Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Dantiste, labai gražios širdelės.
Tikiuosi problemą išspręsit.
Labanakt.
Atsakyti
Labanakt

Mum dar prie lino bent vienos merginos tikrai reikia, labai reikia. Čiolė mum tikrai tiktų, ar girdi Čioleeeee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 11 gegužės 2010 - 21:19
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 22:13)
tai mes Lino merginos galim rinktis didesnį križiukų kiekį, mano gautūsi po du paukštukus kiekvienai.

Šiaip aš kitam forume žiūrėjau kaip žaidžia RR- tai kartais tikrai po du siuvinėja ar netgi daugiau. Mačiau viena pasirinkus temą vabaliukai- tai ten į langelį jų tikrai ne vienas telpa.

Čia yra apribojama langelių kiekis, kad nebūtų taip, kad viena išsiuvinėjo labai didelį, kita labai mažą paveiksliuką.
Atsakyti
tu sirdeliu yra 75 ar 150 bigsmile.gif as sutinku sirdele siuvinet drinks_cheers.gif
apie kieki ir as galvojau.juk smulkiu daugiau galima pasiuvinet. bet manau ribos turi but. Nebent paklodes didumo medziaga lotuliukas.gif tada galima ir 150kryziuku apsiimt.gal kas sugeba tokius didelius greit siuvinet as tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Aš jau vieną nužiūrėjau širdelę thumbup.gif

Labanakt, pailsinkit akeles per naktį 4u.gif
Atsakyti
Dar prieš einant miegot truputį garsiai pamąstysiu...Kiekviena siuvinėjam skirtingai, ypač pradedančios (na, dėl kryžiukų guldymo krypčių). Ar nereikėtų susitarti, kad viename darbelyje visi kryžiukai į viena pusę gultų? O gal aš čia savaime suprantamą dalyką jau išmąsčiau.. Jei ką-nepykit, tikrai nedaug patirties turiu dar smile.gif
Atsakyti
geras klausimas thumbup.gif mano virsutinis siulas / .\ -tada gaunasi isvis negrazus kryziukas verysad.gif jauciu praktikos igausim ir visokiu stiliu isbandysim doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
as idesiu ir didesniu schemu,juk galima "iskirpt" reikiama vieta,pvz. pauksciuka is geliu lauko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 22:08)
Atkeliu arčiau  ax.gif
sukurtas albumas

Per http://s202.photobucket.com/.

Vardas: RRfanclub (tarpai neleistini)

Slaptažodis: siuvinejimas

AIDA

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu (juros fauna) Aida

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

7. sauluzee Pasaulio šalys AIDA

8. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

9. tvikse sunys(nevaikiski geriau) AIDA

10. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės

11. Čiolė heritage paukstukai-Aida

12. ameera kolibriai , Aida

13. zuzanele drugeliai Aida

LINAS(ewas ir pan.)

1. mingomi 'ale pyragaiciai' (dar tema ne galutine) LINAS

2. Dantiste LINAS

3. Inesiuuu   pauksciukai visokie Ewas

4. rolyte?

5. Pauksciukas heritage paukstukai- linas
sąrašas koreguojamas iki penktadienio 18val

pasirasiau tema. tikiuos bendrom jegom rasim schemu 4u.gif jau viena yra cool.gif
ar sutinkat kad prie albumo pavadinimo butu prirasyta tema?
ir sumasciau,kad ypatingus nurodymus galim parasyt paveiksliuko antrastej (add title).
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 22:18)
Labanakt

Mum dar prie lino bent vienos merginos tikrai reikia, labai reikia. Čiolė mum tikrai tiktų, ar girdi Čioleeeee

Aha, išgirdau biggrin.gif biggrin.gif Tik p[usdienį nebuvau prie kompo, o jau visko pilna... Kas bus kai neskaitysiu temos savaites tris??? Gal kuri paukščiukų sukels ir pas mane?? Nelabai aš jų turiu, o ir dabar esu užsiėmus kelionės rūpesčiais... verysad.gif verysad.gif Galiu mėgint ir ant lino ir aidos... (optimistė patapau wink.gif ) gal nesugadinčiau darbo??? Tik klausimas kaip suspėt per tris darbo savaites užsienyje išsiuvinėt ne tik ant aidos, bet ir ant lino g.gif g.gif g.gif Todėl į jūsų lininių grupę ir nesiveržiu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
SOS!!! pasimetusi del temos sad.gif

norisi kazko skanaus, bet kad ir sistema kazkokia tais butu... Vautier sirdutes labai skanios... linines, nebus per daug sirduciu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 11, 22:25)
tu sirdeliu yra 75 ar 150 bigsmile.gif as sutinku sirdele siuvinet drinks_cheers.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 22:27)
Aš jau vieną nužiūrėjau širdelę  thumbup.gif

aciu mergaites 4u.gif na lauksim dar ka kitos linininkes pasakys biggrin.gif

mano virsutinis siulas irgi /. bet man persiorientuot nesunku. manau kad jau kaip pirmas paveiksliukas bus issiuvinetas, taip reikes ir toliau testi, kad visi vienodai butu g.gif

dar as klausima. o tame langelyje, kuriame siuvinesiu, galima bus su issiplaunanciu markeriu pasibraizyti? na, kad issicentruot savo pasirinkta paveiksleli, ar pasizymet 10*10 blush2.gif
Atsakyti
kazi kodel niekas neturi geliu, vaisiu darzoviu ir pan? :hmmm:
Atsakyti