Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Sveikutes merginos,
Nors as tik pradedanti, bet labai noreciau prisijungti prie jusu smile.gif Ar piimsite ?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš taip pat nesu profė blush2.gif Bet labai norėčiau prisijungti ax.gif Tačiau temukės dar nesugalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 05 10, 15:55)
O tai kaip čia išeina? Štai dabar visos susirenkat susigalvojat kas ką ir pagaliau pradedat. O tada kas? Tema bus ilgą laiką užgesus, nes negalėsit rodytis, ką siuvinėjat? Na aš čia kaip cekava Zosė paklausiau  biggrin.gif

tai skelbsim kaip einasi kas jau kam siuncia ax.gif g.gif
Atsakyti
as irgi noreciau jungtis, tema dar galvoju, bet bus 'ale pyragaiciai'

as tai tikrai ant lino arba evenweave blush2.gif
Atsakyti
o va nesu ziurinejusi tu RR paveiksliuku, ju tiek daug ir smulkuciu? kur butu galima ju rasti? blush2.gif
Atsakyti
cia temuke susigalvoji,jai nori pacios parenkam ka siuvineti ,arba pagal tema ieskaisi schemuciu .
Atsakyti
arba ornamentai, kazkas i RP panasaus

bet as tai lauksiu siurprizu smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu siurprizų biggrin.gif Taip daug įdomiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėčiau ir aš jungtis, bet labai jau gąsdina siuvinėjimas ant lino blush2.gif Pati imčiau Aidą. Ir dar nelabai suprantu, tas schemas reiks mergaitėms forume paskelbt ar išsiųst kartu su medžiaga? g.gif
Atsakyti
tai siulyciau jai bus daug merginu padalint i dvi grupes,pradedanciosiom su aida,ir mokanciom su linu ir evenweave ?kaip mintis merginos ?
Atsakyti
Gal galit kas pasakyt, kodel lino taip bijomasi ? As mokintis nuo lino ir pradejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 05 10, 16:55)
O tai kaip čia išeina? Štai dabar visos susirenkat susigalvojat kas ką ir pagaliau pradedat. O tada kas? Tema bus ilgą laiką užgesus, nes negalėsit rodytis, ką siuvinėjat? Na aš čia kaip cekava Zosė paklausiau  biggrin.gif

neuzges tikrai. bus ka tartis del siuntimo kaip sekas ir pan.
as mastau ar man jungtis ar ne g.gif ziuriu nemazai zmoniu susirinko tai grazus rezultatas bus...
kas to lino bijot galit prasyt kad tas darbas pas jus veliau ateitu. vistiek sitas reikalas ilgai truks. tad nereikia skirstytis, nes kuo daugiau dalyviu tuo smagiau... tik ar kas planuojat ant 18 aidos siuvinet? nes man per smulku gali but... kazkaip linksta sirdis kad jungsiuos. begalo smagus jausmas,kai nueini i pasta ir gaves siuntinuka pradarai voka thumbup.gif
reiks kiekvienai dalyvei sukurt pasto dezutes gmaile, kur reiks schemas siust ir tartis svarbius slaptus dalykus.
temos savininke gali schemu atsiust, bet tai nereiskia,kad jos ir bus issiuvinetos cool.gif
Atsakyti