Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

QUOTE(ziulyte @ 2008 09 20, 10:58)
Siais metais nusipirkom Kecher dulkiu siurbli. Nors tame paciame SM forume buvau prisiskaiciusi ivairiu atsiliepimu apie ji, bet galiu papasakoti is savo patirties.
Pirkinys kainavo 2000 Lt. Dulkes renka i vandeni (zemes, smeli, issipylusius skyscius taip pat). Galima siurbti dregnai, galima ir be vandens. Siurblio veikimo esme - yra mazas boileris, kuriame uzverda vanduo ir reikiamu momentu gali paduoti vandeni garu pavidalu. Garu intensyvumas reguliuojasi savo nuoziura. Esu be galo patenkinta siuo pirkiniu, nes gyvename name. Vaikas begioja i lauka kas kelios minutes. Batu nusiauti ir apsiauti nenori, taigi zemiu pilna nuolatos. Danga namuose - akmens mases plyteles ir naturalaus azuolo parketas. Kilimu faktiskai nera. Puikiai isvalo plytelels su intensyviu garu padavimu. Parketa siurbiu su daug maziau garu - ji tik lengvai sudrekina ir pasalina dulkes, nesvarumus. Kadangi garu siurbiant 1-2 programa paduoda tikrai ne ka daugiau, negu ta parketa valnt dregnu skuduru - del medzio bukles nelabai jaudinuosi. Arteja ziema, o parketui ziema kaip tik tos dregmes bent jau pas mus namuose labai truksta.
Taigi, isvados - siurbia efektyviai, prieziura nesudetinga, grindu skuduro i rankas neemiau jau pusmeti, o tas man akualu, nes turiu labai trapius ranku nagus. Esu labai patenkinta savo pirkiniu, nors buvau prisikaiciusi visokiu nesamoniu. Gal but tik suabejociau jo naudingumu jei namuose butu labi daug kilimes dangos - tada nezinau...
Tiesa, dydis - jo dydis tikrai nera labai jau isskirtinis. Telpa i 40 cm nuo zemes nisa spintoje. Nisos gylis ne daugaiu 60 cm. Turi daug priedu, bet ju juk nebutina visu laikyti. Atrinkau tik tuos, kuriais naudojuosi. Senasis Siemens uzeme panasiai tos vietos.
Centrinis dulkiu siurblys turetu but super, bet jam jau reik kapitalinio namo remonto. Gal kada ateityje smile.gif

kaip tik siandien isbandem nurodyta siurbli ir dabar galvojam ar verta ji pirkti smile.gif kilimus, langus, plyteles valo super, bet bandem valyti grindis (tamsus laminatas) ir rezultatas ne koks, matosi kur buvo braukta ir pan. kadangi siaip siurblys labai patiko tai galvojam visokius variantus, kaip juo butu galima geriau isvalyti grindis. gal turi koki specialu antgali, neskaitant to su gumine juostele ar dar yra koks budas grindims valyti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 09 20, 08:58)
Siais metais nusipirkom Kecher dulkiu siurbli. Nors tame paciame SM forume buvau prisiskaiciusi ivairiu atsiliepimu apie ji, bet galiu papasakoti is savo patirties.
Pirkinys kainavo 2000 Lt. Dulkes renka i vandeni (zemes, smeli, issipylusius skyscius taip pat). Galima siurbti dregnai, galima ir be vandens. Siurblio veikimo esme - yra mazas boileris, kuriame uzverda vanduo ir reikiamu momentu gali paduoti vandeni garu pavidalu. Garu intensyvumas reguliuojasi savo nuoziura. Esu be galo patenkinta siuo pirkiniu, nes gyvename name. Vaikas begioja i lauka kas kelios minutes. Batu nusiauti ir apsiauti nenori, taigi zemiu pilna nuolatos. Danga namuose - akmens mases plyteles ir naturalaus azuolo parketas. Kilimu faktiskai nera. Puikiai isvalo plytelels su intensyviu garu padavimu. Parketa siurbiu su daug maziau garu - ji tik lengvai sudrekina ir pasalina dulkes, nesvarumus. Kadangi garu siurbiant 1-2 programa paduoda tikrai ne ka daugiau, negu ta parketa valnt dregnu skuduru - del medzio bukles nelabai jaudinuosi. Arteja ziema, o parketui ziema kaip tik tos dregmes bent jau pas mus namuose labai truksta.
Taigi, isvados - siurbia efektyviai, prieziura nesudetinga, grindu skuduro i rankas neemiau jau pusmeti, o tas man akualu, nes turiu labai trapius ranku nagus. Esu labai patenkinta savo pirkiniu, nors buvau prisikaiciusi visokiu nesamoniu. Gal but tik suabejociau jo naudingumu jei namuose butu labi daug kilimes dangos - tada nezinau...
Tiesa, dydis - jo dydis tikrai nera labai jau isskirtinis. Telpa i 40 cm nuo zemes nisa spintoje. Nisos gylis ne daugaiu 60 cm. Turi daug priedu, bet ju juk nebutina visu laikyti. Atrinkau tik tuos, kuriais naudojuosi. Senasis Siemens uzeme panasiai tos vietos.
Centrinis dulkiu siurblys turetu but super, bet jam jau reik kapitalinio namo remonto. Gal kada ateityje smile.gif

Pirkau si siurbli pries pora metu.Tada visinamai buvo vien kilimine danga iskloti,tai dziaugiausi siurbliu,nes isvalo,ypac su garais,nepriekaistingai.Bet dabar nera kilimu,ir del kiekvienos dulkytes,trupiniuko pilt vandeni,po to ispilt isplaut isdziovint...Brrrr kaip atsibodo.Nupirkau paprasta miele.Dabar Karcheri naudoju tik generaliniam tvarkymui...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 11 17, 20:45)
Pirkau si siurbli pries pora metu.Tada visinamai buvo vien kilimine danga iskloti,tai dziaugiausi siurbliu,nes isvalo,ypac su garais,nepriekaistingai.Bet dabar nera kilimu,ir del kiekvienos dulkytes,trupiniuko pilt vandeni,po to ispilt isplaut isdziovint...Brrrr kaip atsibodo.Nupirkau paprasta miele.Dabar Karcheri naudoju tik generaliniam tvarkymui...

na man tai labai patiko to centrinio siurblio ideja... smile.gif ruosiuosi statyt nama, tai reiks daugiau pasidomet, kad lengviau tvarkytis butu... smile.gif nors gal kol as ta nama pasistatysiu, taj jau ir kazko naujo bus prigalwota... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linule27 @ 2008 07 16, 23:53)
O as tai ji turiu ir man visai  thumbup.gif . Kilimu neturim, tai laminata ir plyteles valo puikiai ir kai vaikas dar mazas, tai gerai, kad sterilizuoja ir be jokiu cheminiu priemoniu. Aisku grindys tik perbraukus buna kiek dregnos, bet cia gi karstu garu valoma ir isdziusta greiciau nei siaip plaunant. Beto nepamenu, kad topshopo reklamoj sakytu, kad bus sausa iskart, tai to net ir nesitikejau.

Norėčiau paklausti Linule27 ax.gif - ar toks valymas garais nepakenkė per tiek laiko laminatui? Kiek dažnai naudoji H2O Mop prietaisą grindims valyti (ypač laminato)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SandruteJ @ 2008 03 01, 19:59)
Mane labai sudomino per TOP SHOP rewklamuojamas garu siurblys - STEAM MOP.

Maciau elektromarkt l. pan. siurbli ir galvoju gal nusipirkt g.gif kaina beveik tokia pati virs 300 LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 11, 14:43)
mano supratimu vieni is geriausiu siurbliu  yra Karcher, Miele, Elektrolux

Pritariu 100 proc. del ELEKTROLUX, pati naudoju jau vos ne 10 metu, tada kainavo kazkur apie 400 lt, toks nedidukas, traukia liuks 1200 w, tik dabar turim beda baigia sepetys sudilti, tai dar taip labai nesidomejau, bet itariu turesim bedos nauja gauti
Atsakyti
Nusiziurejau ir as Karcher valymo sistema arba paprastai sakant dulkiu siurbli valanti garais. Visu pirma kiek teko apsilankyti parduotuviu tai nuomoniu apie ji suzinojau daugiau nei reikia biggrin.gif Vieni aiskino, kad jis tik valo, bet nesiurbia, kiti kad ir valo ir siurbia ir langus plauna, dar kiti kad laminatui netinka ir pan. Noreciau suzinoti jusu nuomones apie ji? Ar galima su juo siurbti na kaip su paprastu siurbliu? Ar oras po siurbimo isties buna gaivus? Ar vertas pinigu pirkinys? Ar tinkamas laminatui, kilimams? Ar efektyviai siurbia kaciu plaukus? Namie turim du leliukus, kurie greitu laiku ropinet prades, tad noriu buti tikra, kad grindys bus svarios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 24 lapkričio 2008 - 17:51
Aš pati turiu iRobot Roomba siurblį robotuką, stebūklas, atsidžiaugti negaliu. Nors, žinoma, tai labiau kasdieniniam siurbimui. Bet kaina jo nedidelė, palyginus su kitų firmų. Su garantija 1550Lt, kitų firmų apie 5000lt. Tikrai siulau įsigyti. Jei kas susidomėsit, tai net galiu atvažiuoti pademostruoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2008 11 20, 15:29)
Maciau elektromarkt l. pan. siurbli ir galvoju gal nusipirkt  g.gif  kaina beveik tokia pati virs 300 LT  smile.gif

Ar susigundei? Dabar yra išpardavimas Topshop'e, net -30%. Dar ir Hobbyhall'e atsirado panašus įrenginys - Garinis grindų valytuvas „Light’n’Easy HT829“ ( http://www.hobbyhall.../408_6561.html# ), tik valantis paviršius stačiakampis. Bet Topshop'as siūlo dar ir vandens filtrą, o tai manyčiau naudinga, kai valoma gatrais nes kaupsis nuosėdos. Gal kas turi valytuvą Light’n’Easy? g.gif Ar šiaip kaip manote kuris valantis paviršius patogesnis trikampis ar stačiakampis, kurį jūs pasirinktųmėte?
O dėl drėgmės, kuri lieko po tokių prietaisų, manau tai natūralu, juk niekur nedingsi garai turi kur nors nusėsti. Ir tikrai netrinčiau grindys, kai ant jų yra daug ko pripilta, nes tokius dalykus šluostai atskirai, juk neprikrauni šiukšlių, purvo ir neplauni grindys, iš pradžių nušluostai su paprastą šluotą mirksiukas.gif
O dėl kainos ir ilgaamžiškumo, tai jei nors garantinius vienerius metelius atlaikytų, tai manyčiau atsipirktų, kai turi vaikelį namuose. rolleyes.gif O jei pratems ilgeliau būtų visai smagu ax.gif , nes 4000-6000 litų leisti vandens siurbliui gaila, be to sako labai jau užknisa, pilti-išpilti-išplauti tą siurblį - per daug papildomų judesių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knatalja: 29 kovo 2009 - 11:41
QUOTE(Divin @ 2008 11 19, 23:17)
Norėčiau paklausti Linule27  ax.gif - ar toks valymas garais nepakenkė per tiek laiko laminatui? Kiek dažnai naudoji H2O Mop prietaisą grindims valyti (ypač laminato)?  g.gif

Valom su juo grindis gana daznai - plius minus kas antra diena. Kolkas laminatui viskas gerai... Tiesa - karta per savaite as laminata valau su specialia priemone nuo dregmes - panasu i vaska su sampunu... O h2o man vis dar veikia puikiai, tik vel pirkau sluostes.
Atsakyti
QUOTE(Linule27 @ 2009 04 07, 22:01)
Valom su juo grindis gana daznai - plius minus kas antra diena. Kolkas laminatui viskas gerai... Tiesa - karta per savaite as laminata valau su specialia priemone nuo dregmes - panasu i vaska su sampunu... O h2o man vis dar veikia puikiai, tik vel pirkau sluostes.

Aš pagaliau tik daba susigundžiau ir užsisakiau šį prietaisą, be to dar ir išpardavimas + gauni dovanų dar dvi šluostes. Prie jo užsisakiau dar papildomai vandens filtrą, kad ilgiau tarnautų, ir Coral šluostes. ax.gif
Tiesa norėjau paklausti, kaip ši šluota valo siūles tarp plytelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Divin @ 2009 04 08, 14:03)
Aš pagaliau tik daba susigundžiau ir užsisakiau šį prietaisą, be to dar ir išpardavimas + gauni dovanų dar dvi šluostes. Prie jo užsisakiau dar papildomai vandens filtrą, kad ilgiau tarnautų, ir Coral šluostes. ax.gif
Tiesa norėjau paklausti, kaip ši šluota valo siūles tarp plytelių? g.gif

turiu labia panasia garu sluote ne is topshop, bet mokejau zymiai brangiau 450lt berods, siules valo neblogai, tik vat man nepatinka, kad maniskis palieka daug slapiu demiu, o kaip Divin pas tave ?
Atsakyti