Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

gal susidūrę kas su Hoover siurbliais??? 4u.gif
http://ciapigiau.lt/...dulkiu-siurblys
Atsakyti
Naudoju Miele Carina 4 metai. Be priekaištų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 27, 10:16)

Na labai jau jūs giriat šitą siurblį, o mes nusipirkom ir žiauriai nusivylėm... Sumokejom prieš metus virš poros tūkst., bet taip ir pragulėjo nenaudojamas, kol pardavėm už kelis šimtus ir su lygintuvu, ir su visom garantijom. Visų pirma, tai labai žaidimas su juo. Pas mus kilimų nėra, tik plytels/laminatas. Kadangi mažiukas ropodavo ir viska rinkdavo į burnytę, tai namus tvarkydavaus kasdien, ir siurbdavau po kelis kartus, nes kol dičkės pavalgo, jau pilna trupinių, jau siurbi, arba pažaidžia su modulinu, ir vėl siurbi, kad mažius neprisivalgytų. Nu gal aš jau nesveika buvau, bet kol nevaikščiojo mažiukas, tai kasdien siubdavau kokius tris kartus ir kartą plaudavau. Tai dėl ko kercheris nepatiko, tai kad ilgai užtrunka visas dalis išplaut. Turi po kiekvieno siurbimo išplaut rezervuara, filtrus, šlangus... Tai paskui jau tokiam greitam trupinių prasiurbimui naudojau savo senuką philips triathlon, kuris mums beveik 9 metus be gedimu atitarnavo, o su kercheriu tik garais plaudavau. Bet jei nespėdavau visų tų detalių praplaut, tai iškart toks nemalonus kvapas atsirasdavo. Dar labai nepatogu, kad rozetės laidas nesusirenka - turi visą jį išsiviniot ir kliuvinėt, painiotis su tuo visu laidu. Paskui preciziškai suvyniot, nes jei suskubėsi ir biški kreivai sudėsi, tai nebeužsidės tas vandens rezervuaras doh.gif Žodžiu žaidimas. Jau nekalbant apie tai, kad tas plovimas garais buvo grynas vargas. Nu gal aš kažko nemokėjau, bet plytelių tarpų jis tikrai neatplovė, nes hole ir voniose šviesios plytelės, o tarpai pilki taip ir liko. Laminatas irgi visas dryžiais būdavo po tokio plovimo. Jei kokios košės per pusryčius pridrabstė ir iki pietų kol plaunu pridžiūvo, tai grandai dešimtkart tą vietą, kol atplauni... Plius kai brauki šepečiu su garais ir paskui atkeli kad į kitą juostą pereit, prilašėdavo, nors jau buvau atkalus sistemą ir garų i galą nebespausdavau, tik siurbimą... Ir dar - labai lėtai viskas vykdavo, siurbimą galingiausią nustatydavau, garą maždaug ant vidutinio, tai reikdavo labai iš leto braukt, nes jei greit, tai nespeja susiurbt ir lieka šlapios balos g.gif Nu žodžiu labai nevykęs pirkinys buvo schmoll.gif Dabar mūsų senukas philipsas sudegė, reikia naujo siurblio, bet po šitos skaudžios patirties su kercheriu jau tiesiog bijau bet kokių siurblių su vandeniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2011 07 28, 15:08)
Laminatas irgi visas dryžiais būdavo po tokio plovimo. . Plius kai brauki šepečiu su garais ir paskui atkeli kad į kitą juostą pereit, prilašėdavo, nors jau buvau atkalus sistemą ir garų i galą nebespausdavau, tik siurbimą... Ir dar - labai lėtai viskas vykdavo, siurbimą galingiausią nustatydavau, garą maždaug ant vidutinio, tai reikdavo labai iš leto braukt, nes jei greit, tai nespeja susiurbt ir lieka šlapios balos g.gif

Is pasakojimo tai susidaro vaizdas, kad pas jus uzkalkejusi sistema buvo mirksiukas.gif Kas kiek laiko reikia pilti ten specialu skysti, tada nei druziu nelieka, greit viska daro, viska staigiai susiurbia. drinks_cheers.gif

Del visa kito-as sutinku: jis gremezdiskas, jis sunkus, reikia plauti po siurbimo kruopsciai, dziovinti, nes kitaip atsiras kvapas. drinks_cheers.gif
Pacias plyteles, jei jos ne po statybu, nuostabiai iki blizgesio atsveicia, net virtuvej ant sienos esancias, kur riebalais nuo virykles apsitaskiusios, bet tarpu tikrai neatnaujina drinks_cheers.gif
Augindami maza vaika, kercheriu eidavom tik karta per savaite, tiesiog generaline darydavom, kasdien naudojuosi, kaip ir dabar, sepeciu-kempine.
Atsakyti
tai koks tada prietaisas atsveistu plyteliu tarpus? grindys pas mane akmens mases plyteles, skuduru plaunant kartais net nesuspalma tarpai.....
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 07 28, 15:31)
tai koks tada prietaisas atsveistu plyteliu tarpus? grindys pas mane akmens mases plyteles, skuduru plaunant kartais net nesuspalma tarpai.....

Dantu sepetukas biggrin.gif

O jei rimtai, yra imones, uzsiimancios profesionaliu gariniu sistemu nuoma(SV 1902 skirtas tik buiciai). Pora simtu litu-bet visi plyteliu tarpai bus tikrai iveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2011 07 28, 15:08)
Na labai jau jūs giriat šitą siurblį, o mes nusipirkom ir žiauriai nusivylėm... Sumokejom prieš metus virš poros tūkst., bet taip ir pragulėjo nenaudojamas, kol pardavėm už kelis šimtus ir su lygintuvu, ir su visom garantijom. Visų pirma, tai labai žaidimas su juo. Pas mus kilimų nėra, tik plytels/laminatas. Kadangi mažiukas ropodavo ir viska rinkdavo į burnytę, tai namus tvarkydavaus kasdien, ir siurbdavau po kelis kartus, nes kol dičkės pavalgo, jau pilna trupinių, jau siurbi, arba pažaidžia su modulinu, ir vėl siurbi, kad mažius neprisivalgytų. Nu gal aš jau nesveika buvau, bet kol nevaikščiojo mažiukas, tai kasdien siubdavau kokius tris kartus ir kartą plaudavau. Tai dėl ko kercheris nepatiko, tai kad ilgai užtrunka visas dalis išplaut. Turi po kiekvieno siurbimo išplaut rezervuara, filtrus, šlangus... Tai paskui jau tokiam greitam trupinių prasiurbimui naudojau savo senuką philips triathlon, kuris mums beveik 9 metus be gedimu atitarnavo, o su kercheriu tik garais plaudavau. Bet jei nespėdavau visų tų detalių praplaut, tai iškart toks nemalonus kvapas atsirasdavo. Dar labai nepatogu, kad rozetės laidas nesusirenka - turi visą jį išsiviniot ir kliuvinėt, painiotis su tuo visu laidu. Paskui preciziškai suvyniot, nes jei suskubėsi ir biški kreivai sudėsi, tai nebeužsidės tas vandens rezervuaras doh.gif Žodžiu žaidimas. Jau nekalbant apie tai, kad tas plovimas garais buvo grynas vargas. Nu gal aš kažko nemokėjau, bet plytelių tarpų jis tikrai neatplovė, nes hole ir voniose šviesios plytelės, o tarpai pilki taip ir liko. Laminatas irgi visas dryžiais būdavo po tokio plovimo. Jei kokios košės per pusryčius pridrabstė ir iki pietų kol plaunu pridžiūvo, tai grandai dešimtkart tą vietą, kol atplauni... Plius kai brauki šepečiu su garais ir paskui atkeli kad į kitą juostą pereit, prilašėdavo, nors jau buvau atkalus sistemą ir garų i galą nebespausdavau, tik siurbimą... Ir dar - labai lėtai viskas vykdavo, siurbimą galingiausią nustatydavau, garą maždaug ant vidutinio, tai reikdavo labai iš leto braukt, nes jei greit, tai nespeja susiurbt ir lieka šlapios balos g.gif  Nu žodžiu labai nevykęs pirkinys buvo  schmoll.gif Dabar mūsų senukas philipsas sudegė, reikia naujo siurblio, bet po šitos skaudžios patirties su kercheriu jau tiesiog bijau bet kokių siurblių su vandeniu  blush2.gif

as tai paskaicius pamasciau, kad tikrai nesugebejot daikto panaudoti pagal paskirti schmoll.gif ir karcheris cia nekaltas niekuo, iskyrus, kad del tu funkciju kurias jis puikiai atlieka - yra didelis, sunkus ir pan.
pas mane tarpai tarp plyteliu - balti. iki karcherio buvo rusvai pilki. Uzsidejus antgali su taskiniu purksimu ir garus nustacius ant maximumo atnaujinau taip, kad lyg vakar butu glaistas teptas.
kilimu neturiu niekur ir labai dziaugiuosi, nes taip lengvai dabar man su karcheriu plaunasi tiek laminatas, tiek plyteles. Antgali naudoju su guminem juostelem. Gara nuspaudus laikau istisai ir bruzinu pirmyn atgal - puikiausiai nusiplauna, nusiima riebalas nuo basu koju (mazoji duodasi basomis dabar)
Kokio jus pavirsiaus norit po praejimo garais - kad butu sausut sausutelis - tada naudokit pirma lygmeni biggrin.gif Plaunant treciu gal puse minutes matosi, kur buvo plauta.
Niekas pas mane nelasa, jokiu bedu isplauti antgalius nematau. Gal tik kibiriukas galetu butu patogesnis ir apatinis antgalis, kartais "prikempa" tai tenka pasistengti, kol ji nuimi. 70 kvadratu buta is pagrindu sutvarkau maziau nei per 45 minutes (nekalbu apie generalini tvarkyma) su isplovimu ir pastatymu siurblio i vieta.
Turim katina, kuris sekmingai meta povilne, todel labai dziaugiuosi, nes pajutau akivaizdu skirtuma, ka reiskia sio siurblio naudojimas. Siurbti sausai, paskui plauti grindis rankomis, teliuskuojant bile kiek vandens, slapinant rankas n kartu kol isgrezi ir nenugrezi normaliai... va cia tai korone lotuliukas.gif
jei dar kada nors karcheris sukurtu analoga mazesni ir lengvesni, tai butu kapitalus rojus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 07 28, 15:44)
Dantu sepetukas biggrin.gif

O jei rimtai, yra imones, uzsiimancios profesionaliu gariniu sistemu nuoma(SV 1902 skirtas tik buiciai). Pora simtu litu-bet visi plyteliu tarpai bus tikrai iveikti mirksiukas.gif

ploviau kai buvau labai susinervinus su sepetuku rubams sveist biggrin.gif aciu daugiau nebenoriu, stengiuos tiek nebesinervuot biggrin.gif

nuomones skirtingos todel labai idomu.........
o kaip karcher SC1402 g.gif didelis skirtumas nuo SV1902

kvailas mano klausymas, bet jau issiaiskinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 28 liepos 2011 - 15:08
paprotinkit prasau...

Kuo skiriasi modeliai
Electrolux dulkių siurblys Ergospace ZE330B IR Electrolux dulkių siurblys Ergospace ZE346?

Vienur raso kad tie patys, tik vienas is ju turi parketo antgali.. Kitur raso kad abu ji turi...
Ar tik plaunamu/neplaunamu filtru? Ka tai reiskia/duoda? Ar plaunama reikia po kiekvieno siurbimo plauti?

Atsakyti
http://www.e-senukai...xtra2000_2.html

gal kas toki turit? pasidalinkit patirtim

Papildyta:

Dulkių siurblys ARNICA Bora 4000

ir toks irgi pakomentuokit, labiausiai mane sis sudomino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2011 08 01, 13:21)
Ar tik plaunamu/neplaunamu filtru? Ka tai reiskia/duoda? Ar plaunama reikia po kiekvieno siurbimo plauti?
Plaunama GALIMA išplauti, kai kitaip išvalyti nesigauna (po kokių 2 metų naudojimo). Bet tai ne paprasta procedūra, tik įkišus po vandeni filtro neišplausi. Todėl neretai žmonės geriau perka nauja. Kartais rašoma kad neplaunamas tiksliau filtruoja, nors aš skirtumo nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 07 27, 16:52)
gal susidūrę kas su Hoover siurbliais???  4u.gif
http://ciapigiau.lt/...dulkiu-siurblys

turejom pries 3 metus,tiek mes, tiek mano tetis sios firmos siurbli. likom labai nusivyle sad.gif ir turbut po pusmecio naudojimo pakeitem juos. Siurbe labai blogai, jeigu visus filtrus isvalydom, tai kazkiek minuciu pasiurbdavo gerai, o paskui vel vos trauke.deja neprisimenu koki ten modeli mes turejom, gal tiesiog mums nepasiseke.
Atsakyti