Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

user posted image

TAISYKLĖS

SĄLYGOS (prieš tai, kai nuspręsite dalyvauti, prašome perskaitykite)

Susirenka n norinčių dalyvauti
Tada nusprendžia:
- Kokią temą pasirinks;
- Kokio dydžio paveiksliukus siuvinės (dažniausiai renkamasi 60x60 ar 70x70 kryžiukų dydžio paveiksliukus);
- Ant kokio audinio siuvinės (aidos, lino ar evenweave);
- Koks vieno paveiksliuko siuvinėjimo terminas;
- Koks perdavimo (siuntimo) kitoms dalyvėms eiliškumas;
- Kiekviena temos šeimininkė nusprendžia, ar kitos dalyvės po savo išsiuvinėtu paveiksliuku turi pasirašyti (vardą, nick’ą, miestą) ar ne.

Kiekviena dalyvė ruošia gabalą medžiagos, žymi ją į tiek dalių, kiek yra dalyvių Kvadratais 70x70 kryžiukų. Žymėjimas nebūtinai turi būti kvadratais, svarbiausiai, kad plotas nebūtų labai didelis.

Gali būti ir taip, kad kiekviena dalyvė pasirenka atskirą temą.
Pvz. dalyvauja Saulė, Mėnulis, Debesis ir Perkūnija.

Tarkim Saulė siuvinėja kačiukus, Mėnulis lelijas, Debesis medžius, Perkūnija širdeles. Tada kiekviena pasirinktame plote išsiuvinėja paveikslėlį savo tema.

Ir siunčia paštu kitai dalyvei. Reikia siųsti registruotu paštu, nes tik tada bus garantija, kad siuntinys pasieks adresatą.

Tada Saule siunčia Mėnuliui, Mėnulis- Debesiui, Debesis - Perkūnijai, Perkūnija- Saulei.
Tada mėnulis siuvinėja kačiukus, Debesis- lelijas, Perkūnija - medžius, Saulė - širdeles.
Po to vėl siunčia ta pačia tvarka, kol visi langeliai bus užpildyti. Tada vykdomas paskutinis siuntimas ir autorė gauna baigtą samplerį.

user posted image

Taigi, kas jungiasi?

Aš irgi dar nei karto nežaidžiau.

Taigi registruojamės ir galvojam savo temas, kurių norėtumėm.

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gegužės 2010 - 11:25
Sveikos:) norėčiau dalyvauti ir aš.
2. rolyte, dėl temos dar galvosiu..
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 05 10, 13:13)
Sveikos:) norėčiau dalyvauti ir aš.
2. rolyte, dėl temos dar galvosiu..

Kadangi idėja gimė vakar- tai aš ilgai galvojau vakare, o ryte tik pabudus pamačiau kabantį savo rankšluostį ant kurio ir yra pavaizduota vandenyno gelmė.
Atsakyti
as galvoju rytu tema hieroglifai,augalai, geisos.bet laukiu kol klaipedietes prisijungs blush2.gif
Atsakyti
na aš greičiausiai apsistosiu ties katėm, mano dukterėčios jas labai myli, tokį kalendorių jau radau katinukų, lauksim dalyvių skaičiaus, jei ką sumažinsiu iki jo:)
Atsakyti
QUOTE(rolyte @ 2010 05 10, 14:03)
na aš greičiausiai apsistosiu ties katėm, mano dukterėčios jas labai myli, tokį kalendorių jau radau katinukų, lauksim dalyvių skaičiaus, jei ką sumažinsiu iki jo:)

Na taip, gali pati pasirinkti schemas ir jas pateikti dalyvėm arba gali nurodyti temą Katės, o paveiksliuko parinkimą palikti dalyvių fantazijai.
Atsakyti
na manau, kad galutinis vaizdas būtų toks, kokio norisi, schemas geriau pateikti, o tai paskui bus baisu atrinkinėti savo nuožiūra, skiriasi skoniai ir būsimai savininkei gali nepatikti.. bet čia jau kiekvienai rinktis, aš schemas pateiksiu blush2.gif
Atsakyti
gali pati pasirinkti schemas ir jas pateikti dalyvėm arba gali nurodyti temą Katės, o paveiksliuko parinkimą palikti dalyvių fantazijai

o as jau priveliau siuvinejimo kryzeliu paieskoje doh.gif maniau kad palieka dalyvems spresti ka issiuvines.o galima ir taip ir taip.jai issirinksiu ka noriu kad iisiuvinetu ,bet tada staigmenos nebus rolleyes.gif
Atsakyti
na manau, kad kol grįš darbelis pas tave, praeis nemažai laiko, šiek tiek užsimirš.. čia ne tas pats kas kasdien siuvinėti tą patį darbą ir nuolat stebėti kaip jis pildosi blink.gif manau gale vistiek bus siurprizas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 10, 14:30)
o galima ir taip ir taip.jai issirinksiu ka noriu kad iisiuvinetu ,bet tada staigmenos nebus  rolleyes.gif

Taip, galima. Kartais netgi rekomenduojama parinkti schemas, jeigu pasirenki kokią nors retą temą, kuriai sunku rasti schemų.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif visu pirma didelis aciu uz namucius wub.gif

o tema jau nuo vakar galvoju,bet 1 niekaip neina issiinkt lotuliukas.gif noriu geliu,triusiu,meskiu,varliu,to cypsiuko su pukeliu,juokingu...tad as dar galvoju wub.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje Florestina, pašto mums nereikės - aš irgi Vilniuje prie pašilaičių gyvenu drinks_cheers.gif
Atsakyti