Man iš tikrųjų gerai, tinka
Bet jei kas turės kokių kitų pasiūlymų,sakykite.

visai gerai tas aidos padalinimas,bet va kazkaip noretus daugiau nei 6 paveiksliuku... (nes jau turiu rr'a su 6) negi i lino grupe begt? bet kad nesu bandzius tai nlb tinka... galetu dar aidiniu prisijungt
ach kaip gera,kad telefone internetas ira

as dar su techniniais klausimais
1. ar galima bus susizymeti savo ploteli su isplaunamu markeriu?
2. ar prisiut prie savo medziagos lipuka? (nezinau ar siuvinesit ant remo
)
3. ar labai pyksit uz netvarkinga blogaja puse?
4. terminas vienam paveiksleliui 3 savaites?
pabandziau apsiskaiciuot medziaga, tai panasu kad tilps i mano turima 50*70 gabala lino, bet jau taip ant ribos

pabandziau apsiskaiciuot medziaga, tai panasu kad tilps i mano turima 50*70 gabala lino, bet jau taip ant ribos

QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 19:30)
Pas Jus įmečiau mašinyčių, bet va žiūriu, kad kitos visiškai antikvarinės, o maniškės naujoviškos, tai vienam darbe nelabai gal ir derės. Gal prieš siuvinėjant parašysit, kokių labiau norėtumėt 

meskit visokios,o paskui darbo eigoje matysim,kas tinka o kas ne.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 12, 21:08)
aš irgi tokią mintį brandinau

QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 21:14)
Aš tai,kaip naujokė, nenoriu čia aiškinti..Bet dalinti būtų gerai,nes galvojau pagalvėlę ar kažką pan. pasidaryt, bet jei darbas bus metras x metro,tai kokia dar pagalvė..jau ir kilimas gaunasi 

pritariu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 12, 21:40)
man tai tinka.
labas rytas, čiole, su praėjusiu gimtadieniu

Labas rytas
Merginos juk vakar vos beužmigau, sumislyjau, kad galėčiau dar ir į Aidos grupę jungtis, gal spėčiau apsisukt
Būtų po 7merginas abiejuose. Tai jei iki V-dienio vakaro niekas neprisijungs, taip ir padarysiu
1. manau drąsiai galima žymėti su visom išplaunamom/išnykst. priemonėm
2. aš, pvz nesiuvinėsiu ant rėmo, bet jei ką jis man visai netrugdytu
3. nemanau, kad pačios smagiai jausitės, jei antroj busėje bus kunkolai, siuvinėkit tvarkingai, tiek kiek jum leidžia galimybės
4. terminas ir paveiksliuko dydis dar diskutuojamas. manau galutinai nuspręsim kai bus galutinis merginų sąrašas
Merginos juk vakar vos beužmigau, sumislyjau, kad galėčiau dar ir į Aidos grupę jungtis, gal spėčiau apsisukt

QUOTE(Dantiste @ 2010 05 13, 00:08)
as dar su techniniais klausimais
)

1. manau drąsiai galima žymėti su visom išplaunamom/išnykst. priemonėm
2. aš, pvz nesiuvinėsiu ant rėmo, bet jei ką jis man visai netrugdytu
3. nemanau, kad pačios smagiai jausitės, jei antroj busėje bus kunkolai, siuvinėkit tvarkingai, tiek kiek jum leidžia galimybės

4. terminas ir paveiksliuko dydis dar diskutuojamas. manau galutinai nuspręsim kai bus galutinis merginų sąrašas
su gimimo diena
prejusia

Pasiguosiu, vakar buvom išvykę su dviračiais, kėliau mažių nuo jo ir nikstelėjau ranką. Rezultate šian nepajudinu rankos per riešą, kaip reiks siuvinėt

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 07:12)
Pasiguosiu, vakar buvom išvykę su dviračiais, kėliau mažių nuo jo ir nikstelėjau ranką. Rezultate šian nepajudinu rankos per riešą, kaip reiks siuvinėt

na va kaip nesmagu..

P.S. man dalijimas tinka

vajej kaip negerai

Ačiū mergaitės, tikiuos link pietų skausmas nurims, gerai, kad dabar bent klaviatūrą eina paminyt

QUOTE(Mingomi @ 2010 05 12, 22:33)
mergaites, siandien diena dar Hmmm... isirase i lino grupe, tik jos cia kaip ir nematyti... 

Nu va, kaip tik ruošiausi skųstis, kad mane pamiršot

Tiesa, tema mano bus Disnėjaus personažai

Vienintelis prašymas bus (jei įmanoma), kad būtų skirtingi mano vaikui patinkančių multikų personažai

Paveiksliukų kiek rasiu, pasistengsiu įkelt, bet šiaip tai tik pvz. Jei kas turės gražesnių ar labiau patinkančių schemų, galima siuvinėti kokias norit

QUOTE(sauluzee @ 2010 05 12, 21:23)
Pritariu minčiai,kad AIDOS grupei reikia pasidalinti į du pogrupius,Darbelis daug gražesnis gautųsi,ir ne kilimas, kaip kažkuri rašė 
Beja, Čiole - SU GIMTADIENIU!!!!

Beja, Čiole - SU GIMTADIENIU!!!!

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 13, 07:26)
labas rytas,vos shoko negavau

ka darysit jei visos i lina parbegs?

Pauksciuk tikesimes,kad ranka greit atsigaus. vakar buvo nelaimiu diena:man kakla ,vyrui nugara susuko

Negalima spiritu tept sanariu ardo kremzles