Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

ne bijomasi ,o tiesiog ant jo nebandem siuvinet.bent jau as as masciau kad pabandyt.bet siuvinesiu tada kai tikrai to noresiu .nes ant linas smulkesnis,as vos ant aidos smulkiausios nesenai pramokau siuvinet.

kad nesirinkt jum siuvanciom su linu ant aidos, o mum pereit ant lino,siulau pasidalinti.o dar ir naujokiu yra kurios taipat nemokes. 4u.gif
Papildyta:
o kodel jus nagalite siuvinet ant aidos ?tai tada jus prisitaikykit,aida siuvinejanciu daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
nu ka zinau... man rodos per pusmeti kol tas darbas ateis tai ir prie lino pribresit... tik va ar tom kas ant lino siuvineja nebus nesmagu ant aidos pereit? nesu lino ar ewo bandzius, bet jau jauciu,kad galeciau ismegint...
Atsakyti
tai dar klausimas ar bus norinciu ant lino siuvineti, as nors ir nebijau,bet vistiek mieliau Aida rinksiuos
Atsakyti
Esu tik kartą siuvinėjus ant lino, bet jau tokio prasto, siūlai nelygių storių buvo suausti doh.gif Šiaip patiko, bet aš nenorėčiau ant jo siuvinėt, nes man jis per smulkus, mano akys greit pavargsta. Aš už Aidą mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Katės (bus schemos)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos)

4. Inesiuuu

5. Decopa

6, Ingrida45

7. sauluzee

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele

10.
Atsakyti
dar merginos noriu paklausti ar tinka ,ir ar galima siuvinet is turimu siulu,graziai atiderinant.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 19:09)
dar merginos noriu paklausti ar tinka ,ir ar galima siuvinet is turimu siulu,graziai atiderinant.

Kodėl gi ne? Jei viskas dera ir gražu, manau galima ax.gif
Atsakyti
Visa diena nerimstu bandau tema sugalvot smile.gif
Atsakyti
niu man tai nelimpa aida nors tu ka blush2.gif nors esu tik pradedancioji...
Atsakyti
Nu ir aš noriu prisijungti smile.gif
Perskaičiau ką prikalbėjot ir tikrai pritariu minčiai, kad dalintis į dvi dalis: patyrusias siuvinėti ant lino, o pradedančias ant Aidos. Na bent jau man nebus malonu išsiųsti baisiai ant lino išsiuvinėtą darbelį blush2.gif Aš norėčiau staigmenos, įdomu pamatyti kas kaip įsivaizduoja tą dalyką...
Pataisykit jei klystu, bet suprantu šį "reikalą" taip: kiekviena iš grupės narių turi paruošti medžiagą ir išsiuvinėti pirmąjį savo sugalvotos temos paveiksliuką. Na ir paskui siunčia sekančiai. Ar teisingai?
Mano tema būtų - zodiako ženklas "Žuvys". Tikiuosi pakankamai yra schemučių tam, nors aš net neturiu jos dar ax.gif doh.gif
Atsakyti
geles ,afrika,gyvuneliai,egiptas, smulkus,prieskoniai ,vaisiai,darzoves,pauksciai,siluetai juoda balta gali buti didesni nes jie lengvi. 4u.gif kiek temu bigsmile.gif
Papildyta:
kiekviena iš grupės narių turi paruošti medžiagą ir išsiuvinėti pirmąjį savo sugalvotos temos paveiksliuką

taip pritariu ,as pasirinkau rytu tema.aisku kas lengviau tai hieroglifai .bet vien tik to nenoriu.kaupiu netgi is dideliu darbu ,iskerpu tai ko noreciau.bet nebutinai siuvinet ka as paruosiu,tai bus kazkam pavyzdys,o kazkas ir pasinaudos mano duotom schemom.

Atsakyti
kazi ar cia tiek susirinks kad du rr'ai iseis... beto nezinociau kur dalyvaut... peachi taip teisingai. isiusi savo, gausi kitos dalyves medziaga. fainos temos kolkas. tik va neapsisprendziu ar man dar vieno rr'o reikia...

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Katės (bus schemos)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos)

4. Inesiuuu

5. Decopa

6, Ingrida45

7. sauluzee

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys
Atsakyti