Renkantis dulkių siurblį svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokia jo siurbiamoji galia. Ne siurblio galia, o būtent siurbiamoji. Kuo didesnė, tuo geriau
Miele-patys geriausi Tylūs, lengvi, patogūs, gražūs, nedideli, funkcionalūs ir tt. Karcher-geri, bet daugiau pramoniniai-sunkūs gremėzdai.
QUOTE(Darfe @ 2008 09 11, 19:52)
Miele-patys geriausi Tylūs, lengvi, patogūs, gražūs, nedideli, funkcionalūs ir tt. Karcher-geri, bet daugiau pramoniniai-sunkūs gremėzdai.
ir ne karve kainuoja. visa Miele buitine technika superine, bet visai susipirkt pinigu gaila
Artimiausiu metu pirksiu siurblį, tai gi patarimai man labai pravestu... o kas gal naudojatės siurbsiu kur su vandeniu? ar patogu? kokia pas jus siurbiamoji galia ir ar pakanka?
Turiu "Beko" siurblį su vandeniu. Galia 1600W . Na siurbia labai liuks ir jokio dulkių kvapo nepalieka,ir maišelių nereikia, bet jau dydis
Kainavo apie 700 lt. Naudoju apie 2 metus. Dabar tai rinkčiausi gal "Miele" arba "Karcher", bet tik su vandens filtru.
"Beko" -toks 9216 oranžinis kibiras
http://beko.lt/?page...2e432cd973ecb99
Kainavo apie 700 lt. Naudoju apie 2 metus. Dabar tai rinkčiausi gal "Miele" arba "Karcher", bet tik su vandens filtru.
"Beko" -toks 9216 oranžinis kibiras
http://beko.lt/?page...2e432cd973ecb99
Nu ką, vėl ateinu Vėl girsiu centrinį siurblį Jau išbandžiau savo rankelėmis - tikrai vieni pliusai Namuose baisu, tik ką po statybų, taip kad galit įsivaizduot, koks vaizdelis, kiek dulkių, smėlio ir pan. Jei ne šitas siurbliukas, tai būtų ne kas Paprastą turbūt turėčiau bėgioti keisti ar purtyti maišelio po kiekvieno kambario, o čia ramiausiai perėjau, jokio vargo Ir šlanga visai nesunki, nes kažkaip bijojau, kad bus sunku tampyt 9 m straublį, o pasirodo - labai lengvutė, kitokios medžiagos, pasirodo.
Dar labai smagus virtuvinis susiurbimas - kol surinkinėjo baldus, daug kartų grežė, dar sienas reikėjo pjaut, stalviršius - tai tik sušluoji link tos angos nešvarumus, koja mygtuką pypt - ir susiurbia, nereikia bėgioti su šiūpeliuku
Va taip atrodo:
Taip kad rekomenduoju visoms, kas statotės ar ruošiatės daryti remontą
Dar labai smagus virtuvinis susiurbimas - kol surinkinėjo baldus, daug kartų grežė, dar sienas reikėjo pjaut, stalviršius - tai tik sušluoji link tos angos nešvarumus, koja mygtuką pypt - ir susiurbia, nereikia bėgioti su šiūpeliuku
Va taip atrodo:
Taip kad rekomenduoju visoms, kas statotės ar ruošiatės daryti remontą
Siais metais nusipirkom Kecher dulkiu siurbli. Nors tame paciame SM forume buvau prisiskaiciusi ivairiu atsiliepimu apie ji, bet galiu papasakoti is savo patirties.
Pirkinys kainavo 2000 Lt. Dulkes renka i vandeni (zemes, smeli, issipylusius skyscius taip pat). Galima siurbti dregnai, galima ir be vandens. Siurblio veikimo esme - yra mazas boileris, kuriame uzverda vanduo ir reikiamu momentu gali paduoti vandeni garu pavidalu. Garu intensyvumas reguliuojasi savo nuoziura. Esu be galo patenkinta siuo pirkiniu, nes gyvename name. Vaikas begioja i lauka kas kelios minutes. Batu nusiauti ir apsiauti nenori, taigi zemiu pilna nuolatos. Danga namuose - akmens mases plyteles ir naturalaus azuolo parketas. Kilimu faktiskai nera. Puikiai isvalo plytelels su intensyviu garu padavimu. Parketa siurbiu su daug maziau garu - ji tik lengvai sudrekina ir pasalina dulkes, nesvarumus. Kadangi garu siurbiant 1-2 programa paduoda tikrai ne ka daugiau, negu ta parketa valnt dregnu skuduru - del medzio bukles nelabai jaudinuosi. Arteja ziema, o parketui ziema kaip tik tos dregmes bent jau pas mus namuose labai truksta.
Taigi, isvados - siurbia efektyviai, prieziura nesudetinga, grindu skuduro i rankas neemiau jau pusmeti, o tas man akualu, nes turiu labai trapius ranku nagus. Esu labai patenkinta savo pirkiniu, nors buvau prisikaiciusi visokiu nesamoniu. Gal but tik suabejociau jo naudingumu jei namuose butu labi daug kilimes dangos - tada nezinau...
Tiesa, dydis - jo dydis tikrai nera labai jau isskirtinis. Telpa i 40 cm nuo zemes nisa spintoje. Nisos gylis ne daugaiu 60 cm. Turi daug priedu, bet ju juk nebutina visu laikyti. Atrinkau tik tuos, kuriais naudojuosi. Senasis Siemens uzeme panasiai tos vietos.
Centrinis dulkiu siurblys turetu but super, bet jam jau reik kapitalinio namo remonto. Gal kada ateityje
Pirkinys kainavo 2000 Lt. Dulkes renka i vandeni (zemes, smeli, issipylusius skyscius taip pat). Galima siurbti dregnai, galima ir be vandens. Siurblio veikimo esme - yra mazas boileris, kuriame uzverda vanduo ir reikiamu momentu gali paduoti vandeni garu pavidalu. Garu intensyvumas reguliuojasi savo nuoziura. Esu be galo patenkinta siuo pirkiniu, nes gyvename name. Vaikas begioja i lauka kas kelios minutes. Batu nusiauti ir apsiauti nenori, taigi zemiu pilna nuolatos. Danga namuose - akmens mases plyteles ir naturalaus azuolo parketas. Kilimu faktiskai nera. Puikiai isvalo plytelels su intensyviu garu padavimu. Parketa siurbiu su daug maziau garu - ji tik lengvai sudrekina ir pasalina dulkes, nesvarumus. Kadangi garu siurbiant 1-2 programa paduoda tikrai ne ka daugiau, negu ta parketa valnt dregnu skuduru - del medzio bukles nelabai jaudinuosi. Arteja ziema, o parketui ziema kaip tik tos dregmes bent jau pas mus namuose labai truksta.
Taigi, isvados - siurbia efektyviai, prieziura nesudetinga, grindu skuduro i rankas neemiau jau pusmeti, o tas man akualu, nes turiu labai trapius ranku nagus. Esu labai patenkinta savo pirkiniu, nors buvau prisikaiciusi visokiu nesamoniu. Gal but tik suabejociau jo naudingumu jei namuose butu labi daug kilimes dangos - tada nezinau...
Tiesa, dydis - jo dydis tikrai nera labai jau isskirtinis. Telpa i 40 cm nuo zemes nisa spintoje. Nisos gylis ne daugaiu 60 cm. Turi daug priedu, bet ju juk nebutina visu laikyti. Atrinkau tik tuos, kuriais naudojuosi. Senasis Siemens uzeme panasiai tos vietos.
Centrinis dulkiu siurblys turetu but super, bet jam jau reik kapitalinio namo remonto. Gal kada ateityje
kaip mes pirkom Karcher'į tai mums pati konsultantė iš karto pasakė, kad garinis siurblys medinėm grindim tikrai netiks.. kadangi namuose pagrinde medinės grindys, jo atsisakėm ir nerizikavom..
centrinis siurblys atrodo patraukliai, bet be paprasto siurblio vis tiek neapsieisi.. mašinos siurbliavimas pvz.. kadangi turim savo kiemą tai pas mus namie iš viso du siurbliai.. vienas - Karcheris, ir Samsungas senesnis mašinom , garažui ir visokiom dulkėtom vietom siurbliuot
centrinis siurblys atrodo patraukliai, bet be paprasto siurblio vis tiek neapsieisi.. mašinos siurbliavimas pvz.. kadangi turim savo kiemą tai pas mus namie iš viso du siurbliai.. vienas - Karcheris, ir Samsungas senesnis mašinom , garažui ir visokiom dulkėtom vietom siurbliuot
QUOTE(westa @ 2008 09 20, 11:33)
Tai ir mes dar turim "senąjį', kurį dabar senajame name naudojam - šitas bus į lauką, mašinoms. Bet... dabar kai valiau naujus namus, tai pažiūrėjau, kad prie įėjimo baisiai smėlėta ir medžio dulkių daug pabandžiau šluota - nu Tai prisijungiau savo centrinio straublį prie pačio siurblio (jis pakabintas katilinėje, turinčioje duris į lauką) - ir ramiai nusiurbliavau ir nereikėjo kvėpuoti visomis dulkėmis. Tiesa, straublys šiek tiek dulkėm apsivėlė, bet aš jį nusivalysiu, kai tik vandens bus
Gal nepaminėjau, bet tų siurblio "rozečių" yra ne viena - paskaičiuota, kur reikia, kad visur pasiektum, gal kokios 6 name yra tiksliai nepasakysiu, dar gerai neatsimenu
westa, o kokio medžio pas jus grindys? Lentos, parketlentės ar parketas? Nes aš irgi kažkaip mąsčiau apie garines šluotas, norisi gyvent švariau, bet jei netinka... Pas mus parketlentės
Pas mus irgi parketlentes. Jas dejo naturalias, paskui slifavo, lakavo - ne gamykloje ruostos jau gatavos buvo. Jau remontavom po 5 metu - labai dideli tarpai pasidare. Kadangi tai 100 proc naturalus medis, niekas jam neatsitiks nuo tu garu. Nebent pas jus butu gatavos gamykloje paruostos parketlentes, kuriu nebereikia slifuoti ir lakuoti. Tada tikiu, kad gali pakenkti tie garai.
Beje, Kercher prekiauja ne viena imone - labai nusivyliau Clean pro line konsultantais. Jie ne tik nemoka, bet ir nenoi nieko konsultuoti. Ai, sako, nezinau kas cia per siurblys... Nu gal tinka, gal netinka... Zodziu, klauseme tada valytoju firmos, kurie patikino mus, kad klasikinio parketo su juo sugadinti neimanoma... Nebent kibirais vandeni pilsim - to daryt bent jau tycia nesirengiam...
Beje, Kercher prekiauja ne viena imone - labai nusivyliau Clean pro line konsultantais. Jie ne tik nemoka, bet ir nenoi nieko konsultuoti. Ai, sako, nezinau kas cia per siurblys... Nu gal tinka, gal netinka... Zodziu, klauseme tada valytoju firmos, kurie patikino mus, kad klasikinio parketo su juo sugadinti neimanoma... Nebent kibirais vandeni pilsim - to daryt bent jau tycia nesirengiam...
Aišku, dėkui teisingiau aišku tai, kad reikia klausti, kas konkrečiam gaminiui tinka, kas ne. Pas mus gamyklinės parketlentės, lakuotos, tai vat, reikės perkant visko išklausinėti.