Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 11, 09:40)
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Katės (bus schemos)

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 ( HERITAGE, Valerie Pfeiffer 'Harmony' Cross Stitch Collection. ( " susivele paukstukai smile.gif ")  AIDA

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai' (dar del temos dvejoju...)  LINAS

9. zuzanele drugeliai

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

AS NENORECIAU SIUVINET ANT LINO

12. Peachy_sheila

13. Danguoliukas 33

Atsakyti
Labas rytas

Žiū gyvenimas verda thumbup.gif thumbup.gif

Toli junkis su mumi, išsiųsi, pasivaikščios tavo rr po LT ir tik paskutinei merginai teks tau išsiųst. Gal žinai kokia kaina siuntos iki tavęs?

Niu jūs man patikslinkit, aš turiu suruošti medžiagą, ją sudalinti kvadračiukais, padalinti visom schemą , o kuri kurioj vietoj siuvinės, tai jau pačios nuspręsit, taip?
Atsakyti
manau taip idomiau,negu kokreciai viska nurodyt smile.gif
Ciole gal tu jungsies?gal eis suderint su tavo isvykom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 11 gegužės 2010 - 09:47
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 09:43)
Labas rytas

Žiū gyvenimas verda  thumbup.gif  thumbup.gif

Toli junkis su mumi, išsiųsi, pasivaikščios tavo rr po LT ir tik paskutinei merginai teks tau išsiųst. Gal žinai kokia kaina siuntos iki tavęs?

Niu jūs man patikslinkit, aš turiu suruošti medžiagą, ją sudalinti kvadračiukais, padalinti visom schemą , o kuri kurioj vietoj siuvinės, tai jau pačios nuspręsit, taip?

na taip. arba jei nori staigmenos, tai pagal tavo pasiūlytą TEMĄ ,kiekviena išsiuvinės paveiklslėlį pagal savo schemutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 11 gegužės 2010 - 09:46
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 11, 10:46)
na taip. arba jei nori staigmenos, tai pagal tavo pasiūlytą TEMĄ ,kiekviena išsiuvinės paveiklslėlį pagal savo schemutę.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).

2. Rolyte tema Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima ir improvizuoti) AIDA, siuvinėju kitoms ant bet kokios medžagos smile.gif

3. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA

4. Inesiuuu

5. Decopa nevaikiskos undines AIDA

6, Ingrida45 ( HERITAGE, Valerie Pfeiffer 'Harmony' Cross Stitch Collection. ( " susivele paukstukai ") AIDA

7. sauluzee AIDA

8. mingomi 'ale pyragaiciai' (dar del temos dvejoju...) LINAS

9. zuzanele drugeliai

10. Peachy_sheila zodiakas zuvys AIDA

11. dantiste LINAS

AS NENORECIAU SIUVINET ANT LINO

12. Peachy_sheila

13. Danguoliukas 33
Atsakyti
Aš laaabai noriu ax.gif ax.gif Gal ir reikia bandyt... Jei suvėlinsiu išsiuntimą pirmam žmogučiui, tai laaabai atsiprašau iš anksto... ax.gif ax.gif Aš noriu paukščiukų HERITAGE, Valerie Pfeiffer 'Harmony' Cross Stitch Collection (jei teisingai parašiau visą jų pavadinimą)...Tai gal sakau įtraukit ir mane į tą ratą... Nesiuvinėčiau ant lino, nes bijau sugadint blush2.gif blush2.gif O ewenwea ar aida nesvarbu...Manau juk nesirinks merginos labai sunkių schemų g.gif g.gif (kadangi yra daug pradedančiųjų)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 11 gegužės 2010 - 10:36
Junkis ciole i musu buri smile.gif as irgi baisiai bijau, bet jau labai labai norisi... As irgi siu paukstuku noriu smile.gif jau labai man jie meiluciai thumbup.gif
Atsakyti
as va taip sugalvojau ,jai kam tiks.susirinkau begale rytu tema schemuciu,kai kuriu schemu detales iskirpau,kai kam eile bus mano siuvineti tiesig schemas nusiusiu nuorodomis i az,ir taip kiekvienai.o jus issirinksit is ten esanciu.galima siusti ir man taip,nes kitaip nesugalvoju kur schemas patalpinti.i gallery patalpinciau bet vietos nebeturiu,o pastu gali ne visi issiusti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 11, 11:03)
as va taip sugalvojau ,jai kam tiks.susirinkau begale rytu tema schemuciu,kai kuriu schemu detales iskirpau,kai kam eile bus mano siuvineti tiesig schemas nusiusiu nuorodomis i az,ir taip kiekvienai.o jus issirinksit is ten esanciu.galima siusti ir man taip,nes kitaip nesugalvoju kur schemas patalpinti.i gallery patalpinciau bet vietos nebeturiu,o pastu gali ne visi issiusti. blush2.gif

gera idėja thumbup.gif gal netyčia kas turit transporto schemučių, tai pasisakykit mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kiek daug musu smile.gif schemom siusti reikia pasto dezutes sukurt gmaile. bus paprasciau, o ir zaidimui pasibaigus lobynas liks.
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 11, 12:20)
oho kiek daug musu smile.gif schemom siusti reikia pasto dezutes sukurt gmaile. bus paprasciau, o ir zaidimui pasibaigus  lobynas liks.

gera mintis, einu kurti paštą lotuliukas.gif
Atsakyti