Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

ir aš noriu pasitikslinti:)
2. Rolyte tema Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA. Kitoms siuvinėju ant bet kokios medžiagos.
jau labai smalsu, po kiek dalyvių bus komandose, kad bent mintyse pradėt dėliotis kvadratukus.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 05 11, 13:41)
Kaip suprast: nevalia žinot slaptažodžio savosios dėžutės???? Tai aš negaliu pasiskaitinėt ar pasižiūrėt savo "laiškų"  g.gif  g.gif  g.gif (na toj naujoj sukurtoj dėžutėj???

taip negalesi. galesi tik likusiu dalyviu dezutes matyt. ten juk visas procesas matysis. tai jei zinotum jokios staigmenos nebebutu. tokia esme to zaidimo.

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele drugeliai

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

12. Peachy_sheila

13. Danguoliukas 33 AIDA

14. Čiolė heritage paukstukai

15. ameera kolibriai AIDA

o gal nieko tokio jei kelios dalyves tures tu paciu paukstuku RR'a? ipac jei ju daug yra... jau nudziugau, kad radau ko noreciau ir ryzciaus dalyvaut, bet va pasirodo netik man jie patiko bigsmile.gif
o paveiksliuku dydis standartiskai apie 70x70 kryziuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 11 gegužės 2010 - 12:59
Dėl tų paukštukų tai ir aš apie juos svajojau, dabar kai dar daugiau jų pamačiau, tai visai užsimaniau, bet pagalvojau, kad temos negali kartotis, dėl to ėmiau kolibrius smile.gif
Atsakyti
AS jau anksciau kazkur buvau prisirasiusi, o va dabar vel nieko prie manes nieko nera sad.gif Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 11, 14:01)
AS jau anksciau kazkur buvau prisirasiusi, o va dabar vel nieko prie manes nieko nera sad.gif  Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

tempas rašymo didelis, jei ką keičiate, pačios pacituokit visą sąrašą ir pasitaisykit prie savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai'

9. zuzanele drugeliai

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

12. Peachy_sheila

13. Danguoliukas 33 AIDA

14. Čiolė heritage paukstukai

15. ameera kolibriai AIDA

Ameera, gali būti ir vienodos temos. Gali taip būti, kad visos viena tema siuvinėja. Bet aišku, ne visoms ta tema gali būti priimtina, todėl renkasi kitokias.
Atsakyti
tai kad taip ir rodos dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 11, 14:06)
tai kad taip ir rodos dariau  g.gif

Jau sutvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 11, 14:06)
tai kad taip ir rodos dariau  g.gif

kitos rašydamos, ne paskutiniąją lentą pacituoja, nėra bėda, sąrašas tik derinamas mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jau acha smile.gif aciu jums labai smile.gif
Atsakyti
Mielai prisijungčiau ir aš prie jūsų, tik gaila, kad labai lėtai siuvinėju verysad.gif
Skaitau, kad jūs ruošiatės nerodyti ką išsiuvinėjote iki galo, o pavyzdžiui siuvinėtojos facebooke, daro tarptautinius RR ir išsiuvinėjusios savo paveiksliuką, prieš išsiųsdamos kitai darbelį, jį nufotografuoja ir įdeda į grupės nuotraukas. Bet aš neperšu savo nuomonės, tiesiog būtų įdomu žvilgtelėti į padarytus darbelius blush2.gif Ir dar atkreipkite dėmesį, kad skalbti negalima darbelio, kol visos nebaigs siuvinėti, nes labai "susiskalbia" audinys ir pirmi paveiksliukai būna negražūs.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 11, 14:12)
Mielai prisijungčiau ir aš prie jūsų, tik gaila, kad labai lėtai siuvinėju  verysad.gif
Skaitau, kad jūs ruošiatės nerodyti ką išsiuvinėjote iki galo, o pavyzdžiui siuvinėtojos facebooke, daro tarptautinius RR ir išsiuvinėjusios savo paveiksliuką, prieš išsiųsdamos kitai darbelį, jį nufotografuoja ir įdeda į grupės nuotraukas. Bet aš neperšu savo nuomonės, tiesiog būtų įdomu žvilgtelėti į padarytus darbelius    blush2.gif Ir dar atkreipkite dėmesį, kad skalbti negalima darbelio, kol visos nebaigs siuvinėti, nes labai "susiskalbia" audinys ir pirmi paveiksliukai būna negražūs.

jungiamės jungiamės, juk 3savaitės nemažas laiko tarpas mirksiukas.gif
Atsakyti