Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Na taip, šiandien nieko daugiau nebereikia, tik schemų. Turbūt ir užmigsiu galvodama apie jas lotuliukas.gif
Atsakyti
reiejo i puslapi ieiti doh.gif biggrin.gif

tada besiuvinedama tikrai eile uzkimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau keliauju darbuotis, nes nieko beveik nepasiuvinėjau doh.gif , bet viena akim vis tiek įvykius seksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as sianakt jau sapnavau hihihi.gif
Atsakyti
Aš ir nieko nepasiuvinėjau, bet jaučiu reikia pradėta darbą baiginėt, nes paskui visai neprisėsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
O aš vietoj banko finansinių ataskaitų matau schemas.Jau kažkas negerai.. blink.gif Reikia išsijungti kompą matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 17:53)
o cia galima papildyti ne tik sau bet ir kitai schemu?

ooo kiek jūs čia visko pridarėt bigsmile.gif ir albumai sukurti bigsmile.gif šaunuolės merginos thumbup.gif
papildykit ir mano albumėlį transporto priemonėmis, nes įsivaizduoju,kad darbelis kabės mano sūnaus paauglio kambaryje, tad norėčiau transporto ne visai leliukiško mirksiukas.gif na supratot,ką norėjau pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 11, 20:47)
ooo kiek jūs čia visko pridarėt  bigsmile.gif  ir albumai sukurti  bigsmile.gif  šaunuolės merginos  thumbup.gif
papildykit ir mano albumėlį transporto priemonėmis, nes įsivaizduoju,kad darbelis kabės mano sūnaus paauglio kambaryje, tad norėčiau transporto ne visai leliukiško  mirksiukas.gif  na supratot,ką norėjau pasakyti  blush2.gif

Aš papildysiu,bet neprižadu,kad šiandien spėsiu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jau vaizduojuos, kaip bus gražu. Aš šiandien jau nesiuvinėsiu, pereitą naktį iki vidurnakčio ant 18 aidos siuvinėjau. doh.gif Geras užsiėmimas darbe naktį ir miego nesinori.
Atsakyti
Jeigu dar rasite ar turite drugelių papildykite, nes jau kiek radau, tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 11, 20:47)
ooo kiek jūs čia visko pridarėt  bigsmile.gif  ir albumai sukurti  bigsmile.gif  šaunuolės merginos  thumbup.gif
papildykit ir mano albumėlį transporto priemonėmis, nes įsivaizduoju,kad darbelis kabės mano sūnaus paauglio kambaryje, tad norėčiau transporto ne visai leliukiško  mirksiukas.gif  na supratot,ką norėjau pasakyti  blush2.gif

Turiu rimto, tuoj papildysiu.
Atsakyti
Ir jei dar kas nors atrasite pas save kokių schemučių su šalimis/"jų atmosfera",būčiau dėkinga jei pasidalintumėte 4u.gif
Atsakyti