Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Man iš tikrųjų gerai, tinka 4u.gif Bet jei kas turės kokių kitų pasiūlymų,sakykite.
Atsakyti
visai gerai tas aidos padalinimas,bet va kazkaip noretus daugiau nei 6 paveiksliuku... (nes jau turiu rr'a su 6) negi i lino grupe begt? bet kad nesu bandzius tai nlb tinka... galetu dar aidiniu prisijungt smile.gif ach kaip gera,kad telefone internetas ira
Atsakyti
as dar su techniniais klausimais blush2.gif
1. ar galima bus susizymeti savo ploteli su isplaunamu markeriu?
2. ar prisiut prie savo medziagos lipuka? (nezinau ar siuvinesit ant remo ax.gif)
3. ar labai pyksit uz netvarkinga blogaja puse? lotuliukas.gif
4. terminas vienam paveiksleliui 3 savaites?

pabandziau apsiskaiciuot medziaga, tai panasu kad tilps i mano turima 50*70 gabala lino, bet jau taip ant ribos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 19:30)
Pas Jus įmečiau mašinyčių, bet va žiūriu, kad kitos visiškai antikvarinės, o maniškės naujoviškos, tai vienam darbe nelabai gal ir derės. Gal prieš siuvinėjant parašysit, kokių labiau norėtumėt smile.gif

meskit visokios,o paskui darbo eigoje matysim,kas tinka o kas ne.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 12, 21:08)
drinks_cheers.gif

aš dar dalinčiau pusiau  ax.gif

aš irgi tokią mintį brandinau mirksiukas.gif
QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 21:14)
Aš tai,kaip naujokė, nenoriu čia aiškinti..Bet dalinti būtų gerai,nes galvojau pagalvėlę ar kažką pan. pasidaryt, bet jei darbas bus metras x metro,tai kokia dar pagalvė..jau ir kilimas gaunasi  lotuliukas.gif

pritariu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 12, 21:40)

Kaip jum toks padalinimas?????????

man tai tinka.

labas rytas, čiole, su praėjusiu gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Labas rytas

Merginos juk vakar vos beužmigau, sumislyjau, kad galėčiau dar ir į Aidos grupę jungtis, gal spėčiau apsisukt g.gif Būtų po 7merginas abiejuose. Tai jei iki V-dienio vakaro niekas neprisijungs, taip ir padarysiu

QUOTE(Dantiste @ 2010 05 13, 00:08)
as dar su techniniais klausimais blush2.gif
1. ar galima bus susizymeti savo ploteli su isplaunamu markeriu?
2. ar prisiut prie savo medziagos lipuka? (nezinau ar siuvinesit ant remo ax.gif)
3. ar labai pyksit uz netvarkinga blogaja puse? lotuliukas.gif
4. terminas vienam paveiksleliui 3 savaites?

pabandziau apsiskaiciuot medziaga, tai panasu kad tilps i mano turima 50*70 gabala lino, bet jau taip ant ribos lotuliukas.gif

1. manau drąsiai galima žymėti su visom išplaunamom/išnykst. priemonėm
2. aš, pvz nesiuvinėsiu ant rėmo, bet jei ką jis man visai netrugdytu
3. nemanau, kad pačios smagiai jausitės, jei antroj busėje bus kunkolai, siuvinėkit tvarkingai, tiek kiek jum leidžia galimybės 4u.gif
4. terminas ir paveiksliuko dydis dar diskutuojamas. manau galutinai nuspręsim kai bus galutinis merginų sąrašas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 gegužės 2010 - 07:03
su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif prejusia mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiguosiu, vakar buvom išvykę su dviračiais, kėliau mažių nuo jo ir nikstelėjau ranką. Rezultate šian nepajudinu rankos per riešą, kaip reiks siuvinėt blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 13, 07:12)
Pasiguosiu, vakar buvom išvykę su dviračiais, kėliau mažių nuo jo ir nikstelėjau ranką. Rezultate šian nepajudinu rankos per riešą, kaip reiks siuvinėt  blink.gif  blink.gif

na va kaip nesmagu.. blink.gif bet gal tik šiandien nekaip atrodo, po truputį atleis.. žodžiu laikykis ir sveik! 4u.gif

P.S. man dalijimas tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiguosiu, vakar buvom išvykę su dviračiais, kėliau mažių nuo jo ir nikstelėjau ranką. Rezultate šian nepajudinu rankos per riešą, kaip reiks siuvinėt  blink.gif  blink.gif

vajej kaip negerai unsure.gif gal kokį spiritinį kompresiuką užsidėk g.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, tikiuos link pietų skausmas nurims, gerai, kad dabar bent klaviatūrą eina paminyt thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Mingomi @ 2010 05 12, 22:33)
mergaites, siandien diena dar Hmmm... isirase i lino grupe, tik jos cia kaip ir nematyti...  smile.gif

Nu va, kaip tik ruošiausi skųstis, kad mane pamiršot biggrin.gif Gerai, kad iki galo daskaičiau biggrin.gif

Tiesa, tema mano bus Disnėjaus personažai smile.gif Vakiui mano į kambarį biggrin.gif

Vienintelis prašymas bus (jei įmanoma), kad būtų skirtingi mano vaikui patinkančių multikų personažai blush2.gif Nu tipo: žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi biggrin.gif), batman'as ir t.t. ir pan. ax.gif

Paveiksliukų kiek rasiu, pasistengsiu įkelt, bet šiaip tai tik pvz. Jei kas turės gražesnių ar labiau patinkančių schemų, galima siuvinėti kokias norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2010 05 12, 21:23)
Pritariu minčiai,kad AIDOS grupei reikia pasidalinti į du pogrupius,Darbelis daug gražesnis gautųsi,ir ne kilimas, kaip kažkuri rašė  biggrin.gif

Beja, Čiole - SU GIMTADIENIU!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 13, 07:26)
vajej kaip negerai  unsure.gif  gal kokį spiritinį kompresiuką užsidėk  g.gif

labas rytas,vos shoko negavau blink.gif dalinat del medzagos taupymo? as taip dziaugiaus kad didele grupe ,atitinkamai ir tema issirinkau unsure.gif man 6zuvys ar kas ten bus per juros gyviai nesiziures schmoll.gif
karsta.gif dar sirdis tebesitranko. juk galima sukomponuot ir iseis kelios pagalves mirksiukas.gif sukarpykit medziaga i vsio bigsmile.gif jau ant esamu paruostu kitos ir siuvines.Man net siuvinet RRnoras dingo verysad.gif
ka darysit jei visos i lina parbegs? biggrin.gif o pauksciukus suplanavau kad pailgai i son medziaga kirpsiu.bus pailgas paveiksliukas...

Pauksciuk tikesimes,kad ranka greit atsigaus. vakar buvo nelaimiu diena:man kakla ,vyrui nugara susuko doh.gif ir seip visokiu nesamoniu atsitiko...

Negalima spiritu tept sanariu ardo kremzles 4u.gif (mes barsuko taukus naudojam )
Atsakyti