Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

o 14 aida tinka ?cia klausiu ,savo pasirenku,del patogumo jum siuvineti .o ka reiskia registracija ?cia kur?
Papildyta:
jau supratau cia paskutiniu dalyviu registracija ax.gif
Atsakyti

1.registracija manau iki kokio ketvirtadienio gal?
2.va cia man labiausiai sitas idomu. jei dalinam i dvi dalis tai neisivaizduoju kaip...
3.na startas po registracijos pabaigos prasideda ar ne? biggrin.gif
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu (abiejose grupese) tema pauksciukai aplamai(zweigard) ir juros fauna Aida

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele drugeliai

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

12. tvikse AIDA

13. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės

14. Čiolė heritage paukstukai

15. ameera kolibriai AIDA

vo cia registracija, Uodegyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 15:33)
o 14 aida tinka ?cia klausiu ,savo pasirenku,del patogumo jum siuvineti .o ka reiskia registracija ?cia kur?
Papildyta:
jau supratau cia paskutiniu dalyviu registracija  ax.gif

Aš tai norėčiau siuvinėt sau (o toliau ir jums siųst) 16-18 aidą... (pasižiūrėsiu kurią rasiu... O registracija kiek suprantu tai čia norinčių siuvinėt kartu... Žodžiu kas pavėluos, tai turės laukt naujo RR wink.gif
Atsakyti
gal paukstuku myletoju nedalinkim, isiuvinesim.isiuvinesim mes jusu tuos pauksciukus.o aidos siuvinetojas isimkim is eiles ,taip ir gausis dvi grupes,inesiuuu sake abiejose tai ji ir vienoj grupej ir kitoj.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 15:37)
gal paukstuku myletoju nedalinkim, isiuvinesim.isiuvinesim mes jusu tuos pauksciukus.o aidos siuvinetojas isimkim is eiles ,taip ir gausis dvi grupes,inesiuuu sake abiejose tai ji ir vienoj grupej ir kitoj.

Na aš irgi pritariu: nereikia čia mūsų išskirt mirksiukas.gif Bus visai įdomu ir ne tik paukščiukus pasiuvinėt bigsmile.gif bigsmile.gif Tik va pasidalinam kas linas, o kas aida ir viskas... Ar ne?? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
del aidos nesiderekim biggrin.gif kokia aida 18,16,ar 14 visos prie dydziu ir spalvu prisitaikysim 4u.gif
Atsakyti
Merginos nelabai suprantu sad.gif
Tai nusiperkam medziagele, o kiek jos reikia pirkti, kad kiek paveiksliuku turetu tilpti ? po to reikia suzymeti kvadratelius 70x70 ir pasirinktinai is savo temeles issiuvineti viena paveiksliuka ir po to siusti.. Ar taip suprantu as g.gif
Atsakyti
aha teisingai ,bet va as imsiu bet kiek, kiek sugalvosiu, o kiek liks niekur nepradings 4u.gif

o del saraso negalime dalinti nes dar kai kurios nepasirase ant ko siuvines.
Atsakyti

Aš siūlau sukurti kad ir RR pavadinimo bendrą albumą kad ir per čia. O jame kiekviena tegu susikuria savo albumiuką ir užsideda slaptažodį, kad kitos neįeitų ir ten kelia savo išsiuvinėtų robinukų nuotraukas. Kai visos baigia, tada slaptažodžiai panaikinami ir visos gali pasižiūrėti, ką kuri siuvinėjo. O galutinį rezultatą įkeliam į forumą. g.gif
[/quote]

Aš per čia nemoku blush2.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 11, 16:33)
1.registracija manau iki kokio ketvirtadienio gal?
2.va cia man labiausiai sitas idomu. jei dalinam i dvi dalis tai neisivaizduoju kaip...
3.na startas po registracijos pabaigos prasideda ar ne? biggrin.gif
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu (abiejose grupese) tema pauksciukai aplamai(zweigard) ir juros fauna Aida

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele drugeliai AIDA

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

12. tvikse AIDA

13. Danguoliukas 33 AIDA - transporto priemonės

14. Čiolė heritage paukstukai

15. ameera kolibriai AIDA
vo cia registracija, Uodegyte smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 16:39)
del aidos nesiderekim  biggrin.gif kokia aida 18,16,ar 14 visos prie dydziu ir spalvu prisitaikysim  4u.gif

Tai supratau Aidą pasirenkam pačios kokią norim, o kaip su siūlais? Ar siuvinėsim su nurodytais, ar galėsim pritaikyti iš savo turimų... g.gif

Man tai šis mėnuo labai įtemptas, bet gal kaip nors suspėsiu, bet nuo birželio pirmos jau nebebus jokių kliūčių, siuvinėsiu ir kaifuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as ant lino kiek prisibijau siuvineti, nes ne karto nebandziau. O darbelio del to nesinori sugadinti ..
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 11, 15:40)
Merginos nelabai suprantu sad.gif
Tai nusiperkam medziagele, o kiek jos reikia pirkti, kad kiek paveiksliuku turetu tilpti ? po to reikia suzymeti kvadratelius 70x70 ir pasirinktinai is savo temeles issiuvineti viena paveiksliuka ir po to siusti.. Ar taip suprantu as  g.gif

Pradžioj taip, nusiperki medžiagą, padalini kvadratėliais, tiek, kiek yra dalyvių ir išsiuvinėji pirmąjį paveikslėlį pasirinkta tema, tada siunti tai, kuri dar nesiuvinėjo. O tu gauni iš kitos medžiagą ir siuvinėji paveikslėlį jos pasirinkta tema. O kai tavo medžiaga apkeliauja visas dalyves, ji vėl sugrįžta tau. Ir tu turi tokį kolektyviną samplerį, kuri gali rėminti ar kitaip panaudoti. Aš galvoju apie dekoratyvinę pagalvėlę.
Atsakyti
nu nesuprantu. o tai kur jus zadat deti schemas tinkancias vienai temai kad butu is ko rinktis?as tai isivaizduoju taip.
isiuvineju savo paveiksliuka ir siunciu darba kitai.
pati gaunu tarkim drugelius.
tada nueinu i drugeliu pasto dezute.
ten jau buna prisiusta drugeliu schemu, dar temos seimininkes laiskutis su nurodymais.
issirenku schema ja issiuvineju ir i ta drugeliu dezute nusiunciu savo baigta darbeli.
taip kas nores (isskirus ta,kuri tuos drugelius pasirinko) gales pasiziuret kaip tas RR'as laikos.
kai isiusiu drugelius kitai,ta kita gales nueit i ta pacia dezute ,issirinkt schema, parodyt paveiksliuka ir t.t.
viskam pasibaigus drugeliu temos savininke gaus dezutes slaptazodi ir gales pamatyt kiek schemu susirinko, kaip darbas ejo...

gal kitu minciu turit? paaiskinkit man zioplai...
Atsakyti