Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 13:44)
Klaipėdoje esu, tad nėra galimybės. |Nes Dior prekiauja tik Kristiana, o ten nepilsto  doh.gif

Būčiau LT, duočiau Jums pratestuoti tas pudrytes mirksiukas.gif Bet kiek atmintis traukia, Jūs naudojat Clarins pudrytę g.gif Jumis dėta rinkčiausi Nude, maskavimas geras, veidelis būna švelnus, Forever per sunki gali būti 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 11, 14:19)
As jau tuoj nupusiu besirinkdama tarp nude ir forever doh.gif
Bet turbut apsistosiu ties Paneles Rozes komentaru, nes mano oda taip pat normali su blizgancia T zona doh.gif  be serpetojimu...

Gaila nesu naudojus EL DWL, negaliu palyginti unsure.gif Jei Jums patinka daugiau maskavimo ir Jūsų oda riebesnė - tada Forever, kitu atveju Nude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 11, 12:29)
Kokią spalvytę pirkot dior nude ir koks Jūsų odos tipas?  g.gif

As pirkau 030. Man ji kaip tik. Mano oda ziema pasauseja turbut kaip ir visiem, odos tipas misrus.
Atsakyti
prasau pagalbos 4u.gif mano ora misri,reikia neblogai maskuojancios pudrytes.renkuosi is:
maxfactor lasting performance
maybelline super stay 24h.
kuri geriau maskuoja?ir ar super stay tikrai ilgai laikosi?(niekaip nerandu komentaru apie ja) busiu labai dekinga,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 11, 16:37)
Būčiau LT, duočiau Jums pratestuoti tas pudrytes mirksiukas.gif Bet kiek atmintis traukia, Jūs naudojat Clarins pudrytę g.gif Jumis dėta rinkčiausi Nude, maskavimas geras, veidelis būna švelnus, Forever per sunki gali būti 4u.gif

taip, naudoju clarins, bet noriu stipresnio maskavimo. Vasara dažnai visur dalyvauju, tai noriu stipresnės, labiau vakariniams makiažams tinkamos. Aišku geriausias variantas būtų įsigyti abi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 11, 14:16)
Senesnėse temose buvo kalbėta, kad Nude sausesnei odytei nelabai, net išryškina sausesnius plotelius....
Man nuvalius Nude pudrytę oda buvo plėmais nusausėjusi... ko iki tol nebuvo buvę.... 4u.gif

Kiek pastebėjau po kelių kartų naudojimo, tai man kol kas neišryškina sausesnių plotelių. Gal dėl to, kad vasara ir veidas nebe toks sausas, o gal dėl to, kad visada naudoju drėkinamąjį kremą unsure.gif Žiūrėsiu kas bus vėliau rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.sisley-co...;id_produit=152

Sisley Phyto-Teint Eclat

Nusprendziau sita isbandyt, meginuku parsinesiau kruva. bet bet.. "nuliniu" spalvu ozo douglas nera, o nr 1 : viena per geltona, kita per daug i ruzavuma doh.gif o nr 2 soft beige jei vasara dar ok, tai ziema bus tamsi.. nors pati tekstura patiko, idomu kaip laikysis ant mano misrios odos. Jei ka teks ta nors is nulinuku medziot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 18:18
QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 15:57)
ne, douglas nėra. Na nežinau, jei parduotuvės tokios taisyklės, tai neisiu ir nepilsiu  blush2.gif
daug progų nusimato, tad galvoju įsigyti forever, o jai per sunki bus kasdienai, tai reikės dar vienos  biggrin.gif

O Jūs bandėt paprašyti, kad įpiltų? g.gif Manau reikia pirmiausia pasibandyti, o tik paskui pirkti, nes kaip merginos sakė gali ne visoms tikti ir patikti ta pati pudra.
Žinokit sunku ką nors patarti, geriausia būtų kad pati išbandytumėte. Aš pati naudoju nude, forever nebandžiau, nes norėjau, kad būtų lengva ir drėkinanti, o ir maskavo nude man pakankamai, todėl pabijojau, kad forever maskuos per daug ir atrodysiu nebenatūraliai, nes esu šviesiaodė. Dar blaškantis parduotuvėje, konsultantė patarė imti nude. Nors jeigu Jums reikia didelio maskavimo ir ilgo laikymosi, gal tada forever reikėtų imti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 11, 16:30)
Ne, turėjau omeny būtent 010 4u.gif Forever pudros oksiduojasi ant odos (patamsėja) smile.gif Beto, aš labai labai šviesi, na gerai, ne šviesi - balta cool.gif

Ooo turiu kompanionę thumbup.gif Ir aš esu šviesi ir naudoju 010 numerį drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(werda @ 2010 05 11, 16:39)
As pirkau 030. Man ji kaip tik. Mano oda ziema pasauseja turbut kaip ir visiem, odos tipas misrus.

Oho kokia tamsi esate bigsmile.gif Turbūt soliariumus mėgstat biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites o ka galite parekomenduoti is bealiejiniu kreminiu pudryciu 4u.gif
Atsakyti
o, mergaitės, kokius atspalvius renkatės Nude, ^liutuke, Vichy? kol parašiau, dar perskaičiau, kad werda atsakė 030 smile.gif
lyg ir norėtųsi tamsesnės vasarai, jei vis gi pirksiu, bet įdomu 021, 022 ir 023 kuom atspalviai skiriasi, kuris labiau į geltonumą ar rausvumą g.gif Gal kurį iš jų naudojat ir maždaug pakomentuotumėt? (eisiu tikrai prašyt, kad įpiltų, ale trijų nesipilsiu biggrin.gif reik kažkaip apsispręst, o jūs geriausios pagalbininkės).
Atsakyti
Ziema/pavasari, kai nesu idegusi Dior Nude naudoju 020 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 05 11, 20:20)
Mergaites o ka galite parekomenduoti is bealiejiniu kreminiu pudryciu 4u.gif

Nors nebandžiau, bet teko girdėti, kad Maybelline Superstay silky foundation ir Dior pure light yra bealiejės. Bet gal dar kas nors mane papildys/ pataisys rolleyes.gif

DIORSKIN PURE LIGHT unikalus šviesą atspindinčių dalelių kompleksas suteikia odai švytinčią išvaizdą, lengvai pašalina mažus trūkumus ir optiškai išlygina nelygumus. Pagrindą lengva užtepti - oda padengiama gaiviu, plonu, šviesiu pagrindu. Idealus šėšėlių derinys atskleidžia tikrą odos grožį. Bealiejinė pudros struktūra suteikia nepakartojamą šviesumo ir natūralumo pojūtį.

Dar radau, kad bealiejės yra Rimmel reniew lift ir kažkoks iš The Body Shop toninis kremas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 11 gegužės 2010 - 20:08
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 11, 15:41)
prasau pagalbos  4u.gif mano ora misri,reikia neblogai maskuojancios pudrytes.renkuosi is:
maxfactor lasting performance
maybelline  super stay 24h.
kuri geriau maskuoja?ir ar super stay tikrai ilgai laikosi?(niekaip nerandu komentaru apie ja) busiu labai dekinga,aciu  4u.gif

jei tiketi tuo,ka apie sia krempudra sako merginos is you tube , tai ji tik graziai vadinasi, o to kas pazadeta ( 24 val gerai atrodo ) nepadaro...
Atsakyti