Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

QUOTE(SandruteJ @ 2008 03 01, 19:59)
Mane labai sudomino per TOP SHOP rewklamuojamas garu siurblys - STEAM MOP.

Koks jo galingumas? Ar jis i save sutraukia dulkes? Kazi kaip is tikruju su laminato valymu...ar nebus jam shakes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 23, 22:52)
Koks jo galingumas? Ar jis i save sutraukia dulkes? Kazi kaip is tikruju su laminato valymu...ar nebus jam shakes unsure.gif

Čia suklydo pavadinime, tai tiesiog garų šluota - dulkes šluoja, nesiurbia. biggrin.gif Šiaip geriau dulkes prieš tai išsiurbti paprastu siurbliu. mirksiukas.gif
Eh, paskubėjau su šiuo prietaisėliu - atsirado H2O Mop Ultra valymo prietaisas, juo gali daugiau nei su senuoju. doh.gif Manyčiau, būtų neblogai su tokiu rankiniu garų purkštuvu išvalyti gartraukio groteles, orkaitę. thumbup.gif
Atsakyti
Na o as atejau pasidziaugti isties galingu, patogiu, nuostabiu siurbliu thumbup.gif oras namuose po siurbimo atrodo kad vedinta butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 07 02, 15:00)
turėjau Miele

O kur pirkdavot (perkate) dulkių maišelius? 4u.gif
Atsakyti
pas mane h2o mop http://www.topshop.l...ra-83302-p.html su visais antgaliais pirkau,tai išvalau ir siūles tarp plytelių,nors,prisipažinsiu,greičiau tai su chemija(yplon lavatory cleaner thumbup.gif ).šiaip nieko daiktas,čiužinius išvaliau nuo dėmių,plytelėm thumbup.gif ,ale garsas kaip su kokiu antgaliu dirbant -kartais net ausis užgula nuo triukšmo,ir sunkokas jei ilgiau laikyt rankoj,šlangutė ilgesnė galėtų būti
Atsakyti
Seniai nužiūrinėjau šitą "šluotą" H2O mop ultra, ale gaila buvo beveik 400 lt. Dabar pas vieną mamytę užsisakiau už 250 Lt.
Esu per skelbimus pirkusi AB Rocket treniruoklį už puse kainos negu siūlo topshop, kuris visiškai nesiskiria nuo parduotuvinio varianto.
Draugė pirko šitą mop ultra irgi pagal skelbimus už 250Lt. Lygiai tas pats kaip topshope, tik pigiau. Neramina tik vienas klausimas, kažin kaip su garantiniu perkant pagal skelbimus???
Kai turėsiu, pabandysiu, parašysiu atsiliepimus
Atsakyti
Tai va kaip man išėjo su ta šluota: pas vieną pardavėją neišėjo nusipirkt, nes šiuo metu neturi, o pas kitą nekokybiška siunta. Tai liepė palaukt kitos siuntos. O man labai reikia jos dabar nes noriu prieš Velykas tvarkytis. Bijau kad paskui praeis noras tvarkytis. Tai ieškojau ieškojau ir radu kelis variantus.
Karcher firmos. Tikiu kad geri, bet brangūs. Bijojau, kad nusipirksiu ir panaudojus kelis kartus nenukiščiau kur į garažą, nes neatitiks mano lūkesčių.
radau Clatronic firmos PRIETAISAS VALANTIS GARAIS
user posted image
yra 7 antgaliai. bet užtenka, visų dar nespėjau panaudot. Išsivaliau langus, visus tarpus virtuvėj ir vonioj, kur sunku prieit, tarpus tarp plytelių ir šiaip visokius
"prikepusius" nešvarumus. Privalumas tas, kad nereikia kilnot viso prietaiso kaip tos ultros, nes prietaisas su šlanga. todėl patogiau prieit. Gal tos ultros medžiaginės šluostės grindim plaut kokybiškesnės, nes čia tai paprastas frotinis rankšluostukas. Bet prie šepečio gali tvirtint bet kokią šluostę, nes tvirtinasi labai paprastai su tokiais spaustukas. Galima visai be jokios šluostės tik su šepečiu grindis plaut ir dezinfekuot, bet palieka vandens, su pritvirtinta šluoste geriau.
Dar kolkas nesigailiu, netgi šiuo pirkiniu džiaugiuosi, dar reiks pabandyt kilimą pavalyt. Mokėjau 200 Lt. Senukuose. Elektroninėj senių parduotuvėj dabar nuolaida tai kainuoja 178 Lt.
http://www.e-senukai...latronic_2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 24 kovo 2010 - 20:13
Aš visą savaitę dirbau dirbau vis banndžiau savo naujojo aparato privalumus ir trūkumus. Ir mano išvados būtų tokios:
kaip jau minėjau, visokiems tarpams, skylutėms ir sunkiai prieinamoms vietoms valyti garinis prietaisas yra nepakeičiamas dalykas. Taip pat labai gerai valo sunkiai valomus nešvarumus, kurie yra "prikepę" ir juos sunku nuvalyti. Gerai išsivalė gartraukio grotelės.
Kaip teigiama reklamose, kad gariniai prietaisai labai tinka alergiškiems žmonėms, nes namus galima valyti be chemijos, tai kaip ir visos reklamos truputi meluoja. Yra ir paviršių ir nešvarumų, kuriems nuvalyti reikia ir pienelio ir kempinėlės.
Uždėjus ant langams valyt skirto antgalio frotinį rankšluostuką pabandžiau pavalyt dažytą sieną virtuvėj, kuri aptaškyta riebalais. visai neblogai nusivalė.
O grindų plaut su šita "šluota" tai man visai nepatiko. Man geriau ir patogiau su paprastu siurbliu perlėkt arba su tuo nugrežiamu šepečiu perplaut . Visi tie garais valomi aparatai turbūt nelabai tinkami paprastam grindų plovimui, jie daugiau visokiems nešvarumams valyti. Arba jau išplautas grindis jei nori dezinfekuot tai gali pabrūžint.
Norint tik išsivalyt įvairiausias sunkiai pasiekiamas vietas, galima įsigyti rankinį valytuvą, prie kurio tvirtinasi įvairūs antgaliai kilimams, langams, gobelenui ir įvairūs vamzdeliai. Nors vietos užima mažiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 02 balandžio 2010 - 15:19
QUOTE(Borzika @ 2009 12 02, 20:24)
O kur pirkdavot (perkate) dulkių maišelius? 4u.gif

Tada, kai reikėjo, pirkau RIMI, tokiose geltonuose "pokuose" supakuotus. Atitiko (man rodos, ant tų pakelių užrašyta kokiems siurbliams tinka).
kKl kas tebesikankinu su Karcher. Tikrai su miele nesulyginamas. Iš sesės pasiskolinau siurbimui miele, kai karcher eilinį sykį buvo užsikišęs, ir rezultatas nerealus. Aišku, gal čia man, kaip turinčiai plaukuotus/gauruotus gyvūnus taip g.gif
Atsakyti
Pradedame antrąją temos apie dulkių siurblius dalį.

Čia yra senoji dalis su tikrai daug gerų, konkrečių ir aiškių patarimų - nepatingėkit perversti bent paskutinių kelių lapų, prieš užduodami pasikartojančius klausimus smile.gif

Sėkmės pasirenkant gerą dulkių siurblį! smile.gif
Atsakyti
Isbandziau
as thomas twin t2 thumbup.gif
super daigtas
kaip ten sako atejau- pamaciau- nugalejau lotuliukas.gif ta pas man kitaip blush2.gif
wub.gif wub.gif wub.gif pamaciau - paciupinejau -insmylejau wub.gif wub.gif wub.gif

dabar kaulpsim pinigelius lotuliukas.gif wub.gif

ploviau sofa dabar atrodo kaip nauja thumbup.gif
sveitem virtuves grubletas plytukes isbalo neriaaliai blink.gif tik dar tarpukai nevisai issisveite (bet bent jau nereik keliais pusdieni sveist) ax.gif
medines grindys (naturalios) taip pat super pravale thumbup.gif
nu fantastika o ne siurbliukas
likau suzaveta tongue.gif
tik 1 minusas
labai jau griozdas didelis o mano 2 kambariu butuke... g.gif problema doh.gif
Atsakyti
kettis, o kaip vertinate Zepter garu sistemas (siurblius) Tutto Jebbo? (Na arba Tutto Luxo)
Atsakyti