Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 18:19)
Decopa - O...vėl TT teks siuvinėti, o jau džiaugiausi, kad niekas jų nepasirinko biggrin.gif O būtinai reikės iš Jūsų įmestų schemų siuvinėti ar bus galima, jei nebus kokio iš savo lobynų išsiuvinėti? (pas mane jų visa krūva)

Najau tik nepeik TT gali ir is savo lobynu siuvineti, ir jei negaila tai gal pasidalint gali jomis:)
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 12, 18:19)
Decopa - O...vėl TT teks siuvinėti, o jau džiaugiausi, kad niekas jų nepasirinko biggrin.gif O būtinai reikės iš Jūsų įmestų schemų siuvinėti ar bus galima, jei nebus kokio iš savo lobynų išsiuvinėti? (pas mane jų visa krūva)

Man tai tikrai bus galima ir iš savo lobyno siuvinėti.
Atsakyti
as atsirinkau, issikirpau nei per mazas,nei per dideles,ir prisidejau i aplanka daugybe tai rinktis bus is ko.
Papildyta:
dekopa as jau kraunu pas tave lelijas tai tau ju bereikia?jai siuvinesi tt ,tai glesi man bet kada parasyti ir as tau atsiusiu visas lelijas.

kazkuri buvo idejusi geisu aciu,bet pati tokias turiu bet ju nesirinkau.jai ne viena nesupyks noreciau kad rinktumetes ka as esu isidejusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 12, 18:20)
Najau tik nepeik TT   gali ir is savo lobynu siuvineti, ir jei negaila tai gal pasidalint gali jomis:)

Nepeikiu, tik kai iš eilės išsiuvinėjau penkis, o dabar šešto pusytė numesta guli, kurį reikia pabaigti, tai man truputį alergija nuo jų. biggrin.gif Bet nieko nesakau, jie tikrai gražūs smile.gif
Žinoma, galėsiu įmesti į Jūsų albumą. Sudėkit, kokių norėsit, o po to dar paieškosiu pas save gražesnių, kurie nesikartoja 4u.gif

p.s. mano nuomone, tai jei kažkas pas save randa kitų temom tinkančių schemų ir netingi jų įkelti, tai tegu kelia, o temos šeimininkė pasilieka teisę jas ištrinti, jei nenori, kad toks paveiksliukas būtų išsiuvinėtas, nes ne visada sutampa skoniai, o kartais pačios ne viską atrandam, kas gražu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 12 gegužės 2010 - 17:29
Na as del TT tai nesirenku man labiausiai patinkanciu, man jie visi grazus. Gal merginos kurios juos jau siuvinejo galetu patarti ant kokios spalvos ir kokio tankumo kanvos jie geriausiai atrodytu ? blush2.gif

Uodegyte,del leliju as tau savo emeila atsiusiu,as manau as ju pilnus varijantus issisiuvinesiu,labai jau alpstu del siu geliu tai norisi viso vaizdo wub.gif

beje i albuma galit kelt kas ka turit is TT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo decopa: 12 gegužės 2010 - 17:37
Na, besiuvinėdama pastebėjau, kad ne visi jie vienodi...Atsirenku jau pagal spalvų ženklus schemose. nežinau kodėl, bet yra dviejų rūšių šie meškiai smile.gif
Aš, kadangi tik mokiausi siuvinėti, tai siuvinėjau ant 14ct Aidos,baltos.Todėl nieko negaliu patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 12, 18:22)
Man tai tikrai bus galima ir iš savo lobyno siuvinėti.

Aš taip pat noriu patikslinti,kad galima siuvinėti ir savo turimus paveiksliukus šalių tema 4u.gif Tik nelabai norėčiau,kad kas nors siuvinėtų vėliavas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 12, 16:59)
AIDA

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

4. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

5. Decopa Tatty Teddy meskuciai ( schemos bus sudetos albume ) AIDA ( VLN )

6, Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

7. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

8. Peachy_sheila Angeliukai AIDA(KL)

9. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)

10. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės

11. ameera kolibriai , Aida (Kaunas)

12. zuzanele drugeliai Aida (Kaunas)

13. mamusikas prieskoniai Aida (VLN)
LINAS(ewas ir pan.)

1. mingomi 'ale pyragaiciai' (dar tema ne galutine) LINAS

2. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

3. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

4. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

5. Pauksciukas heritage paukstukai- linas/ ewas (KL)

6. Čiolė heritage paukstukai- ewas (KL)

7. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

sąrašas koreguojamas iki penktadienio 18val
Surašykit į sąrašą kas iš kurio miesto

Apsisprendžiau - mano tema angeliukai. Tai trinu visas žuvų schemeles (ačiū už jas) ir būsiu labai dėkinga jei kas turite angeliukų įkelsite schemučių man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 05 12, 19:06)
Apsisprendžiau - mano tema angeliukai. Tai trinu visas žuvų schemeles (ačiū už jas) ir būsiu labai dėkinga jei kas turite angeliukų įkelsite schemučių man 4u.gif

Einu kelti.
Atsakyti
***** nerandu kaip ištrint sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 05 12, 18:09)
Einu kelti.

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 05 12, 19:12)
***** nerandu kaip ištrint sad.gif
Papildyta:
thumbup.gif  4u.gif

Radau, kai ištrinti, galiu tai ir padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 12, 18:14)
Radau, kai ištrinti, galiu tai ir padaryti.

Nu tiesiog pasaka bigsmile.gif Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti