Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

QUOTE(danute.g @ 2009 04 22, 10:30)
turiu labia panasia garu sluote ne is topshop, bet mokejau zymiai brangiau 450lt berods, siules valo neblogai, tik vat man nepatinka, kad maniskis palieka daug slapiu demiu, o kaip Divin pas tave ?

Tik šiandien gavau siuntinį. Reklamavo, kad perkant bet kurią prekę, gauni staltiesę. Tačiau jos neradau, nors ir sąskaitoje užrašyta "Dovana - staltiesė". tongue.gif
Ką gi, šiaip grindys sušlampa po šio garintuvo panaudojimo, bet aš kitaip ir nesitikėjau. Juk garai kondensuojasi. Tiesa, ten dar naudojimosi instrukcijoje parašyta, kad nelaikyti vienoj vietoj daugiau nei 15 sekundžių, nes kitaip pasilieka blyškių apnašų. Js galima pašalinti kalkes tirpdančia priemone ar keliais lašais acto. g.gif
Koridoriaus plytelių stambesnes siūles neišvalė, nes nepasiekė užmauta šluostė, tas pats ir su Coral šluoste (matyt, per daug murzinos blush2.gif ), bet plytelių reljefinį raštą išvalė. thumbup.gif Gerai valo ir plaunamas dažytas sienas thumbup.gif Gaila, kad negalima naudoti ant plaunamų tapetų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SandruteJ @ 2008 03 01, 19:59)
Mane labai sudomino per TOP SHOP rewklamuojamas garu siurblys - STEAM MOP.

ir aš nusipirkau, išbandžiau.
man kažkaip atrodo kad per daug balų lieka, turiu omeny ant laminato, galėtų sausiau valyti. bet šeip tai visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(jo_jo @ 2009 05 14, 19:24)
ir aš nusipirkau, išbandžiau.
man kažkaip atrodo kad per daug balų lieka, turiu omeny ant laminato, galėtų sausiau valyti. bet šeip tai visai neblogai

Aš ant laminato kažkaip ir nenorėjau išbandyti. schmoll.gif Perskaičiau instrukcijoje, kad nerekomenduojama naudoti šio prietaiso, kur yra klijų. Vyras klijavo laminatą, be to jis sako yra visokiausiu laminato rūšių, yra labiau ir mažiau atsparių visokiems veiksmiams laminatų. Taip darbe netyčia išpylėme vandens ant laminato, nors staigiai ir nušluostėm, bet toj vietoj iššoko guzas. doh.gif
Be to aš pastebėjau, kad balų mažiau būna, tik įjungus prietaisą, o praėjus daugiau laiko prietaisas intensyviau gamina garus mastau.gif Bet juk nejunginėsi jį trumpam - greit ir vėl bus murzina cool.gif
Atsakyti
atradau kaip padaryti kad mažiau balų liktų, ogi užmoviau tą vienkartinę šluostę ir ant viršaus frotinę. tai tikrai mažiau balų ir laminatas tik drėgnas būna. O ta vienkartinę išplovus dar daug kartų galima naudoti.
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudoja koki kompaktiskesni siurbli su vandens filtru, pasidalinkite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 09 11, 14:57)
turiu pora aktinu tai ieskau dulkiu siurblio kuo geresnio, maciau Miele turi modeli, kruis ir vadinasi cats and dogs - nu tai cia tipo koks spec kad plaukus geriua siurbliuotu ar kaip  g.gif  gal kas zinot?  ax.gif

Mane irgi šitas Miele domina - turiu ir katę, ir šunį (ilgaplaukį), tai vat įdomu, kaip jis siurbia. Anksčiau, kai neturėjau šuns ir turėjau Miele, viskas būdavo idealu, paskui Mieles netekom, turiu dbr Karcher, tą VS 5500 berods... nu visiškas nusivylimas- užsikemša nuo šuns plaukų, prastai siurbia, sunkus doh.gif labai nepatinka, tai vat galvoju vėl grįžti prie Mieles ir tikėtis, kad šitas bus pats tas siurbiant gyvūnų kudlas biggrin.gif
Atsakyti
Ogoo, man irgi aktualu gyvunu kudlos smile.gif O Miele paprasta turejote?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 02, 16:07)
Ogoo, man irgi aktualu gyvunu kudlos  smile.gif O Miele paprasta turejote?

paprastą, bet man labai patiko - toks galingas būdavo, siubdavo labai gerai, net dulkelės atrodo nelikdavo, o stai Karcher neatitinka mano poreikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 07 03, 10:44)
paprastą, bet man labai patiko - toks galingas būdavo, siubdavo labai gerai, net dulkelės atrodo nelikdavo, o stai Karcher neatitinka mano poreikiu schmoll.gif

Visgi kai prisiklausei skirtingu nuomoniu is viso pasimeti doh.gif Man aiskino konsultante kad Karcheriai jau siurbliu karaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 03, 12:56)
Visgi kai prisiklausei skirtingu nuomoniu is viso pasimeti  doh.gif Man aiskino konsultante kad Karcheriai jau siurbliu karaliai  g.gif

drinks_cheers.gif pritariu tai konsultantei, patys naudojam karcher 3 metus ir labai juo patenkinta ax.gif
Atsakyti
Rinkom rinkom ir apsisprendėm imti Thomas genius aquafilter. Kai atsivešime - būtinai parašysiu įspūdžius po pirmojo siurbimo ax.gif
Atsakyti
Mes irgi ruošamės nusipirkti siurblį. Kažkaip buvom apsistoję ties Kärcher'iu, bet išgirdom vieno konsultanto nuomonę, kad jie kaipo labai įnoringi, reikalaujantys didelės priežiūros, filtrų valymo, nes užsikemša ir pan. Pasiūlė mums arnica hydra siurblius, kurie yra ir siurbiantys su vandeniu ir plaunantys su visokiais pribumbasais. Gal esat ką girdėję apie šiuos siurblius? Konsultantas pats sako turėjęs ir vienos, ir kitos firmos, tai apsistojo ties arnica, nes paprastenis naudojimasis juo, pigesnė eksploatacija. Jis pats prekiauja ir tais, ir tais, tad siūlyti tik tos firmos pigesnius siurblius jam nebūtų paranku. Tad ir sabejojom dabar.
Atsakyti