Na taip, šiandien nieko daugiau nebereikia, tik schemų. Turbūt ir užmigsiu galvodama apie jas

reiejo i puslapi ieiti
tada besiuvinedama tikrai eile uzkimsiu

tada besiuvinedama tikrai eile uzkimsiu

Aš jau keliauju darbuotis, nes nieko beveik nepasiuvinėjau
, bet viena akim vis tiek įvykius seksiu

o as sianakt jau sapnavau

Aš ir nieko nepasiuvinėjau, bet jaučiu reikia pradėta darbą baiginėt, nes paskui visai neprisėsiu...

O aš vietoj banko finansinių ataskaitų matau schemas.Jau kažkas negerai..
Reikia išsijungti kompą matyt

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 17:53)
o cia galima papildyti ne tik sau bet ir kitai schemu?
ooo kiek jūs čia visko pridarėt

papildykit ir mano albumėlį transporto priemonėmis, nes įsivaizduoju,kad darbelis kabės mano sūnaus paauglio kambaryje, tad norėčiau transporto ne visai leliukiško

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 11, 20:47)
ir albumai sukurti
šaunuolės merginos
papildykit ir mano albumėlį transporto priemonėmis, nes įsivaizduoju,kad darbelis kabės mano sūnaus paauglio kambaryje, tad norėčiau transporto ne visai leliukiško
na supratot,ką norėjau pasakyti 

Aš papildysiu,bet neprižadu,kad šiandien spėsiu

Aš irgi jau vaizduojuos, kaip bus gražu. Aš šiandien jau nesiuvinėsiu, pereitą naktį iki vidurnakčio ant 18 aidos siuvinėjau.
Geras užsiėmimas darbe naktį ir miego nesinori.

Jeigu dar rasite ar turite drugelių papildykite, nes jau kiek radau, tiek.

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 11, 20:47)
ir albumai sukurti
šaunuolės merginos
na supratot,ką norėjau pasakyti 

Turiu rimto, tuoj papildysiu.
Ir jei dar kas nors atrasite pas save kokių schemučių su šalimis/"jų atmosfera",būčiau dėkinga jei pasidalintumėte