Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Vincent Longo Liquid Canvas Healthy Fluid Foundation
user posted image

Ar yra kas naudojes sia kremine pudra?Kazin ar nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2010 05 14, 08:30)
Priklausomai ko labiau norisi, Nude daugiau maskuoja ir su ja man kiek greiciau islenda blizgesiukas, o Extreme tarsi isigeria i oda. Vasarai manau Extreme isigysiu  smile.gif

^^liutuke, koki Nr. naudojai Guerlain Parure Extreme ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 14, 09:33)
^^liutuke, koki Nr. naudojai Guerlain Parure Extreme  ? rolleyes.gif

Dabar, kai esu neidegusi, tai Nr. 2 tiko idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2010 05 14, 07:30)
Priklausomai ko labiau norisi, Nude daugiau maskuoja ir su ja man kiek greiciau islenda blizgesiukas, o Extreme tarsi isigeria i oda. Vasarai manau Extreme isigysiu  smile.gif

matot kaip skirtingai g.gif man nude tikrai zymiai maziau uz extreme maskuoja,yra lengvute,skystute,o extreme stipriai maskuojanti,"prilimpanti"prie odos,matiskumas su extreme tikrai geriau matiskumas issilaiko,bet ji yra tikrai zymiai sunkesne nei dior nude ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 14, 10:24)
matot kaip skirtingai g.gif man nude tikrai zymiai maziau uz extreme maskuoja,yra lengvute,skystute,o extreme stipriai maskuojanti,"prilimpanti"prie odos,matiskumas su extreme tikrai geriau matiskumas issilaiko,bet ji yra tikrai zymiai sunkesne nei dior nude ax.gif

Na tikrai kaip skiriasi musu nuomones smile.gif Na bet vistiek, abi labai puikios pudros smile.gif
Man gal extreme atrodo lengvesne, nes kaip tu sakai "prilimpa" prie odos, o va nude man kiek labiau matosi, gal tai ir sukuria skirtinga efekta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 14 gegužės 2010 - 10:32
na siandien kaip tik gavau dior nude, isbandziau tai kaip ir nieko, dar ziuresiu kaip laikysis, na man ji nera sunki, vidutine tokia, man svarbu jog gerai maskuoje, nes yra kelios strazdaneles neryskios ant nosytes tai negaliu ziureti kaip baisiai jos atrodo doh.gif ,man jos negrazu ir man netinka visiskai, todel maskuodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 05 14, 13:11)
na siandien kaip tik gavau dior nude, isbandziau tai kaip ir nieko, dar ziuresiu kaip laikysis, na man ji nera sunki, vidutine tokia, man svarbu jog gerai maskuoje, nes yra kelios strazdaneles neryskios ant nosytes tai negaliu ziureti kaip baisiai jos atrodo doh.gif ,man jos negrazu ir man netinka visiskai, todel maskuodu rolleyes.gif

Tik del keliu strazdanu visa veida pudruojate ar yra ir dar kazka ,ka norit maskuoti?
Pirmu atveju isbandykit kokia mask.priemone,piestuka thumbup.gif nebus tiek terliones.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 14, 14:18)
Tik del keliu strazdanu visa veida pudruojate ar yra ir dar kazka ,ka norit maskuoti?
Pirmu atveju isbandykit kokia mask.priemone,piestuka  thumbup.gif  nebus tiek terliones.

retai naudoju skysta pudra, ir seip yra ka maskuoti ax.gif
Atsakyti
Manau, sitie nesutapimai atsiranda del skirtingu odos tipu:) Bet vistiek sios abi pudros tikrai neblogos.
Atsakyti
Tai, kad jos abi mišriai odai... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ar si tinka misriai odai ?
Guerlain Parure Extreme
naudoju siuo metu Elizabet Arden , bet vasarejant pradejo labai greit veidas blizgeti, tai noriu isigyti kaska kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 09, 17:33)

Sausai odai[/size]

1. Bourjois Healthy mix
2. Essence Soft & natural
3. L’oreal Visible lift
4. Lumene Premium beauty
5. Maybelline Dream satin liquid (maskuoja mažai)
6. Maybelline pure liquid mineral (maskuoja mažai)
7. Max Factor Colour Adapt (maskuoja vidutiniškai)

Mano veido oda yra sausa. Naudoju Max Factor Colour Adapt pudrytę. Galiu pasakyt tik tiek, kad ji sausai odai nelabai tinka, nes oda dar labiau išsausėja. Jos nenaudojant, oda atsigauna, o tik vėl pradedi naudot, žiūrėk jau ir vėl oda taip išsausėja, kad net šerpetoja, todėl be drėkinamo - maitinamo kremo - nė žingsnio doh.gif Tačiau jai dedu pliusą už lengvą tepimąsi, man gerą maskavimą ir gana ilgą išlikimą ant odos smile.gif
Atsakyti