Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

kokie terminai buna..per kiek reik issiuvinet paveiksliuka 1zm. unsure.gif jei skirstomes i 2 grupes galim bus 1asmeniui abiejuos sudalyvaut? unsure.gif galima pvz. as sugalvosiu kad noriu stltieses.tai prie siunciamo medziagos gabalo pridesiu laiskeli su pageidaujamu isdestimu paveiksliuku? ar butinai tai turi but siuinejimui x skirta medz. ? ax.gif

ar RR skaitosi kai visom issiunti konkreciai norimu paveiksliuku schemutes? g.gif
Atsakyti
kol kas pasirinkau tik as juoda,tai tik kiekvienai po viena karta teks siuvinet ant juodos ax.gif

del dydzio ir laiko manau paskirstyti reikia,jai mazas paveiksliukas 40x40 pora savaiciu turetu uztekti ,jai kokia 60x 60,ar 70 turetu pakakti 3 savaiciu.tiesiog jai musu butu 12,padalinti po 6 turetu uzekti.dar priklausytu nuo musu skaiciaus jai nusprestume nesidalinti tada paveiksliukai neturetu buti nedideli.tiesiog padiskutuoti reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau adrenalinas kyla man lotuliukas.gif nakti nuzmigsiu,galvosiu tema ir kaip ta darbeli panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai užsivedusi lotuliukas.gif Negaliu kitų darbų daryti,galvoje sukasi temos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 10 gegužės 2010 - 21:04
as jau nuprotet baigiu del temu smile.gif bet matyt apsistosiu ties undinemis ( tik ne vaikiskomis) , nors norisi ir to ir ano. O del grupiu tai bijau jei jau dalinsimes i grupes tai gundysiuos i abi doh.gif
Atsakyti
ar atsiras kuri jau dalyvavusi ir mumis "zalias" apsvies bigsmile.gif
Atsakyti
darasykit ir mane.....11. dantiste (keliauja i schemu paieskas assa.gif)

niekaip neissirenku ar noriu prieskoniniu zoleliu, ar kavos puoduku, ar Isabelle Vautier sirdeliu blush2.gif

ir sau darbelio tikrai noresiu ant lino/ewo (na to, kuris man sugris), o kam tinka tai galiu ir ant aidos siuvinet, problemu nesudaro mirksiukas.gif bet jei skirstysimes i dvi grupes, tai as prie tu lininiu hihihi.gif
Atsakyti
gal pavadinti aida ir linas, grupes lotuliukas.gif

Atsakyti
tai gal sarase prie temu reiktu parasyt ir medziagele , ir kai visos viska issirinks bus matyt kiek ko ten, nors manau praktika visoms neblogai butu smile.gif
Atsakyti
Aš tada jungčiausi prie Aidos grupelės 4u.gif Gal kitą kartą kai vyks jau ir ant lino būsiu pramokusi thumbup.gif
Atsakyti
tiesiog subalsuot po lygiai reikia kas uz aida ,ir kas uz lina.
Atsakyti
Tai kiek mūsų nori siuvinėti ant Aidos?
Atsakyti