Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

kad ju niekas neistrins blush2.gif ax.gif biggrin.gif

eee a naujus namucius jau kuriat 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 13 gegužės 2010 - 13:25
Kadangi mūsų grupėje tik 6 beliko, tai galvoju, kad gal reiktų drugelius siuvinėt ant juodos AIDOS, nes liko gabaliukas nuo praeito siuvinio, o ir manau gražiau žiūrėtųsi - ryškios spalvos ir juodas fonas. Kaip jūs manot? ax.gif
Atsakyti
g.gif Skaičiau, skaičiau kaip jūs entuziastingai ruošiatės siuvinėjimui ir neatsispyriau pagundai.
Priimkite ir mane į Aidos grupę. Mano tema būtų Kalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) tegu tai bus linksmas kalėdinis sampleris iš jūsų turimų lobynų biggrin.gif . Aš iš Kauno. Kauniečių matau yra abiejose grupėse, tai nesvarbu į kurią mane įtrauksite. Jei būsime septynios, tai aš medžiagą dalinsiu į 9 dalis, kai RR grįš pas mane, likusias dvi tuščias dalis pati užpildysiu. Jei būsim 6 ir 8 tada bus lengviau padalinti audinį.
Atsakyti
Zuzanele drugeliai turetu labai graziai atrodyti ant juodos aidos thumbup.gif
Atsakyti
Susimąsčiau dėl temos...kad gal noriu kaktusų (gražiai žydinčių arba linksmų),bet schemų neturiu. Gal kuri turit užsislėpus kaktusų schemų krūvelę? Jei ne, tai pasilieku Kolibrių temą. Bet laukiu patarimų dar vis smile.gif
Atsakyti
turiu imesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 13, 15:13)
turiu imesiu 4u.gif

Jei negaila vargo, tada būtų gerai (nes nepažadu, kad tikrai juos pasirinksiu) blush2.gif
Atsakyti
niekis nepatiks istrinsi 4u.gif
Atsakyti
tai gali i abi grupes,kaip as.turesi tuos ir tuos tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 13, 16:06)
Zuzanele drugeliai turetu labai graziai atrodyti ant juodos aidos  thumbup.gif

Bet ką tik pasižiūrėjau, tai mano AIDA labai stambi, teks važiuot pirkt doh.gif Kažin ar būna juodos AIDOS 16?
Atsakyti
Merginos pasižvalgykit čia, tikrai yra gražių ir drugelių ir šiaip schemučių, gal kas tiks-patiks 4u.gif
Schemos
Atsakyti
Kažin ar būna juodos AIDOS 16?

turetu buti g.gif ,ir as imsiu,tiktu jai pirma nusipirksi parasyk kiek nusipirkai biggrin.gif
Atsakyti