Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai, patarimai, nuomonės - 2

QUOTE(Knowing @ 2010 06 04, 15:07)
As visgi nusipirkau ZUSG3000 uz 340 smile.gif
kolkas viskas liux

O kur čia yra už tokią kainą? blink.gif Aš irgi ieškau...
Atsakyti
Tiesa, o tie cikloniniai Electrolux siurblai iš serijos Twinclean (82 dB) ne ką triukšmingesni už čia išgirtąjį Maximus serijos ZXM7010 ar ZXM7030 (78 dB). Aš jau ruošiausi įsigyti tą Twinclean Z8255 su dviem HEPA 12 filtrais, kurių vienas rezervinis (užsiteršus darbiniam, jie tiesiog sukeičiami vietomis ir reversiniu oro srautu pats siurblys jį išvalo). Ir kaina jo nebloga - PIGU.lt dabar jis kainuoja 544 lt. >> http://pigu.lt/buiti...clean?id=420653, bet kettis, (kuris, atrodo, turi patirties šioje srityje) visoje temoje labai prieš cikloninius nusistatęs ir mane dabar abejonės "graužti" pradėjo... Nebeapsisprendžiu... doh.gif

Papildyta:
Dar man įdomu, kodėl naujieji Ultra Silencer ZUS3920 ir ZUS3970P jau turi naują Aero pro antgalį vietoje Dust magnet antgalio buvusio ZUSG3000. Anot kettis jeigu jis yra geresnis, tai kam jie padarė tokį "patobulinimą"? Ar kas praktiškai bandėte tą naujajį Aero pro antgalį?

Reikia man kažkaip išsirinkti vieną iš sekančių (kaina jų visų panaši ~550-650 lt.):

Twinclean (Z8255)
Maximus (ZXM7010 arba ZXM7030)
Ultra Silencer (ZUSG300 arba ZUS3920)

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila4me: 19 rugpjūčio 2010 - 13:52
Norėčiau kettis konsultacijos biggrin.gif
kažkada rudenį pasiskaičius Jūsų rekomendacijų nusipirkau Elektrolux ZUSG3000. Vis dar negaliu atsidžiaugti šiuo pirkiniu. Bet vat iškilo toks klausimas. Siurblį naudojam nuo rudens praktiškai kiekvieną dieną. Pagal instrukciją filtrus reikia pakeist ir išplaut tada, kai indikatorius pasidarys raudonas. Nu pas mus tas indikatorius net nesiruošia raudonuot. Šiandien pradėjus siurbti atsirado toks nemalonus dulkių kvapas. Manau, kad jau pats laikas keisti filtrus. Bet kodėl indikatorius to nerodo? Ar čia galėtų reikšti, kad kažkas sugedę ir reiktų ieškot problemos?
Atsakyti
Sveiki,
Gal galite patarti kuri siurbli geriau rinktis is Electrolux ZXM 7030 ir Z8840?
Kilimu nera, tik parketas. Taciau svarbiausia, kad reikia susiurbliuoti katino plaukus nuo minkstu baldu..Aciu smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau zxm 7030 siurbli uz 500lt kol kas as juo labai patenkinta. Mano nuomone, kad jis tyliai dirba jei nenureguliuojama ant maximalaus jo veikimo. Kates kaili surenka idealiai. 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 08 23, 13:12-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2010 08 23, 13:12)
Nusipirkau zxm 7030 siurbli uz 500lt  kol kas as juo labai patenkinta. Mano nuomone, kad jis tyliai dirba jei nenureguliuojama ant maximalaus jo veikimo. Kates kaili surenka idealiai.  4u.gif

drinks_cheers.gif irgi neseniai tokį nusipirkau. labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliushka: 23 rugpjūčio 2010 - 16:30
Jau nebereikia patarimo ir pagalbos renkantis. Ką tik per PIGU.lt sistemą nusipirkau ZUS3970P clap.gif Kiek domėjausi, tai kaina superinė - 599 lt., nes kitur šio modelio kaina 670-849 lt. Aišku čia dabar akcija (-29%)
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2010 08 25, 12:10)
Jau nebereikia patarimo ir pagalbos renkantis. Ką tik per PIGU.lt sistemą nusipirkau ZUS3970P clap.gif Kiek domėjausi, tai kaina superinė - 599 lt., nes kitur šio modelio kaina 670-849 lt. Aišku čia dabar akcija (-29%)

Pasinaudojau jusu "pasufleravimu" ir as nusipirkau si siurbli thumbup.gif Beje patvirtinus apmokejima - akcija baigesi atsirado uzrasas "isparduota" ax.gif

Lauksim atvezant,o kai isbandysiu parasysiu kaip patiko. Aciu kettis 4u.gif uz patarimus besirenkant, tikiuosi liksiu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Kettis, gal ir man patartumėte, perskaičiau visą temą, bet g.gif , man reikėtų kuo elementaresnio siurblio, nes jokių kačių, šunų, vaikų nėra, tik du nedideli kambariai, ar įmanoma įsisprausti į 350 litų? Svarbu, kad nesugestų po kokio mėnesio, ar už tokią kainą neverta ieškoti kokybiškos prekės? Pavyzdžiui, ZE 310 Electrolux? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 08 19, 21:59)
Norėčiau kettis konsultacijos biggrin.gif
kažkada rudenį pasiskaičius Jūsų rekomendacijų nusipirkau Elektrolux ZUSG3000. Vis dar negaliu atsidžiaugti šiuo pirkiniu. Bet vat iškilo toks klausimas. Siurblį naudojam nuo rudens praktiškai kiekvieną dieną. Pagal instrukciją filtrus reikia pakeist ir išplaut tada, kai indikatorius pasidarys raudonas. Nu pas mus tas indikatorius net nesiruošia raudonuot. Šiandien pradėjus siurbti atsirado toks nemalonus dulkių kvapas. Manau, kad jau pats laikas keisti filtrus. Bet kodėl indikatorius to nerodo? Ar čia galėtų reikšti, kad kažkas sugedę ir reiktų ieškot problemos?

sunku pasakyti, viskas priklauso kaip tie indikatoriai veikia g.gif tiesa pasakius, aš niekad į tuos indikatorius neatkreipiau dėmesio, tiesiog karts nuo karto pasižiūriu, ar filtras dar ne "juodas", ir tiek. O jei turite hepa h13 plaunamą filtrą, tai tiesiog praplaukite po tekančio vandens srove, palikite išdžiūti natūraliai (be jokių fenų, radiatorių ir pan. pagalbos), ir naudokite toliau.

QUOTE(superas26 @ 2010 08 23, 12:32)
Sveiki,
Gal galite patarti kuri siurbli geriau rinktis is Electrolux ZXM 7030 ir Z8840?
Kilimu nera, tik parketas. Taciau svarbiausia, kad reikia susiurbliuoti katino plaukus nuo minkstu baldu..Aciu smile.gif

Geriau ZXM7030, nes jis turi specialų antgalį baldų apmušalams patogiai valyti.

QUOTE(aisvyde @ 2010 08 25, 23:04)
Kettis, gal ir man patartumėte, perskaičiau visą temą, bet  g.gif , man reikėtų kuo elementaresnio siurblio, nes jokių kačių, šunų, vaikų nėra, tik du nedideli kambariai, ar įmanoma įsisprausti į 350 litų? Svarbu, kad nesugestų po kokio mėnesio, ar už tokią kainą neverta ieškoti kokybiškos prekės? Pavyzdžiui, ZE 310 Electrolux? Ačiū 4u.gif

Dėl įsispraudimo į 350 lt sunku pasakyti, bet geresnis pasirinkimas būtų ZE330B (dėl Dust Magnet antgalio papildomai komplektacijoje), arba gal dar kažkur yra užsilikęs ZUSG3000.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 08 26, 09:49)
Dėl įsispraudimo į 350 lt sunku pasakyti, bet geresnis pasirinkimas būtų ZE330B (dėl Dust Magnet antgalio papildomai komplektacijoje), arba gal dar kažkur yra užsilikęs ZUSG3000.

Ačiū, Kettis, o kuo tas antgalis toks ypatingas? Kuo dar ZE330B geresnis už ZE 310? Matau, kad ZE330B šiek tiek galia didesnė ir turi Hepa filtrą, bet ar tas filtras reikalingas, jei nesi alergiškas? Ačiū 4u.gif

p.s. va čia jų palyginimas, jei ką blush2.gif

http://www.electrolu...cts=42506,42504
Atsakyti
Dovanok tinginei, jau susiradau, kas tas dust magnet, tai tik klausimas dėl to hepa filtro reikalingumo 4u.gif
Atsakyti