Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 05 11, 18:32)
http://www.sisley-co...;id_produit=152

Nusprendziau sita isbandyt, meginuku parsinesiau kruva. bet bet.. "nuliniu" spalvu ozo douglas nera, o nr 1 : viena per geltona, kita per daug i ruzavuma  doh.gif  o nr 2 soft beige jei vasara dar  ok, tai ziema bus tamsi..  nors pati tekstura patiko, idomu kaip laikysis ant mano misrios odos. Jei ka teks ta nors is nulinuku medziot  biggrin.gif

Nr. 2 nera tamsi spalva, ji is sviesiuju, as esu sviesios odos ir ziemai kaip tik, nebent Jus labai baltaode..Vasarai ji man jau per sviesi.
Tekstura jos labai patinka man.Manio oda taip pat misri, naudoju sia pudra ir Sisley misriai odai kremuka, ir visa diena oda neblizga, islieka matine
Atsakyti
Savaitgali buvau pas drauge sveciuose , biggrin.gif prisikokteilinom ir nusprendeme i kluba eiti,neturejau kosmetines,paprasiau paskolinti kosmetikos,dave pudra maybiline affinetone
user posted imageuser posted image o siaip naudoju DIORNUDE 021 ax.gif Tai zinokite efektas tas pats g.gif gal M tik skystesne,nusipirksiu ja kiekvienai dienai blush2.gif .

HELP Is kur pigiausiai per tarpininke uzsakyti REVLON COLOR STAY?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 11, 19:56)
Ziema/pavasari, kai nesu idegusi Dior Nude naudoju 020  rolleyes.gif

As taip pat si numeriuka pasirinkau, siuo metu esu neidegusi smile.gif 022 manau irgi gana panasi, tik bus kiek tamsesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 11, 18:45)
Oho kokia tamsi esate  bigsmile.gif  Turbūt soliariumus mėgstat  biggrin.gif

I soliariuma nueinu po karta i menesi. O siaip oda linkusi labai greitai idegti, ir pati odos spalva nera balta is saves. 030 siek tiek tamsi, bet labai nezymiai, tam ir pirkau, nes ji man nelabai issilaiko ant veido, todel dedu meteoritu ant virsaus, spalva automatiskai pasvieseja ir gaunasi kaip tik.
Atsakyti
user posted image
MAC face and body foudation
Gal kas atsiliepimu,labai noriu sios pudros vasarai,ji tokia lengvute,idomu koki nr imti jei naudoju vasara ysl 6 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 05 11, 23:02)
Gal kas atsiliepimu,labai noriu sios pudros vasarai,ji tokia lengvute,idomu koki nr imti jei naudoju vasara ysl 6  ax.gif

o sita maciau remygaaa turejo, gal pakomentuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 05 11, 23:02)
user posted image
Gal kas atsiliepimu,labai noriu sios pudros vasarai,ji tokia lengvute,idomu koki nr imti jei naudoju vasara ysl 6  ax.gif

Ant saves nebandziau,bet pazistamai dare makiaza su ja, jos oda misri i sausuma,tai blizgesys islindo,siaip maskuoja labai neprastai, nors nezinau kaip uzmaskuotu dideles odos problemas g.gif Tepti galima nemazai,nepadaro kaukes efekto,bet va blizgesys islenda veliau,nors ir naudojant ant virsaus biria pudra. Siaip atrodo faina,butu idomu isbandyti ant saves. Ji tokia skysta,lengvai dengiasi.
Atsakyti
Na riebiai odai ji nelabai,na nebent gera kompaktine ar biria deti smile.gif As ja noreciau maisymui pasiimti ir vasarai,tamsesne.Va nr labiausiai ir domina ,atspalviai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 05 11, 19:20)
Mergaites o ka galite parekomenduoti is bealiejiniu kreminiu pudryciu 4u.gif

clarins trully matte
Atsakyti
rinkausi tarp dior'ų ir išsirinkau guerlain parure extreme lotuliukas.gif
vis gi ačiū už čia gautus patarimus ir aprašymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 13, 16:15)
rinkausi tarp dior'ų ir išsirinkau guerlain parure extreme  lotuliukas.gif
vis gi ačiū už čia gautus patarimus ir aprašymus  4u.gif

ir kaip? smile.gif aš niekaip negaliu irgi apsispręst, ar bandyt nebandytą - Dior Nude, ar pirkt vėl Parure Extreme smile.gif ir vis neturiu kada užlėkt pasižiūrėt atspalvių.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 14, 00:18)
ir kaip?  smile.gif  aš niekaip negaliu irgi apsispręst, ar bandyt nebandytą - Dior Nude, ar pirkt vėl Parure Extreme  smile.gif  ir vis neturiu kada užlėkt pasižiūrėt atspalvių.

Priklausomai ko labiau norisi, Nude daugiau maskuoja ir su ja man kiek greiciau islenda blizgesiukas, o Extreme tarsi isigeria i oda. Vasarai manau Extreme isigysiu smile.gif
Atsakyti