Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Pukščiuk - pagal temas bus sunku suskirstyt, gausis sumaištis, jei bandysim pagal kiekvieną skirstyti smile.gif Svarbiausias skirstymo kriterijus, turbūt miestai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 13, 10:55)
Pukščiuk - pagal temas bus sunku suskirstyt, gausis sumaištis, jei bandysim pagal kiekvieną skirstyti smile.gif Svarbiausias skirstymo kriterijus, turbūt miestai bus smile.gif

Pritariu, na palikim viska taip kaip dabar yra g.gif greiciau baigsim si RR,greiciau nauja pradesim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 13, 11:05)
Pritariu, na palikim viska taip kaip dabar yra  g.gif  greiciau baigsim si RR,greiciau nauja pradesim  lotuliukas.gif

Pritariu lotuliukas.gif Kriterijais paliekam miestus.
Atsakyti
Vistiek labiausiai nepasiseke tam pogrupiui kuriame TT yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 13, 10:26)
Vistiek labiausiai nepasiseke tam  pogrupiui kuriame TT yra  lotuliukas.gif

kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 11:27)

juokauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 11:27)

jų plaukučiai labai ''skanūs''

nors dar nežiūrėjau kuriuos pasirinko
Atsakyti
Nu geras... Dar šito nepradėjom, o jau apie naują mąstot.. (nors aš irgi mąstau, kokią temą kitam RR rinksiuosi lotuliukas.gif
Dėl TT tai man laaaaabai gerai-turiu visus siūlus pagrindinius. Ir šiaip jau nusižiūrėjau vieną fainuolį, kurį siuvinėsiu Jums wink.gif

O dar truputį man dėl to laiškelio neaišku. Tai kiekviena surašom, atprintinam ir pridedam prie medžiagos, su visais, kiek įmanoma, prašymais ir nurodymais? O jei norim, kad po darbu siuvinėtoja pasirašytų, tai imam bendrą šriftą ar kiekviena atskirai? Nes bent jau aš, tai visai neturių raidynų.
Atsakyti
As tai nenoriu parasu po darbeliais blush2.gif

Nava baigiau nerti savo serveteles ir vaziuoju pirkti Aidos RR'ui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 13, 11:38)
Nu geras... Dar šito nepradėjom, o jau apie naują mąstot.. (nors aš irgi mąstau, kokią temą kitam RR rinksiuosi  lotuliukas.gif
Dėl TT tai man laaaaabai gerai-turiu visus siūlus pagrindinius. Ir šiaip jau nusižiūrėjau vieną fainuolį, kurį siuvinėsiu Jums wink.gif

O dar truputį man dėl to laiškelio neaišku. Tai kiekviena surašom, atprintinam ir pridedam prie medžiagos, su visais, kiek įmanoma, prašymais ir nurodymais? O jei norim, kad po darbu siuvinėtoja pasirašytų, tai imam bendrą šriftą ar kiekviena atskirai? Nes bent jau aš, tai visai neturių raidynų.

mano nurodymai prie schemos įkelti, tai nežinau ar dar laiškučio reiks,jei ką ranka parašysiu.

O dėl šrifto, tai minėjo, jei savininkė norės užrašo, tada pridės šriftą, kad visų vienodas būtų. Pirmiausia visos išsiuvinėsim po vieną savo motyvą, tai kitom manau bus aiškiau orentuotis

kaži ar šį mėn pradėsim siuvinėt rr g.gif , nors turėtume, jei visos reikaimas priemones turėsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 gegužės 2010 - 10:43
Tai dar vis vien pirkti medžiagos dar negalime,nes nežinome ar koreguosis sąrašiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 13, 11:42)
As tai nenoriu parasu po darbeliais  blush2.gif 

Nava baigiau nerti savo serveteles ir vaziuoju pirkti Aidos RR'ui  thumbup.gif

kiek pirksi?
Atsakyti