Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(rolyte @ 2010 05 10, 14:45)
Beje Florestina, pašto mums nereikės - aš irgi Vilniuje prie pašilaičių gyvenu  drinks_cheers.gif

Vis tiek gali tekt siųsti, nes veiksmas vyksta ratu, kol vėl sugrįžta pirmajai. Sudarysim seką kas kam siunčia, tik pradžioj išsiaiškinkim kiek mūsų bus.

Suvedu į sąrašiuką, kad nepasimestume:
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Katės (bus schemos)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos)

4. Inesiuuu tema galvoja

5. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gegužės 2010 - 14:11
as irgi dalyvauciau, bet niekad nesiuvinejau ant lino, tik ant aidos, tad jei kas ant jos darba darys, bijociau sugadint... blush2.gif taip kad geriau susilaikysiu... blush2.gif
Atsakyti
as taipat ant aidos,jai merginos sugalvosit ant lino mirksiukas.gif tik ne man siuvinet biggrin.gif jai ka blush2.gif
Atsakyti
As irgi noreciau dalyvauti , jei tik priimsit blush2.gif tema iki vakaro sugalvociau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 05 10, 15:22)
As irgi noreciau dalyvauti ,  jei tik priimsit  blush2.gif  tema iki vakaro sugalvociau  drinks_cheers.gif

Tai dar galvojančių yra, nepradėsim vakare tikrai. Juolab, kad aš nakčiai išeinu į darbą ir rytoj tik po pietų apsireikšiu forume. g.gif

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Katės (bus schemos)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos)

4. Inesiuuu tema galvoja

5. Decopa tema galvoja

6. ...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 14:20)
as taipat ant aidos,jai merginos sugalvosit ant lino  mirksiukas.gif  tik ne man siuvinet  biggrin.gif jai ka  blush2.gif

as is klp tau galiu parodyt kaip reik mirksiukas.gif
Atsakyti
parodyt ir sau siuvinet ,kas kita kai kitam zmogui . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 16:11)
parodyt ir sau siuvinet ,kas kita kai kitam zmogui . unsure.gif

juk tai nebus kažkokie meno šedevrai, o tik nedidelės schemukės, nebijokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi nesu profesionale, bet labai stengsiuos rolleyes.gif thumbup.gif ir tikiuosi nenuvilsiu
Atsakyti
tikekimes, kad visos dalyves pasirinks aida medziagele biggrin.gif
Atsakyti
As tikrai Aida smile.gif
Atsakyti
O tai kaip čia išeina? Štai dabar visos susirenkat susigalvojat kas ką ir pagaliau pradedat. O tada kas? Tema bus ilgą laiką užgesus, nes negalėsit rodytis, ką siuvinėjat? Na aš čia kaip cekava Zosė paklausiau biggrin.gif
Atsakyti