj pirktas.
Aciu aciu,ne tokie jau ir velyvi,dar nedaug laiko praejo Skirtukasssss !!!! ,einu rasyt AZ
QUOTE(klopedija @ 2010 05 25, 19:02)
Nūūūūū... Jau senokai gundausi .
Taupydama išklausiau Dostojevskio Бесы. Sakau taupydama, kadangi nuo pat pradžios buvo gaila, kad kūrinys kažkada baigsis. . Žavėjo personažų gausa ir charakterių ryškumas, stulbino siužetas, paprastas ir kartu šokiruojantis. Ką dar pasakyt? . Šedevras yra šedevras!
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Taupydama išklausiau Dostojevskio Бесы. Sakau taupydama, kadangi nuo pat pradžios buvo gaila, kad kūrinys kažkada baigsis. . Žavėjo personažų gausa ir charakterių ryškumas, stulbino siužetas, paprastas ir kartu šokiruojantis. Ką dar pasakyt? . Šedevras yra šedevras!
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
O man dar nebuvo kada perklausyti ,pradzia paklausiau ir supratau,kad negalesiu klausyti ka nors dirbdama,turesiu butent atsideti siam klausymui,kaip ir knygos skaitymui,tik guleti uzsimerkus ir klausyti,kitaip man neina susikaupt...
QUOTE(Jurzole @ 2010 05 25, 22:15)
*Stieg Larsson "The Girl with a Dragon Tattoo" (Mergaite su drakono tatuiruote). Atidaviau duokle pasaulyje siaucianciai Larssono manijai Ir nenusivyliau. Gana neblogai parasytas, itraukiantis trileris su keletu nuobodziu intarpu. Knyga skaiciau tuoj po viesnages Stokholme, tai buvo labai smagu dar karta pavaikscioti tik pries kelias dienas aplankytomis miesto vietomis. Atomazga nenustebino (turiu omeny misles sprendima), nes nuo pat pradziu butent tokios ir tikejausi. Mergaite su tatuiruotemis neitikino - tiesiog nepatikejau jos nepaprastais ir nezinia is kur atsiradusiais talentais, ir tiek. Ir logikos pasakojimui vietomis gerokai truko. Paprastai del tokiu dalyku prie trileriu nesikabineju, bet kadangi sitas jau tapes tokia sensacija, tai savaime norisi pakapstyti giliau. Sensacijos ir aziotazo priezastys man taip ir liko neaiskios - gal tiesiog netiketa autoriaus mirtis padejo leidejams padaryti sensacija? Bet drasiai rekomenduociau sia knyga trileriu megejoms ar siaip norincioms neipareigojancio skaitymo porai vakaru. Kazkur, beje, buvau girdejusi, kad sioje trilogijoje labai daug ziaurumu - ka zinau, gal mano skonis iskrypes, bet bent jau sioje pirmojoje knygoje man ju pasirode su saiku. Yra tu ziaurumu, bet nesimegaujama jais.
** Ir dar kilo klausimas, ar svedai tikrai geria tiek daug kavos - knygos veikejai ja geria kiekviena patogia ir nepatogia proga, ir bet kuriuo paros metu...
***Viena citata is knygos - apie meile
"Ne viena meile negali visa laika degti karstomis aukstomis liepsnomis. Veliau ji silpsta, gesta ir paskui virsta zarijomis. Ir butent tada mylimo zmogaus rankos turi jas apzerti siltais pelenais, tais kasdieniais pilkais rupesciais, po kuriais jos neuzges ir rusens, ir pati busi rami ir saugi, zinodama, jog bet kada tas zarijas galima ipusti, galima vel isvysti liepsna, kuri, zinoma, nebebus tokia auksta ir karsta kaip buvo, taciau degs ramiai ir ilgai, kaip dega vakaro ugnis peciuke, skleisdama aplinkui ramybe ir jaukia siluma."
* Buvai Stockholme ,kaip pasiilgau joooo ar tau patiko sis miestas? Del knygos pritariu,apibudinai taikliai ,o tos merginos gabumai ne tokie jau ir nepaprasti,tiesiog hakere ir tiek,taip ir pesa visa informacija. Atomazga ir manes nenustebino,bet as neatsepaju tiksliai (o tai jau gerai...vadinasi liko intriga iki pat galo),tik kazko tikejausi,bet iveikt misles anksciau laiko neiveikiau,tik panasiai tikejausi....Del ziaurumu,tai jie man knygoje skaitant visai normaliai ,neveikia,bet as negaliu ziureti filmu su ziaurumais,iskart uzsimerkiu ,tai man regis tu kazka uzfiksavai,kai mes kalbejom apie filma pagal sia knyga,pamenu kazkas tada buvo minima apie ziaurumus,sakiau neziuresiu,bet knyga itrauke,norejosi paziureti ir filma po to...nieko labai ziauraus nebuvo,nors as ir neziurejau akis ibedusi,tas vietas kur sekso kankynes prasukdavau,slykstu man... Siaip kas link sekso toje knygoje,tai tikrai laisve jam....man nepriimtinas toks poziuris,negalejau suprasti Blumkvisto rysiu su Ewa (jei nemaisau vardo dabar) tiksliau ju rysi suprasti galima,bet nesupratau,kaip jos vyras ta gali toleruoti...negaleciau taip niekaip Laisvos "meiles" sioje knygoje nemaza
**Sprendziant pagal norvegus,ka matau kasdien,tai manau gali buti gryna tiesa,kad ir svedai ta kava apsikabine vaiksto Norvegai tai labai ja pliumpia,pas mus darbe nespeja virti jos...
***Grazu