Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

ar galima bus susizymeti savo ploteli su isplaunamu markeriu.

as su siulais apsiusiu plota,pas mane juoda medziaga kazin kas matysis.

ar labai pyksit uz netvarkinga blogaja puse.

juk ne logaja puse reminsim. biggrin.gif irnesakyk.gif

Vienintelis prašymas bus (jei įmanoma), kad būtų skirtingi mano vaikui patinkančių multikų personažai 

as taipat noreciau kad pas mane butu skirtingi ir nesikartotu.as i lapeli visom uzrasysiu kai siusiu toliau.o dalijimasis puiku drinks_cheers.gif ,net pasiaukot norejau blush2.gif galvojau liks 12 ,po 6 asidalinsit ir butu buve puikiai.
Papildyta:
vyras netgi man nepritare del tiek dalyviu,sako nepirksiu tiek medziagos ir viskas schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 13, 07:52)
labas rytas,vos shoko negavau blink.gif  dalinat del medzagos taupymo? as taip dziaugiaus kad didele grupe ,atitinkamai ir tema issirinkau unsure.gif  man 6zuvys ar kas ten bus per juros gyviai nesiziures schmoll.gif
karsta.gif dar sirdis tebesitranko. juk galima sukomponuot ir iseis kelios pagalves mirksiukas.gif sukarpykit medziaga i vsio bigsmile.gif jau ant esamu paruostu kitos ir siuvines.Man net siuvinet RRnoras dingo verysad.gif
ka darysit jei visos i lina parbegs? biggrin.gif  o pauksciukus suplanavau kad pailgai i son medziaga kirpsiu.bus pailgas paveiksliukas...

Pauksciuk tikesimes,kad ranka greit atsigaus. vakar buvo nelaimiu diena:man kakla ,vyrui nugara susuko doh.gif ir seip visokiu nesamoniu atsitiko...

Negalima spiritu tept sanariu ardo kremzles 4u.gif (mes barsuko taukus naudojam )

vaje, na tai jei mes tave taip nuliūdinom,tai gal nesiskirstykim tada g.gif man tai visaip tinka, kad tik bile siuvinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar noriu paklaust ar norėtųsi, kad atspausdinčiau schemas (tas kurios jau sukeltos, jei rasit kažką kitą-aš nieko prieš)? manau nepakenktų, nes tikrai galiu biggrin.gif
o dėl sužymėjimo, jūs ir liną žymit su tuo markeriu? nesu jo bandžius.. ir manau nepasimesiu darbuose, nebus labai dideli juk.. o dideliuose, schemoje nusispalvinu su pieštuku ką jau padariau, kad nepasimest.. blink.gif
Atsakyti
na jai nesidalint tada 12 butu pats ,bet tada kazkas turi pereit pas lina,arba pasitraukti,aisku nesmagu taip sakyti,bet diskusijos nesibaiks kol nebus visom gerai.o 14 butu perdaug.
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 05 13, 08:00)
Dar noriu paklaust ar norėtųsi, kad atspausdinčiau schemas (tas kurios jau sukeltos, jei rasit kažką kitą-aš nieko prieš)? manau nepakenktų, nes tikrai galiu biggrin.gif
o dėl sužymėjimo, jūs ir liną žymit su tuo markeriu? nesu jo bandžius.. ir manau nepasimesiu darbuose, nebus labai dideli juk.. o dideliuose, schemoje nusispalvinu su pieštuku ką jau padariau, kad nepasimest.. blink.gif

aš tai turiu galimybę atsispausdinti schemas,tai bile tik rasčiau pačią schemą kompe.
Atsakyti
jei skiriames,as keisiu tema arba issibrauksiu is aidos g.gif juk dar lino temoj esu.del manes 1 nebutina palikt viena grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 13 gegužės 2010 - 08:03
Na, kai kuriom temom būtų galima mažint kryžiukų skaičių, kad bent kiek sumažėtų darbo dydis, bet ne visom išeis.. O toks, kad trylika mūsų tilptų, tikrai didokas.
Atsakyti
as masciau apie savo pasitraukima blush2.gif
Papildyta:
taip tikrai galime 60x60 padaryti.
Atsakyti
Inesiuuu niekur nesitrauk, tiesiog pasikeisk temą, pvz kokius švytusius, nenorėtum?

Niekas niekur nepabėgat, surasim visom tinkamą sprendimą mirksiukas.gif
Atsakyti
***** mergos,nepabėkit visos blink.gif darom balsavimą-kas už tai,kad siuvinėjam 13 paveikslėlių (ir daugiau) ir kas už tai kad siuvinėjam 6 paveikslėlius g.gif
Atsakyti
Aš medžiagos nežymėsiu (nu nebent reikia unsure.gif ) Niekada nežymiu, tai jei kas norės, galės savo plotelį susižymėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 gegužės 2010 - 08:10
12 4u.gif verysad.gif
Atsakyti