Tai va kaip man išėjo su ta šluota: pas vieną pardavėją neišėjo nusipirkt, nes šiuo metu neturi, o pas kitą nekokybiška siunta. Tai liepė palaukt kitos siuntos. O man labai reikia jos dabar nes noriu prieš Velykas tvarkytis. Bijau kad paskui praeis noras tvarkytis. Tai ieškojau ieškojau ir radu kelis variantus.
Karcher firmos. Tikiu kad geri, bet brangūs. Bijojau, kad nusipirksiu ir panaudojus kelis kartus nenukiščiau kur į garažą, nes neatitiks mano lūkesčių.
radau Clatronic firmos PRIETAISAS VALANTIS GARAIS
yra 7 antgaliai. bet užtenka, visų dar nespėjau panaudot. Išsivaliau langus, visus tarpus virtuvėj ir vonioj, kur sunku prieit, tarpus tarp plytelių ir šiaip visokius
"prikepusius" nešvarumus. Privalumas tas, kad nereikia kilnot viso prietaiso kaip tos ultros, nes prietaisas su šlanga. todėl patogiau prieit. Gal tos ultros medžiaginės šluostės grindim plaut kokybiškesnės, nes čia tai paprastas frotinis rankšluostukas. Bet prie šepečio gali tvirtint bet kokią šluostę, nes tvirtinasi labai paprastai su tokiais spaustukas. Galima visai be jokios šluostės tik su šepečiu grindis plaut ir dezinfekuot, bet palieka vandens, su pritvirtinta šluoste geriau.
Dar kolkas nesigailiu, netgi šiuo pirkiniu džiaugiuosi, dar reiks pabandyt kilimą pavalyt. Mokėjau 200 Lt. Senukuose. Elektroninėj senių parduotuvėj dabar nuolaida tai kainuoja 178 Lt.
http://www.e-senukai...latronic_2.html